Tās kas vēlas nopirkt lētāk var rakstīt man. Reāli jauni gan kondicionieris, gan šampūns, tikai atvērts vaļā vienreiz. Pirku abus kur pāri 30 ls. Cenu var sarunāt, bet ne mazāk par 17ls. Abas ļoti lielas pudeles, vismaz pusgadam ja ne vairāk pietiks.
Tas, kuru es norādīju, arī nav brāļis! ;) Man rokas neceļas pirkt tādus šampūnus Latvijā. Tas,ka šeit veikalos ir dārgāk, nenozīmē,ka prece krutāka, kvalitatīvāka! Tā pati prece, tikai drausmīgs uzcenojums
paskatījos cik maksā internetveikalā-minimums kopā 25ls. Nu tad sorry, bet zemāk par 17 ls par pilnīgi jauniem ir muļķīgi pārdot. Tad jau vannasputās izdev1igāk izlietot. Vnk domāju, ka kādam noder, jo liels tilpums un pa lētu summu.
Es esmu sūtījusi no feelunique.com un tiešām nesamaksāju vairāk par 20 Ls, šķiet, bija vēl mazāk. Nemaz nerunājot par frizieri, kura prof. veikalā un atlaidēm man tādu var nopirkt vēl lētāk.
Neviens neaizliedz pārdod, bet nevajag dezinformēt potencionālos pircējus, pat stockmannā, kurā cenas saskrūvētas ka nu tikai, šis komplekts vairāk kā 27Ls nemaksā. Tā lūk :)
Tu to šampūnu par 17ls pievedīsi pie mājām?:) Meitene,kas gribēs pirkt,tērēs naudu transportam,lai aizbrauktu,tiktos. Ja es gribētu, pasūtītu internetā. Pirmkārt, jauns paliek jauns, otrkārt, preci atsūta uz mājām!
Nesaprotu, tu te tirgojies? Ja tevi šī diskusija neapmierina, nu neraksti. Neviens tev neliek te rakstīt. Es izsaku piedāvājumu, tās, kas būs ieinteresētas, uzrakstīs, un tad kopīgi par cenu vienosimies. Ja tu netaisies neko pirkt, tad droši vari te savus spriedumus neizlikt man. Un ja kas, arī es tērēshu naudu ceļam.
Negribu,lai meitenes pērk lietotu šampūnu,ja gandrīz par tādu pašu naudu var dabūt jaunu!
Mazums,cik Tu tur esi īstenībā izlietojusi. Varbūt iekšā pavisam cits šampūns-lētais no Drogām. :D Pati jau arī neuzrakstīji,kāpēc nelieto un kāpēc gribi pārdot,ja jau reiz tik labs šampūns! ;)