Lūdzu bez nekādiem apvainojumiem , bet vai lūdzu kāds var pateikt ko man tādu izdarīt lai es ar kautko saslimstu un gulētu slimnīcā minimums 3 dienas ?? Luudzu pasakiet !! Jo man tas ir svariigi ! Man jānokļūst slimnīcā!! :(
Es iesaku konsultēties ar bomžiem! Viņiem slimnīca ir kā kūrorts un spa. Viņi pat mākot viens otru iekaustīt tā, ka var tikt aprūpēti slimnīcā ;) Lai veicas!
Būtu eksāmenu laiks, es tad vēl saprastu,ka grib slimnīcā,jo galīgi negribas eksīti kārtot, bet tagad vasara... Mamma biešu vagas laukos liek ravēt? :) :)
Aizej uz kādu slimnīcu un pamēģini viņiem ieskaidrot, ka tev izmisīgi vajag tur padzīvot dažas dienas, tici man - paturēs ne tikai 3 dienas. :D Būsi starp sev līdzīgiem, garlaicīgi nebūs. :)
PNestere, aprunājies ar kādu un tiec galā ar situāciju, kādēļ vēlies nokļūt slimnīcā. Cīnies ar pašu cēloni, nekas nav tā vērts, lai labprātīgi tur nokļūtu uz "vismaz 3 dienām".
Pēc autores vecajām diskusijām man izskatās, ka tā ir skolniece ( http://cosmo.lv/forums/topic/133516-vai-tiesam-apendecits-oo-un-vel-projektu-nedela-neee-palidziet-s/ ). Neaizrausimies ar ieteikumiem, meitenes!
MilenaLaDoux : Ja esmu skolniece , šogad pabeidzu 12 klasi , bet kāpēc citas meitenes man nevarētu neko ieteikt ?
Ja jūs zinaatu kaa es jutos !! ;/ Man slimniica vajaga satikt vienu cilveku pedejo reizi jo augusta beigas braucu uzz Berlini dziivot ! Tapec ir šāda diskusija ;(
Tā ir simpatija del kuras gribu tikt slimniicaa vins strada slimniicaa un kad es ieraugu vinu es uzreiz nosarkstu , bet NEKAD neesmu ar vinu runajusi , taka es braucu Augusta beigas uz Vaciju es gribu vinu pedejas dienas looti redzet, un tas tak butu stulbi ka es katru dienu naktu uz slimniicu lai tikai paskatiitos uz vinju un viis ;/ ahh nezinu ko man dariit ;/
PNestere un par ko esi sataisiijusies ar vinju slimniicaa runaat? Par tavu veedera izejas sastaavu, veemeklju konsistenci vai par kaadu citu, tikpat romantisku teemu? Ja ljoti kautreejies, sazinies ar vinju kaadaa no sociaalajiem portaaliem, tur tavu nosarkusho gjiimi neviens neredzees, nevis lauz kaulus, lai pateiktu pliku chau.