Nu tas viss atkarīgs no tā, par ko iesi mācīties :) Es mācos par ārsta palīgu. 1.kursā lekcijas visas piecas dienas un +- līdz 17:00. Jāmācās daudz un dikti - anatomija, fizioloģija, mikrobioloģija utt. Ja nemaldos, tad kaut kādi 15 priekšmeti.
Kojas normālas. Ko gan labāku par 11latiem mēnesī var vēlēties? Vienā istabā līdz 3 cilvēkiem. Atzīšos, ka apraudājos ieejot savā istabiņā pirmo reizi :D Nekur pirms tam tā uz ilgu laiku nebiju bijusi prom no mājām. :D Ja palaimēsies, tad gultas būs labas, ja nē, tad čīkstēs ikreiz, kad pagriezies. Skapji ar kā kurā istabā. Tagad jau vairs neliekas tik traki. Ledusskapji nav visās istabiņās, bet 2. un 3.stāvā ir laikam arī virtuvēs. BEt nu vajag noskaidrot, vai ir kādā blakus istabā ledusskapis un piemesties tur :)
Ar wifi nu tā, dažreiz bija, dažreiz nē. Tā, kā es dzīvoju tuvu datortelpai, tad man bija paveicies un gandrīz visu laiku bija. Tajās istabās, kuras vairāk uz malām, tur tā pasūdīgāk.
Virtuves katrā stāvā 2. Nu ko tur daudz - 2 gāzesplīts un viss.
Labierīcības arī katrā stāvā divas, katrā galā sava. Dušas vienas. Rindas garas :D
Vēl kaut kas ?