Nu vai ziniet, dusmas uz sevi.
Nevar saprast, vaina manī?
Tātad, pirmo reizi ar labāko draugu pārgulējām, viss ideāli, protams, starp mums nevalda jūtas, bet bija tikai fiziskā pievilkšanās. Sekss bija pasakains, līdz sāku izjust lielu velmi pēc nopietnām attiecībām ar viņu, zināju, ka no viņa puses šāds solis nebija, tad nu pārtraucu savu seksuālo dzīvi ar šo puisi.
Iepazinos ar jauku vīrieti, viss labi, jaunas izjūtas, jauni piedzīvojumi, BET pirmo reizi liekoties gultā, viņš bija tā sastresojies, ka viņam nestāvēja, bet tas netraucēja turpināt tikties ar viņu. Tā nu šis jaunais vīrietis iemīlējās manī, bet bija viens BET, viņš nekad nevarēja beigt, sapratu, ka vaina vīrietī, bet samierinājos, jo ar True Love, sekss ir mazsvarīgs.
Gāja laiks, un mēs izšķīrāmies.
Pirms puss gada iepazinos ar jaunu vīrieti, tā nu pirms pāris dienām mēģinājām gultas lietas un tas pats!!!!!! Puisim nestāv, es pasaku, ka tas nav svarīgākais, viss ir labi, bet kā ieet manī, īss laiks un atkal nekā.
Nu vai ziniet, tā ir vaina manī?
VIENU reizi es vēl saprotu, ka nu, vienam puisim varētu tā gadīties, bet ar otru arī? Kāda iespēja, ka pilnīgi svešiem cilvēkiem notiek viens un tas pats tieši ar mani.
Nē, nopietni, mav kaut kas ar mani?