Pievērsiet uzmanību!

Reitings 18
Reģ: 04.08.2013
Sveiki, dārgie lasītāji, jūs neesat ļoti daudz ,tomēr galvenais ko es no sirds vēlos ir likt aizdomāties un iedziļināties... Visvieglāk ir padoties visam notiekošajam un izlikties ,ka viss ir labi, pat ja nav. Bet mēs dzīvojam šajā pasaulē ,mums rūp mūsu, mūsu bērnu veselība un spēja brīvi izteikties TOMĒR varbūt vispirms tas izklausās smieklīgi ,bet ir cilvēki ,kuri grauj mūsu veselību un neļauj domāt brīvi. Kuriem gan interesē domāt kā sagraut citu dzīves? Pavisam vienkārši- tiem ,kuri nevar atļauties pieļaut to ,ka mūsu vara varētu būt spēcīgāka par VIŅIEM. VIŅI ir saistīti ar politiku un daudzi ar ko dziļāku par vienkārši politiku. Augstākās varas iestādes. Iet runa par pasaules mērogu.

Esat dzirdējuši par Illuminātiem ,to darbību mūsdienās? šeit informācija par Illuminati darbību medijos ( SĀTANISKA organizācija - prātu kontrole maksimāli pasniedzot perverso, vardarbīgo kā normu, visi mediji ir iesaistīti)

http://www.youtube.com/watch?v=5HwTJ7pF9Wo

Ja jums šķiet ,ka tās ir muļķības un vēl neticat tam, protams , ir daudz dažādu informāciju atrodama iekš youtube. Izziniet paši. Tomēr! Tas nav tik vienkārši. Tā ir slepena organizācija un viņi cenšas slēpt šādus video. Viņu pakļautībā arī ir cilvēki, kuri rada pretējus video ,cenšoties cilvēkiem ieskaidrot ,ka slepenas organizācijas nepastāv. Valdība ir par to video,kur tiek atklāta patiesība likvidēšanu un informācijas slēpšanu ,jo viņi nevēlas sagraut savu varu un reputāciju.

Kāda no slavenībām salīdzinoši nesen ir atklājusi visus šos "noslēpumus" ,viņa pati ir gadiem saistījusies ar šo organizāciju, bet nolēmusi runāt patiesību, riskējot ar savu... pat DZĪVĪBU!

http://www.conspirazzi.com/tila-tequila-talks-about-the-devil/

Cilvēki, vai tiešām jūs ticat ,ka aizvien biežāk parādoties sātaniskām zīmēm nav nekādas nozīmes un tas mūs neietekmē? Vai tiešām neticēsim un ignorēsim acīm redzamo postu?
04.08.2013 16:20 |

Reitings 18
Patiesība, ir cilvēki, kas brauc uz Altaju, tur būvē apaļās mājas un pārtiek no naturālās saimniecības, kas tev traucē pievienoties?

Es ticu Dievam ,trīsvienīgam Dievam un paļaujos uz savu ģimeni ,kura ir diezgan patriotiski noskaņota. Un ticu ,ka man vajag šeit dzīvot ,ja reiz esmu piedzimusi.

Bet vai tiešām Tev tas liekas risinājums? Es to nesauktu par cīņu. Bet tomēr ,varbūt jums tas liekas muļķīgi, es ticu -jo vairāk par šādām lietām tiks runāts ,jo vairāk cilvēki apzināsies vispār esošo situāciju. Tad savukārt tomēr pastāv iespēja ,ka kādreiz brīvi runājošo pret šīm Illuminātu (vai saistītām) organizācijām protestēs. Un ir iespēja ,ka kādreiz šīs organizācijas nebūs tik varenas ,cik tās ir neaizskaramas šobrīd.

Pretējā gadījumā, kā jau minēju ,esmu ticīga, ticu ,ka pēc nāves būšu pasargāta un Dievs manas dzīves laikā redz ,kam es ticu un kam nē, kam padodos un kam nē, ko lūdzu un ko nē!
04.08.2013 17:24 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Tu te kaut ko muldi un muldi, bet konkrēti vel nekas nav pateikts. Sludini ticību,ja?
04.08.2013 17:26 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Obvious troll is obvious.
04.08.2013 17:27 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, tas arī ir masonu pirksts? Tāpat mirsim, tāpat pasaule pārapdzīvota, neredzu jēgu ar to piesārņot prātu!

Autore jau pa daļai atbildēja, bet jautājums ir par ko citu. Par demokrātijas (?) apstākļos tik bieži piesaukto brīvību! Ja nu mēs dzīvojam šai lieliskajā (?) demokrātijas iekārtā, tad kādas kādam ir tiesības noteikt, ko es ēdu un ko - nē? Un kādas ir tiesibas ierobežot manu izvēles brīvību?
Un kurš diktē valdībām tos lēmumus, kuru atbalsts pašu valsts pilsoņu vidū ir zem 50%?
04.08.2013 17:27 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Melns, nu un, ko es tur varu mainīt? Man ir viss, man neko nevajag mainīt, arī esošā iekārta man netraucē dzīvot!

Patiesība, nu jā, galvenais - ticēt, kā saka Comedy club! :D :D :D
04.08.2013 17:31 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Par sātana nākšanu pār zemi - tas ir tas pats pasaules gals 21.12.12, runāja solija un pēc tam apklusa.
Pasaules energoresursi, lielākie ražošanas uzņēmumi pieder nelielam skaitam oligarhu. Viņus par saukt par masoniem, ilumināties, reptiloīdiem vai savādāk. Lai viņi varētu pelnīt un audzēt kapitālu ir nepieciešams liels, pirktspējīgs patēriņa tirgus. Jo bagātāka sabiedrība jo vairāk uz tās rēķina var nopelnīt. Nabagi nevienam neinteresē un nekādu peļņu nenes. Tas var izprovocēt karu un karš arī ir zaudējumi. Tie ir bēgļi, sagrautas infrastruktūras un lieli ieguldījumi.
Daudzi oligarhi izputētu ja sabruktu Eiropas un ASV patēriņa tirgi.

Mazāk vajag skatīties šos "gudros pētījumus un atklājumus"
Ja tevi ļoti nomoka šās lietas pievērsies reliģijai - tā parādīs patiesās dzīves vērtības.
04.08.2013 17:33 |

Reitings 18
Neesmu sludinājusi ticību, atklāju kam es ticu ,ja kādam interesē ,lai ir skaidrs.

Runa gāja par konspirācijām un mans mērķis bija nekas cits kā likt cilvēkiem aizdomāties.
Neticīgie var neticēt minētajām konspirācijām kā pastāvošām , var nepieņemt ,bet patiesība ir un paliek kāda tā ir.
04.08.2013 17:33 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, nu un, ko es tur varu mainīt? Man ir viss, man neko nevajag mainīt, arī esošā iekārta man netraucē dzīvot!

Patiesība, nu jā, galvenais - ticēt, kā saka Comedy club

Nu, par pienākumu es Tev to neuzlieku. Tas, galu galā, ir mūsu, vīriešu, atbildības lauciņš.
04.08.2013 17:36 |

Reitings 18
Par sātana nākšanu pār zemi - tas ir tas pats pasaules gals 21.12.12, runāja solija un pēc tam apklusa.

Par šo jautājumu neviens nevar atbildēt. Turklāt tie ,kuri nosaka "pasaules galus". Ir saistīti tieši ar šiem Illuminātiem . Viņu mērķis ir iebaidīt cilvēkus.

Redziet, es jau varētu nesludināt kam ticu ,bet tas viss ir saistīts. Bībēlē nav teikts konkrēts gada skaitlis ,kad būs pasaules gals ,bet tas būs! Bet neviens, neviens pats cilvēks nepateiks konkrētu datumu, kad tas pienāks. Un principā Dievs dod mieru ,Sātans bailes. Cilvēki ,kuri tic Dievam un neliekuļo nenoteiks pasaules galu vai necentīsies iebaidīt cilvēkus.
04.08.2013 17:41 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Nav nekādi masoni! Sviestu ēdiet mazāk!
04.08.2013 17:43 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Vispār jau jo dziļāk rok, tad saprot ka tas ir slima suņa murgi. Ja nesaprot, tad nav pietiekami racis.

Ja roc bez smadzeņu pieslēgšanas un informācijas filtrēšanas, tad, protams - vieglāk visu norakstīt uz izdomājumu.
Un man šķiet, ka no mums diviem racis ir tikai viens, otrs vnk gudri izrunājas.
04.08.2013 17:43 |

Reitings 3551
Par šo jautājumu neviens nevar atbildēt. Turklāt tie ,kuri nosaka "pasaules galus". Ir saistīti tieši ar šiem Illuminātiem . Viņu mērķis ir iebaidīt cilvēkus.

Tāpēc jau youtube ir pilna ar pareģojumiem kurus vieglāk iespaidojami cilvēki ņem par pilnu.
04.08.2013 17:45 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Un man šķiet, ka no mums diviem racis ir tikai viens, otrs vnk gudri izrunājas.

Paldies, tā tas visticamāk ir ka tikai es esmu racis.
04.08.2013 17:46 |

10 gadi
Reitings 1582
Pasaules energoresursi, lielākie ražošanas uzņēmumi pieder nelielam skaitam oligarhu. Viņus par saukt par masoniem, ilumināties, reptiloīdiem vai savādāk. Lai viņi varētu pelnīt un audzēt kapitālu ir nepieciešams liels, pirktspējīgs patēriņa tirgus. Jo bagātāka sabiedrība jo vairāk uz tās rēķina var nopelnīt. Nabagi nevienam neinteresē un nekādu peļņu nenes. Tas var izprovocēt karu un karš arī ir zaudējumi. Tie ir bēgļi, sagrautas infrastruktūras un lieli ieguldījumi.
Daudzi oligarhi izputētu ja sabruktu Eiropas un ASV patēriņa tirgi.

Mazāk vajag skatīties šos "gudros pētījumus un atklājumus"
Ja tevi ļoti nomoka šās lietas pievērsies reliģijai - tā parādīs patiesās dzīves vērtības.

Viens no galvenajiem jautājumiem ir - uz kurieni mēs virzāmies? PSRS laikā skolās un augstskolās tika mācīti dialektikas likumi. Viens no tiem apgalvoja, ka cilvēces attīstība notiek pa spirāli, t.i., ik pēc laika vēsture atkārtojas, tikai, - citādā, augstākā kvalitātē. Gribot negribot, sāku domāt, vai neesam pietuvojušies jaunai verdzības iekārtai, līdzīgai tai, kāda tā bija Ēģiptē. Faraona vietā - grupa cilvēku, kuri ar implantu palīdzību kontrolēs katra domas, atrašanās vietu un iespējas norēķināties par pirkumiem (gluži kā vergiem vai saimniekam piederošiem mājlopiem). Vergu vietā - pārējie, kuru skaitu ar tās pašas "veselīgās" pārtikas, karu un homoseksuālisma propagandas palīdzību jau šodien cenšas regulēt (mākslīgi ierobežot). Gluži kā ganāmpulka lielumu regulē lauksaimnieki.
P.s. Nesenie notikumi Latvijā saistībā ar kredītu ņemšanas psihozi un sekojošo krīzi ir 1:1 tas pats process, kā cilvēki pirms simtiem un tūkstošiem gadu kļuva par vergiem un dzimcilvēkiem.
04.08.2013 17:47 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Tieši pirms pāris dienām ar puisi runājām, cik jautri noteikti iet Jay-Z, Beyonce utt. rādot Iluminati simbolus savos video, šovos.. Pēc tam viņi bariņā ar producentiem un pr veidotājiem līdz asarām rēc par šādiem youtube video.
04.08.2013 17:53 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Tiem, kuriem šī tēma interesē, iesaku pagooglēt par
"Bohemian Grove"- masonu "tusiņu" vieta
04.08.2013 17:59 |

Reitings 18
Jā , Melns iesāka vēl vienu ļoti svarīgu apakštēmu!

Implanti ,jeb čipi ,kurus ievietot zem ādas. Obama to pasniedz kā "dzīvības apdrošināšanu" . Kristīgajā radio tika apspriesta šī "ideja" un kristieši ir pret to, konkrēti par šādām lietām ir aprakstīts bībelē. Par pieri un rokām. Dievs ir aizliedzis pieņemt "zvēra zīmes uz pieres un rokām ". Patiesībā ievietojot šo čipu cilvēkā valdošajām varām ir vēl lielāka vara pār cilvēkiem. "Zvēra zīmes " kā rakstīts bībelē -simbols šim čipam? Bībele taču nav tik modernizēta ,lai tajā būtu vārdi kā "čips" vai "implants". Zināma sakarība?

Video kā tiek ievietots šis čips https://www.youtube.com/watch?v=BQ2Cs54git8
04.08.2013 18:41 |

Reitings 3551
P.s. Nesenie notikumi Latvijā saistībā ar kredītu ņemšanas psihozi un sekojošo krīzi ir 1:1 tas pats process, kā cilvēki pirms simtiem un tūkstošiem gadu kļuva par vergiem un dzimcilvēkiem.

Kurš kredītņēmējs ir saņēmis fizisku sodu ??? Vai ielikts siekstā ??? Nē tas nav tas pats kad banka atņem visu.
Sākumā jau abas puses paraksta līgumu kuru kredītņēmējs zin 5%. Kāpēc ?

Oligarhiem nav vajadzīgi vergi vai dzimtcilvēki. Piespiedu kārtā jebkurš strādās sliktāk, neražīgāk nekā redzot savu interesi. Patreizējā iekārta viņiem pilnībā der.

Daudziem liekās ka tūlīt, drīz notiks kaut kas īpašs, kaut kāda globāla kataklizma ( 3. pasaules karš, zombēšana, indēšana u.t.t). Vai slepenas pārtikas un medikamantu ražotāju sazvērestības. ŠAUSMAS

Es neesmu mazohists lai tā domātu.
04.08.2013 18:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits