Sveika !
Es arī ilgi nevarēju saņemties, lai to izdarītu, man bija vajadzīgi trīs gadi, bet tik daudz tāpēc, ka nebija nemaz tik ļoti nelīdzeni, nepareizi stāvēja tikai viens zobiņš.
Vēlējos es arī tādas, kuras mazāk redzamas, tāpēc biju par labu keramiskajām breketēm. Konsultācijā pateica, ka keramiskās nepiedāvā, bet viņiem esot plastmasas, es gan nezinu, ar ko daudz atšķiras, bet redzēt jau nevar tāpat īsti, daudzi nepamana un tā, izskakās vienkārši kā stieplīte. Tās arī nebija tik dārgas (250ls) un nu plus katru mēnesi 13ls par vizīti.
Sākumā, protams, nožēloju, jo smagi bija izciest tos brīžus, kad nevarēju neko apēst, jo sāpēja,tagad jau ir ceturtais mēnesis un es sāku pierast, bet vienalga nevaru sagaidīt, kad ātrāk noņemšu, bet vēl jāgaida veseli 14 mēneši, TIKAI VIENA ZOBA DĒĻ, un tas tikai tāpēc, ka nav metāliskās, jo, cik zinu, metāliskās izregulē visu ātrāk. tā jau būtu palikuši tikai kādi 8 mēneši.
Uzskatu, ka Tev derētu pāarunāt visu ar ārstu, jo, vai Tu gribi ātrāk, lai ir miers, bet vairāk redzamas, vai staigāsi kaut vai ilgāk, bet lai nav tik uzkrītošas.
Un ar keramiskajām, safīra un plastmasas breketēm ir viena problēma, vismaz man, pirms uzlikšanas zobi bija ļoti balti, dzēru gan kafiju, gan coolu, tīriju tikai vienreiz dienā, bet zobi bija tiešām balti, uzliku breketes un tagad tie izskatās dzelteni, pēc kafijas dzeršansas pat brūngani, par to es ļoti pārdzīvoju. Ja ir šāda veida breketes, tad pa gabalu var vienkārši izskatīties, ka Tev ir aplikums uz zobiem.
Lai veicas ! :))