Veiksmes formula iepazīstoties internetā,vai tāda eksistē?

Reitings 252
Reģ: 31.10.2011
Tapa ideja no diskusijas: Padalīsimies ar pagātni.

lasot šo mazo diskusiju radās jautājums sabiedrībai. Pēdējā laikā lielākā daļa sieviešu/vīriešu iepazīstas caur internetu. nu arī es esmu viena no tām,kas iepazīstas internetā.

Kā jums liekas,cik stipras un ilgstošas attiecības var veidoties iepazīstoties caur interneta komunikāciju?

Cik veiksmīgi/fatāli ir bijuši šādu iepazīšanās sekas?

Un ko jūs domājat par tādu iepazīšanos?
:)
04.08.2013 17:15 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Daudziem paziņām ir laba pieredze iepazīstoties internetā (arī kāzās). Tomēr tas laikam nav man. Regulāri kāds draugos atraksta, šodien vēl saņēmu vēstuli, vai negribu iepazīties, bet nē, man kaut kā tas nepatīk, nemāku pat izskaidrot. Kaut gan būtu forši kādreiz pamēģināt ar kādu internetā iepazītu cilvēku kko izveidot :D
05.08.2013 01:32 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Es pirms gada 2012.g augustā nejauši internetā sāku sarakstīties ar puisi, sarakstes izvērtās tik interesantas, ka es par spīti visam citam čatoju ar viņu katru vakaru, bieži tas ievilkās līdz rītam, nebija iespējams atrauties..tad sekoja pāris tikšanās, kino, pastaigas un nu jau 11 mēnešus esam laimīgi kopā :)
Pirms viņa arī ir bijusi pieredze ar iepazīšanos internetā, bet ne tik pozitīva
05.08.2013 10:24 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Tā kā man pēdējā laikā gan tīši, gan netīši sanācis iepazīties internetā diezgan daudz (ne tikai romantiskos nolūkos, bet arī), varu droši apgalvot, ka internetā nebūt neiepazīstas tikai skumju mākti neveiksminieki ar nolemtības pilnām acīm. Patiesībā visnotaļ augstu aprindu cilvēki, gudri, veiksmīgi, kuriem produktīvāks un ekonomiskāks laika patēriņš šķiet uzklikšķināšana uz ikonas nekā sienu stutēšana klubā, arī ir sastopami.

Manas sekas nav bijušas fatālas, tikai daudz ļoti aizraujošu, priecīgu, smieklīgu, bagātinošu, izglītojošu un piepildošu brīžu. :) Ui, kā saslavēju! :D Bet patiesība.
05.08.2013 10:44 |

Reitings 5954
Mūsdienās jau nu būtu jāatmet tie stereotipi par iepazīšanos netā. Ja pirms 10 gadiem tiešām daudziem nebija virtuālo bilžu, tās ieskenēja, jo reti kuram bija digitālais fotoaparāts un tad nu varēja redzēt pāris miglainas bildes, tad tagad pirms tikšanās var pat sarunāties skaipā ar visu video. Cik zinu, ļoti daudzi pāri tā ir iepazinušies (no man pazīstamiem) un nekādas atšķirības no citiem pāriem nav. Tieši otrādi - vismaz ir satikušies cilvēki, kas citādi nebūtu iepazinušies.
05.08.2013 11:20 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Pozitīva pieredze. Var sastapt tādus cilvēkus, ar kuriem ikdienā nemūžam ceļi nekrustotos. Ātrāk, vienkāršāk, ērtāk ..

Bet galvenais, kāpēc iepazīstos internetā, ir tas, ka, ienākot iepazīšanās portālos, nav jāzīlē vai otrs ir brīvs/aizņemts/meklē attiecības/nemeklē attiecības. Un arī atšuviens internetā ir tāds - pff, what ever .. atšuviens uz ielas vai dzīvajā ir sāpīgāks. Un trešā lieta - internetā jau pašā sākumā par otru ir vairāk informācijas (daudzums atkarīgs no portāla) .. dzīvajā redzams tikai izskats sākumā .. ja vien tas nav +- paziņu loks.
05.08.2013 11:23 |

Reitings 5954
Tieši tā. Dzīvajā var arī aplauzties, nezinot galvenos datus.
05.08.2013 11:26 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Arī pozitīva pieredze - ir pāris labi draugi, kuri iegūti virtuālajā vidē, kā arī tagadējais draugs.
Interneta vidē es ļoti vērtēju otra cilvēka rakstīt prasmi, izteikšanās spēju, humorizjūtu. Pēc tam, protams, savs izveidojies priekšstats ir jāapstiprina dzīvē :) bet tas gan par pāra attiecībām - tikai drauga līmenī, manis pēc, internetā cilveks var būt arī savādāks nekā ir patiesībā.
05.08.2013 11:27 |

Reitings 775
Reģ: 09.10.2010
Mana draudzene iepazinās ar savu tagadējo draugu, nedomāja, ka viss izvērtīsies tik nopietni, bet re kā sanāca. :) Tagad jau vairāk kā gadu kopā un domā arī par kopīu nākotni.

Pati laikam nevarētu iepazītie, bet kas zin kā būtu. Nemāku iet uz aklajiem randiņiem, kaut puisis redzēts bildēs.
05.08.2013 11:37 |

Reitings 71
Reģ: 19.05.2013
padalieties, kur tieši internetā iepazīstaties, kādos portālos?

Ieintriģējāt ar savam pozitīvajām atsauksmēm, varbūt būs jāpamēģina! :D
12.08.2013 19:58 |

10 gadi
Reitings 268
Reģ: 30.07.2012
Es vienkārši kādā vasaras vakarā iegāju onlychatā, tikai tāpat vien, lai pakavētu laiku, jo biju apslimusi un tur arī sākumā atradu puisis ar kuru ļoti līdzīgi dzīves uzskati, varēu pat teikt dvēseles radinieku, sākām sarakstīties caur skype un tagad laimīgi kopā. Un tiešām, kā meitenes teica, ka nevajag meklēt, jo viss notiks tad, kad viss mazāk gaidīsi. :)
20.08.2013 21:01 |

Reitings 381
Reģ: 07.07.2013
yayayayaa. Kā jau tikko beztēmas diskusijā rakstīju- šodien biju uz pirmo tikšanos 'dzīvajā' ar džeku, ar kuru iepazinos draugos (iepazishanas d/b grupaa). Kādu nedēļu sarakstījāmies skypā, tad viņš man katru vakaru zvanīja, norunājām katru vakaru pa kādai stundai (man forši bonusi nāca klāt ;DDD), un sarunājām tikšanos šodien :D Un viss superīgi, cilvēks ļoti sakarīgs, atklāts un sirsnīgs. Un vispār daudz ko jau var pateikt par cilvēku, ja runā pa telefonu katru vakaru :D un mani iespaidi sakrita ar 'dzīvo' iespaidu. Izrādījās, ka mums ir ļoti līdzīgi uzskati, domas un arī inetereses. Vienīgais, ka viņš diez gan tālu dzīvo - citā pilsētā.
Bet nu sākumā, protams, uz to visu skatijos skeptiski- vnk uzrakstīju vienam čalim- viņam :D Centos ieturēt distanci (negribējās pielaist pārāk tuvu- slikta pieredze), vnk nepaļāvos uz interneta iespaidā radušos iespaidu. Domāju- satikšu dzīvajā un tad jau redzēs. UNNNN šodien viņu satiku, un vēl joprojām taureņi vēderā :))))) nezinu gan, kas tur sanāks, bet nu sākums daudzsološs :DD
20.08.2013 21:11 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Es pirms 4 gadiem sēžot ar draudzeni onlychat.lv - jokojoties, protams, iepazinos ar puisi. Ar šo puisi biju kopā 3 gadus. 2 gadus nodzīvojām kopā.
Ta ka, viss ir iespējams. :)
20.08.2013 21:21 |

10 gadi
Reitings 376
Reģ: 18.08.2009
Iepazinos internetā, esam kopā jau 2 gadus :)
20.08.2013 21:23 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Viens no vīra kursabiedriem iepazinās internetā, nu jau viņi ir precēts pāris.
20.08.2013 21:29 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Neko sliktu kopumā nevaru petikt.

Ar pirmo mīlestību iepazinos internetā - amazing love story till the end of time neizveidojās, bet noteikti neožēloju. Daudz jauku atmiņu! :)**

Ar citu cilvēku iepazīstoties - sākām veidot attiecības un 2.5 gadus kopā bijām. :)

Lai gan vienreiz bija traģikomisks gadījums, kad pēc iepazīšanās internetā gāju uz aklo randiņu ar to džeku, bet satiekot viņu - nobijos un tā pamatīgi, ka randiņš beidzās īsti nemaz nesācies. Bet pēc kāda laika parādījās drosme satikt viņu otreiz, trešo reiz un viss bija ok, bet tiesa gan, ka nekas nopietns tur neizveidojās un labi draugi arī nepalikām. Lai gan joprojām šad tad sazinamies kad tas kādai no pusēm ir izdevīgi :D Ja to tā var teikt. :D

Bet bija viens tips, kurš bezmazvai samīlējās pēc pirmās reizes, kad ieraudzīja, bet viņš bija īss, neglīts un pēc skata nekopts vīrietis, kas diezgan ilgi uzbāzās ar satikšanos, līdz uzrasktīju sms, ka esmu aizņemta.

Pavisma nesen dr.lv uzpiežot uz kāda džeka profila, pēc neilga laika saņēmu vēstuli, vēstule pēc vēstules un galarezultātā pusi nakts pļāpājām pa telefonu. Turpinājām saraksti pāris dienas, bet neizturēju un uzrakstīju sms, ka nav jēgas kontaktēties - viņu interesēja tikai sekss.

Iepazīties ārpus interneta šõbrīd, nu vismaz man, nav reāli, jo ikdiena gandrīz pa minūtei saplānota un aizņemta :) Ja no vienīgi nejauši kādam uzskrienot virsū veikalā vai sabiedriskajā trasportā :)
20.08.2013 21:32 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Kapēc gan nevarētu sanākt kaut kas šādi iepazīstoties. nevajag ieciklēties uzreizu tikkai -man jaatrod otra pusīte.
20.08.2013 21:38 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Cik ironiski. Tikko iekš dr.lv biedējoša izskata dzeks uzaicināja ar tekstu "sveikiņa" - oh, hell no, nebūs xD
20.08.2013 21:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)