Vienreiz vienam čaļim sētā iesitu pļauku, jo bija pelnījis, bet vairāk gan nevienu neesmu situsi.
tas bija pusaudžu gados.
vairāk rokas neesmu pacēlusi. uzskatu, ka ne sieviete, ne vīrietis nedrīkst pielietot fizisku vardarbību viens pret otru. tas, ka esmu sieviete, man nedod tiesības sist vīrietim, jo redz viņi nedrīkst sist atpakaļ. protams, situācijas ir dažādas, bet besī sievietes, kas katra strīda laikā palaiž rokas.
Čāča -atgadināja kad vienreiz mans vīriets mēģināja un tad es viņam teicu tev nau mācīts kad lai cik ļoti sieviete palaistu muti viņai nevar sist(Protams audzis bez tēva nebija kas to iemāca)/Un tad viņš man atbild " Kad es biju sīkāks kur uz 16,17 gadiem mēs sēdējām un dzērām un šmigai nau es iedevu vairāk un tad tur viens sutināja un es izrāvu no rokām un tad man pirmo reiz vecene uzšava pa muti par mutes palaišanu."
Šo veljoprojām neesmu saprausi kpc bij jāpalaiž rokas.Otrs es to veceni gribetu satikt un viņa lai nokaitina manējo un tad viņa redzēs ko izdarija iedzina viņam vienlīdzību kad sievietes un vīrieši ir vienādi.Tik tas nekas kad vīriešiem ir lielāks spēks.
Iepļaukāju vienu no saviem bijušajiem, jo sāpināja mani ar savu uzvedību. Arī savu vīru attiecību sākumā vienreiz iepļaukāju, jo biju ļoti nokaitināta, bet tā tad arī bija pēdējā reize, jo sarunājām, ka es nekad vairs tā neatļaušos darīt.