Ko ēdat ikdienā?

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Jāsāk mazāk tērēt nauda pārtikā un labāk tās vietā vēlos ieguldīt kaut kur citur. Nesen skatījos Rimi kartē cik mēnesī patērējam pārtikā, biju šokā. Uz diviem kaķiem, sevi, vīru un bērnu iztērējam gandrīz 400 ls, tajā skaitā ir arī kaķu smiltis, cigaretes. Vēlos samazināt summu uz pusi, samazinot pārtiku un gatavojot kaut kā savādāk. Mūsu problēma, ejam katru dienu uz veikalu, jo nemākam iepirkties nedēļai. Un grūti izdomāt ko gatavot. Gribas dažādot ēdienreizes. Ko jūs pērkat un ēdat, gatavojat, lai ir ekonomiskāk?
05.08.2013 16:33 |

Reitings 437
Reģ: 24.08.2012
es nezinu cik litru, viņam vnk soļanka ĻOOTI garšo :D bet tas jau nav vienā reizē, parasti viņš izēd bļodiņu, paiet pusstunda atkal.. :D

a griķus jā, tas nav vienmēr, tas ja ļoti gribas ēst kā viņs saka, standartā ir 1 paciņa griķu, bet es pat tik daudz nevaru apēst.

Ja es dzīvotu viena es pārtikā iztērēju(ta bija pirmstam) apm 60ls mēnesī, bet JA man būtu iespēja ēst tikai to ko gatavoju, (ja nebutu tadi laiki kad wnk japerk gatava vai ēdnīcās) tad man pietiktu ar 40ls mēnesī.
15.08.2013 07:43 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vienā porcījā izēd 2,5 griķu paciņas uzvārītas

un es vēl domāju, ka mans draugs ēd salīdzinoši daudz. mēs trijatā tik daudz neapēdam :D
15.08.2013 13:11 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Man laikam tada zina paveicies ar savejo, jo doma lidzi, lai ediens butu veseligs/ Retu reizi edis kartupelus, makaronus, tapat ari ceptos edienu baigi need.

Ieteikt est ekonomiski es nevaresu, jo tgd viss ir dargi un nevar tacu est visu nedelu est vienu un to pasu, gribas tacu dazadibu/
15.08.2013 13:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits