Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tā tikai man gadās?

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Nu vai ziniet, dusmas uz sevi.
Nevar saprast, vaina manī?
Tātad, pirmo reizi ar labāko draugu pārgulējām, viss ideāli, protams, starp mums nevalda jūtas, bet bija tikai fiziskā pievilkšanās. Sekss bija pasakains, līdz sāku izjust lielu velmi pēc nopietnām attiecībām ar viņu, zināju, ka no viņa puses šāds solis nebija, tad nu pārtraucu savu seksuālo dzīvi ar šo puisi.
Iepazinos ar jauku vīrieti, viss labi, jaunas izjūtas, jauni piedzīvojumi, BET pirmo reizi liekoties gultā, viņš bija tā sastresojies, ka viņam nestāvēja, bet tas netraucēja turpināt tikties ar viņu. Tā nu šis jaunais vīrietis iemīlējās manī, bet bija viens BET, viņš nekad nevarēja beigt, sapratu, ka vaina vīrietī, bet samierinājos, jo ar True Love, sekss ir mazsvarīgs.
Gāja laiks, un mēs izšķīrāmies.
Pirms puss gada iepazinos ar jaunu vīrieti, tā nu pirms pāris dienām mēģinājām gultas lietas un tas pats!!!!!! Puisim nestāv, es pasaku, ka tas nav svarīgākais, viss ir labi, bet kā ieet manī, īss laiks un atkal nekā.
Nu vai ziniet, tā ir vaina manī?
VIENU reizi es vēl saprotu, ka nu, vienam puisim varētu tā gadīties, bet ar otru arī? Kāda iespēja, ka pilnīgi svešiem cilvēkiem notiek viens un tas pats tieši ar mani.
Nē, nopietni, mav kaut kas ar mani?
07.08.2013 04:14 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu un kur tieši tu savu vainu saskati? Tev vagīnai zobi ir?... :D Vai uzvedies neadekvāti sexa laikā?...

Iespējams tā ir tikai sakritība, ka jau otrajam partnerim pirmo reizi nestāvēja kā nākas. Ja arī turpmāk tā notiek, nākošajās sexa reizēs, nu tad gan nopietni apsver un izvērtē savu uzvedību un attieksmi. Bet arī ļoti iespējams, ka tā var būt tikai neveiksmīga sagadīšanās...
07.08.2013 04:39 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Man arī savulaik gadījās 'mīksto' sērija, arī pieļāvu, ka ar mani kaut kas nebija tā. Izrādījās, ka kļūdījos, jo tam sekoja normāli - stingri draudziņi. Vienīgais, ko varu ieteikt-ja nav liela mīla-nevilkt kopābūšanu garumā.Ja nestàv, agri vai vēlu-pat ja Tu viņu nesāksi pavilkt aiz zoba (kaut vien savās domās), viņš ar Tevi jūtīsies kā lūzeris. Tāpèc-NEXT!!
07.08.2013 05:42 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
tā ir vaina manī?

Visticamāk. Es to saku balstoties uz tā kā izskatās vidējā sieviete.
07.08.2013 07:19 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Visticamāk ka vaina ir viņu galvās. Nedrošums ka varētu arī neizdoties normāls sekss var sāpīgi iegriest pašā svarīgākajā brīdī.
Ja viņam sākotnēji stāv un problēmas sākās ar iebāšanu, vajag pamainīt seksa veidu. Tad erekcija būs ilgāka, stress samazināsies un viss var izdoties.
07.08.2013 09:29 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Tev vagīnai zobi ir?

:D
07.08.2013 09:38 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
Tev vagīnai zobi ir?

:D

jabeidz mainit tik biezhi partneri lai viens pierod pie teviim lai nav katru reiz jasak atkal no sakuma tas viss
09.08.2013 13:19 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es domāju, ka tev vnk nepaveicās :D
nestreso, viss būs ok.
ja vīrietis ir gatavs likties ar sievieti gultā, tad izskats sen jau ir izvērtēts (parasti), ja vien sex nav pārāk lielā dzērumā.
varbūt tie vīrieši bija pārāk daudz iedzēruši?
tu pati nepalīdzēji viņiem un visu tā vnk izbeidzāt vai kā?
09.08.2013 14:35 |

Reitings 155
Reģ: 21.08.2013
jabeidz mainit tik biezhi partneri lai viens pierod pie teviim lai nav katru reiz jasak atkal no sakuma tas viss

Visticamāk ka vaina ir viņu galvās. Nedrošums ka varētu arī neizdoties normāls sekss var sāpīgi iegriest pašā svarīgākajā brīdī.
Ja viņam sākotnēji stāv un problēmas sākās ar iebāšanu, vajag pamainīt seksa veidu. Tad erekcija būs ilgāka, stress samazināsies un viss var izdoties.

Nu un kur tieši tu savu vainu saskati? Tev vagīnai zobi ir?... Vai uzvedies neadekvāti sexa laikā?...

Iespējams tā ir tikai sakritība, ka jau otrajam partnerim pirmo reizi nestāvēja kā nākas. Ja arī turpmāk tā notiek, nākošajās sexa reizēs, nu tad gan nopietni apsver un izvērtē savu uzvedību un attieksmi. Bet arī ļoti iespējams, ka tā var būt tikai neveiksmīga sagadīšanās...

tieši tā vēl varu ieteikt pamēģināt priekšspēli - paskūpstīties un tamlīdzīgi...kā vēlvienu problēmu varu minēt ka sekss ar prezervatīvu var arī izraisīt šo nestāvēšanu(tādēļ varat arī pamainīt tos tur)...
21.08.2013 06:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits