Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā vienmēr nauda!

Reitings 26
Reģ: 06.08.2013
Lieta tāda, ka manā attiecību modelī, es esmu tā, kura pelna vairāk. Attiecīgi maksāju vairāk par dzivokli, pārtiku. It kā jau mani sākotnēji tas apmierināja, jo draugs daudz runāja par to, ka sāks savu biznesu, pelnīs lielo piķi- bet nu jau 2 gadi pagājuši un viņš ir turpat, kur sākumā. Nesaku, ka viņs nestrādā- strādā, tomēr tā alga nav lielāka par 300 Ls mēnesī. Turpretēji mana alga ir vairāk nekā uz pusi lielāka.. Apnicis, ka ģimene vislaik tirda mani un nebeidz apgalvot, ka mani izmanto, visu laiku jautā, ko draugs nopircis lielāku. Nemaz nerunājot par mašīnu- vecākiem kalji meloju, ka draugs nopelnīja un sakrāja. Mēs par to runājām, viņš man saka, ka visu bremzē izglītība, kuras nav. Kredītu ņemt atsakās. It kā grib mācīties neklātienē, bet saka, lai es arī BEIDZOT sāku domāt ne tikai par drēbēm un kosmētiku(ko es pērku par savu naudu), bet, piemēram, investējot viņa izglītībā. Tie ir kkādi 130 Ls mēnesī, it kā jau varētu, bet šobrīd patiešām moka neziņa, kā būtu pareizi.. Ko Jūs man ieteiktu?
06.08.2013 12:48 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Sākumā sliecos piekrist tām, kas saka, ka, apgriežot situāciju otrādāk, neviena neteiktu, ka puse, kas pelna mazāk, ir izmantotāja (ja tā būtu sieviete). Bet, palasot tālākos tekstus, ir skaidrs, ka īsti nobriedis un pieaudzis jau tas 22 gadīgais vīrietis nav...
Es arī pelnu vairāk par savu draugu, bet nevis tāpēc, ka viņš pelnītu baigi maz, bet tāpēc, ka es pelnu nepieklājīgi daudz :D Pirmkārt, neviens - ne draugi, ne ģimene - par šo situāciju nezina un arī neuzskatu, ka kādam būtu jāzina. Otrkārt, es ESMU brīvprātīgi sponsorējusi (nevis aizdevusi) dažus mēnešus viņa mācību maksu augstskolā. Es biju tā, kas teica, ka kredītu nevajag ņemt, ka samaksāsim tāpat. Es ticu, ka pēc kāda laika, kad viņš būs pabeidzis studijas specifiskā nozarē, viņš sāks strādāt savā jomā un arī ticu, ka tajā profesijā viņš pavisam noteikti var pelnīt vairāk par mani. Tikai žēl, ka LV nav liela piedāvājuma attiecīgajā nozarē un vismaz pagaidām darba piedāvājumu gandrīz vispār nav.
06.08.2013 19:23 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Otrkārt, es ESMU brīvprātīgi sponsorējusi (nevis aizdevusi) dažus mēnešus viņa mācību maksu augstskolā.

Tur jau tā starpība - brīvprātīgi. Aiz pašiniciatīvas. Tev to nepieprasīja, un nepārmeta tev TAVUS tēriņus.

Nav jau problēma finansiāli balstīt puisi kaut vai gadiem, problēma ir, ka atbalsts tiek pieprasīts (aizdomas uz izmantošanu).
06.08.2013 19:31 |

Reitings 3966
visu nelasīju.
bet, piemēram, investējot viņa izglītībā. Tie ir kkādi 130 Ls mēnesī, it kā jau varētu,
ir dzirdēti stāsti, kad vecene visu izmaksā, beigās pamet. Dzīvo tik ilgi kopā kamēr ir izdevīgi.
06.08.2013 19:33 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Lai kāds arī puisis nebūtu, man nekādā gadījumā nebūtu pieņemami nosponsorēt studijas vairāku tūkstošo apjomā savam draugam, kas vienu dienu ir, bet nākamajā vairs tāds nav. Vīram jā, bet draugam - nekad.
06.08.2013 20:28 |

Reitings 648
Gudrā blondīne
Ja pareizi esmu iztēlojusies situāciju, tad puisis pa taisno no vecāku ligzdiņas ievācās tavā īrētajā dzīvoklī. Līdz ar to viņš ir pieradis ne par ko neuztraukties. Vienmēr ir kāds līdzās, kam ir vairāk nojausmas cik maksā īre, ūdens, elektrība un pārtika. No sākuma tā bija māte, bet tagad mātes vietā esi tu. Tiešām pamēģināt padzīvot atsevišķi, lai jaunēklim rodas kaut mazākā apjausma par dzīves dārdzību un par to, kā ir ja par visu dzīvē ir jācīnās pašam.

Turklāt, lasot, ka šis tērē naudu pa labi un pa kreisi ballītēm un alkoholam, katru weekendu ir klubos, nejauši radās doma- kur garantija, ka jau tagad neskūpsta sava vecuma daiļavas pa labi un pa kreisi pēc pāris glāzītēm grādīgā un tikai uz rīta pusi atgriežas labi iesildītā gultā pie tevis.

Kā arī noteikti tu vari atrast VĪRIETI, kurš ne tikai tevi samīļos un teiks, ka tevi mīl, bet arī aizvedīs vakariņās, par kurām tev pašai nebūs jāmaksā.
06.08.2013 20:50 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Izskatās, ka puisis (par vīrieti viņu nenosaukt) labi iekārtojies. Man arī rodas sajūta, ka tevi izmanto...Uz to pat norāda tava ģimene, jo ticu, ka viņi vēl tikai to labāko tev un vēlas, lai tu aizdomājies par to. Vienmēr var atrast iemeslus nekā nedarīšanai un visā vainot citus, valdību un tā bez gala. Bet izskatās, ka viņš pat necenšas sasniegt ko vairāk, darīt kaut ko, tik sēž un čīkst cik viņam grūti un gaida, ka visu viņam ieliks rokās. Kā Tu redzi tālāk jūsu attiecības attīstamies? Un cik ilgi pacietīsi šādas attiecības? Piedod, bet izskatās, ka viņš vēl nav izaudzis un Tu viņam esi mātes vietā!
07.08.2013 00:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ir cilveeki, kuriem nemaz to lielo naudu nevajag. Ja buutu gribeejis, sen jau buutu krediitu panjemis un maaciijies. Tev vajag, tu arii ej un straadaa un centies nopelniit vairaak, vinjam to aciimredzami nevajag, taapeec arii nekaa negrib dariit lietas labaa. Jautaajums driizaak ir nevis par uztureeshanu, bet gan vai tu gribi taada tipa cilveeku blakaam sev vai nee.
07.08.2013 01:52 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nez', man jau liekas, ka šīm attiecībām nav lemts ilgi turpināties (ņemot vērā tavas vēlmes un tavu potenciālu), jo vīrietis nemaz neuzvedās kā vīrietim pieklātos (ar tādu sievieti, kāda esi tu). Vecumam šoreiz nav nozīmes. Bet tā viņa attieksme - nu vairāk izskatās tā itkā tu būtu viņa mamma, kurai tagad ir pienākums "dēliņu" stutēt un bīdīt, savas vēlmes un vajadzības noliekot otrā plānā.
07.08.2013 02:34 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Kubiete

Nav runa par pases datiem, bet par to, cik cilvēks ir nobriedis, cik lielā viņam pieredze.
07.08.2013 16:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits