Čūla.

Reitings 490
Reģ: 24.07.2012
Sveikas esmu izmisumā, man šodien atklāja dzemdes čūlu.
Nezinu ne no kā man viņa ir nu vard sakot neko..Man ginekalģe pie kuras bij pārbaude nau īsti latviete, knapi kādu vārdu latviski..
Tātad kas tas ir? Man teica ka ārstēs ar kkādu krio, saku godīg iznācu no kabineta neko nesaprotot.
Cik maksā likvidēšana tai čūlai, num ārstēšana? Es tiešām neko nesaprotu...Tagad nav naudas lai ietu pie ginekaloga(pie kura esu pierakstīta)
05.08.2013 12:08 |

Reitings 490
Lūdzu lasiet diskusiju VISU. Jau minēju ka man ir normāla sava ginekaloģe, šī vienkārši mani pārbaudija. Un nerunā viņa latviski jo viņa ir krievu tautības.
05.08.2013 13:53 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Klusais smaids čista ir slima skuķe, kas izliekas par vīrieti :)
05.08.2013 13:53 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Savukārt par Elīnas Doktordesas jaunkundzes intelekta līmeni un valodu taktiski paklusēšu.
05.08.2013 14:44 |

Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Tiesam ej pie ginekologa.
Tev vajag panemt analizes, ari citologiju un tad tikai arstet.
Vai tu esi dzemdejusi? Kadreiz culas piesaldeja visiem, tagad nedzemdejusam sievietem it ka vairs nepiesalde. Arste medikamentozi. Tev ta cula loti liek par sevi manit? Izdalijumi ir pastavigi?
Tiesan, samekle labu ginekologu ar kuru vari so lietu atrusinat.
Un vel, es nodotu tava vieta analizes uz visam veneriskajam slimibam, ta teikt pie reizes visu. To gan labak pie dermatovenerologa, nav pat vajadzigs nosutijums no gimenes arsta.
05.08.2013 16:29 |

Reitings 490
Maija, Nē nēesmu dzemdējusi.
Nu neko nejūtu, man izdalijumu ir bijis daudz no sākta gala kā vsp sākās mr!
Kad jūs iemācīsieties lasīt visu diskusiju?!
Priekš kam man jāpārbauda veneriskas slimības? Stulbs ieteikums.
05.08.2013 16:40 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Vispirms - mieru tikai mieru. Čūla (vienkārši jēlums dzemdes kaklā) nav nekas briesmīgs un ārkārtējs. Pieņemu vismaz katra otrā sieviete kaut kad mūžā ar to sastopas. Protams, nedrīkst ielaist un vajadzīgs laba (kam uzticies) ginekOloga (ļoti kaitina, ka šis vārds joprojām tiek rakstīts nepareizi, lai gan meitenes komentāros jau vairākas reizes to uzrakstīja pareizi) padoms. Reizēm ginekoloģes paņem tikai analīzes un liek atrādīties pāris mēnešus vēlāk, čūlai uzreiz neko nedarot, jo tā var sadzīt arī pati. Kādreiz čūlas piededzināja, tad tā dzija bija kādu mēnesi, tagad vai nu piesaldē (tas krio) vai piekodina ar zālēm. Man pašai bija jāpērk Solcogyn šķīdums (apmēram Ls 13) un jāiet pie ginekoloģes uz procedūru. Pēc kāda laika bija jātrādās un, ja vajadzēja, ārste vēlreiz čūlu apstrādāja ar zālēm. Varbūt kaut kāds diskomforts bija procedūras dienas vakarā, pavisam nedaudz smērējās un viss.

Ja Tev ir dzimumattiecības ieteikumu par venēriskajām slimībām par galīgi stulbu nesauktu. Galu galā, ja tev ir čūla, visticamāk arī dzimumattiecības. Jebkurā gadījumā iekaisums, infekcija čūlai var traucēt dzīt.
05.08.2013 17:35 |

Reitings 56
Reģ: 07.05.2009
Ak Jeziņ,ko jus to meiteni baidat?
Man bija čūla sen atpakaļ.Par to ,ka neko nezinu,nesaprotu un vel tas vārds ČŪLA arī briesmīgs-panika bija līdzīga.
Mani darkterīte parbaudīja,ieveda blakus kabinetā ielika spoguļus un piededzināja,laikam kadas 5 sek.ielika tamponu un miers.
Parasta sieviešu padarīšana.
05.08.2013 17:47 |

Reitings 691
piekriti Vecenes komentaram.
Izlasiju Tavu diskusijas jautajumu un uz to ari atbildu. tur gan nebija minets vai ir smeresanas vai nav.
par veneriskajam slimibam ir stulba attieksme no tavas puses. neviens jau nesaka, ka tev tadas ir, tacu drosibas pec vajadzetu gan parbaudities. tev ir doti gana labi padomi, lai rikotos talak.cosmo meitenes tevi neizarstes, vienigi ginekologs, kurs izlems kada taktika bus vispareizaka.
05.08.2013 17:49 |

Reitings 691
eva, kurs tad meiteni ir sabaidijis? neviens nesaka, ka cula ir kaut kas briesmigs.
05.08.2013 17:50 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
ak dievs, nu taču tā čūla nav nekas traks.

Parasti veidojas pēc dzemdībām (ļoti lielai daļai sieviešu). Piesaldē, tas nav ne sāpīgi, ne ilgi. Nav nekādu ierobežojumu pēc piesaldēšanas.

Man arī bija pēv dzemdībām. Piesaldēšana laikam maksā kādus 15 LVL (man ir apdoršināšana, nezinu cik bija jāsamaksā).

pēc piesladēšanas vēl kādas 2 nedēļas ir ūdeņaini iuzdalījumi. Tas arī viss.

Ja gadiem nepiesaldē, tad paaugstinās risks dabūt dzemdes kakla vēzi.
05.08.2013 17:52 |

Reitings 490
Man nav pamata parbaudīties uz venēriskajām, jo man puisis viens, jau ļoti ilgu laiku!
Jā zinu ka ir jāiet pie GINEKOLOGA!!!!!!!
Es tikai jautaju kas tas ir tā čūla-man tāda pirmoreiz mūžā!!!Vaitad tik grūti izlasīt diskusiju?Neprasu mani te ārstēt vai dziedināt pa gabalu vai caur monitoru..Jautaju kas un kā jo tagad pie GINEKOLOGA netieku.
Varbū vērts izlasīt diskusiju un tad brukt virsū?
05.08.2013 18:00 |

Reitings 324
Reģ: 30.08.2010
KS, piedod, bet Tu taču esi stulbs! Tev ir bijusi dzemdes kakla erozija? Nē? Nu man ir bijusi. Ārstēšana tikai bailes vien izraisīja no uzstādītās diagnozes, nekādas sāpes nebija ne piesaldēšanas laikā, ne pēc tam. Kad gāju atrādīties, teica, ka viss smuki sadzijis. Besī tie, kas runā par lietām, ne tikai, ko nezina, bet ko nekad mūžā nezinās (ja vien tagad jau neatzīsti, ka Tev ir dzemde).

Ja runa ir par maksu, tad man liekas, ka valsts sedza avi arī man pašai daži lati bija jāpiemaksā. Tiešām nekas dārgs.
06.08.2013 08:20 |

Reitings 490
Poesia, ir taču bailes ja ar kautko tādu sastopies pirmo reiz mūža!
Bet nu ganjau viss būs labi. :)
06.08.2013 08:39 |

Reitings 649
Reģ: 29.01.2009
Man bija identiski
Man čūlu atklāja kārtējā vizītē ginekoloģe - pati neko nejutu. Pēc tam iedeva man recepte, nopirku zāles un gāju atpakaļ, man čūlu piededzināja ar zālēm, neko nejutu un nekāda nepatīkama sajūta nebija. Piededzināja man ar zālēm divas reizes un viss, neko vairāk nedarīju.

Par tām "piededzināšanas" zālēm un svecītēm gan kopā samaksāju apmēram 35ls, + vizīte pie ginekologa katru reizi, bet ne tad ko jutu, ne tagad.
Ginekoloģe neuzskatīja par nepieciešamu mani iebiedēt vai ar kaut ko draudēt nākotnē, teica, ka ats esot pilnīgi normāli un nekas traks.. tā kā - calm down.
06.08.2013 10:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits