Šai diskusiju tēmai apzināti izvēlējos visai provokatīvu nosaukumu, lai arī par dzimumakta pozām un norises specifiku diskutēt nevēlos. Labprātāk parunātu par iekāri fizisko un tās nozīmi attiecību veidošanā. Saprotams, jūs drīkstat man oponēt - es pat ceru, ka sagaidīt konstruktīvu opozīciju savam viedoklim.
Lūkojoties no sava vecuma viedokļa, šodien nonācu pie secinājuma, ka dzīvei zudusi noslēpumainības sajūta, misticisma pieskāriens un romantika. Pirms sašutumā rakstāt, ka šī ir 30-gadinieku krīzes izpausme, kas ir skarusi vienīgi mani u.tml., lūdzu, ļaujiet paskaidrot! Ja kādreiz, tīņa gados, ikviena tikšanās ar pretējā dzimuma pārstāvi radīja saviļņojumu, patīkamu satraukumu, veselu emociju buķeti, tad tagad pat intīma satikšanās, sekss neizraisa ne tuvu tādu eiforijas sajūtu. Man pat brīžiem šķiet, ka ar seksu cilvēki nodarbojas nevis pirmatnīgas kaislības dēļ, bet drīzāk to izvēlas kā patīkamu laika kavēkli. Proti, kādēļ gan neizbaudīt dzimumaktu ar pievilcīgu pretējā dzimuma pārstāvi? Šo jautājumu esmu pārspriedis savu vienaudžu lokā, un vairuma viedoklis iekāres jautājumā saskan ar manējo. Nedomāju, ka šī parādība tik cieši saistīta ar vecumu, jo par līdzīgu pieredzi esmu dzirdējis arī no 20-24 gadus veciem (jauniem) cilvēkiem.
Uzdrošinos apgalvot, ka mūsu sabiedrība lielā mērā dzīvo emociju vakuumā - nevienam jau būtībā neinteresē, kā Tev klājas, kā Tu jūties. Visi vēlas dzirdēt tikai liekulīgas atbildes un redzēt dežūrsmaidus. Vienkāršība, sirsnība, vaļsirdība - tas viss mūsdienās kļuvis lieks un nemoderns, manuprāt, lielākajā daļā sabiedrības. Tādēļ nav nekas pārsteidzošs, ka cilvēki ir daudzējādā ziņā notrulinājušies, kļuvuši vienaldzīgi, vēsi.
Spēju saprast tos vīriešus, kas attiecībām apzināti meklē jaunas, nepieredzējušas meitenes. Esot kopā ar tādu meiteni, vīrietis var radīt ilūziju, ka arī viņš ir jauns un just spējīgs. Bet tā cilvēkiem, manuprāt, bezgala pietrūkst.
Kāds ir jūsu viedoklis, cienījamās dāmas? Vai intīmas attiecības veidojat kaislības un iekāres dēļ? Vai varbūt tāpēc, ka "mīlat" savu partneri? Mīlestības formas gan mēdz būt ļoti dažādas un ne visas saistītas ar libido izpausmēm. Kad pēdējo reizi esat izjutušas neprātīgu fizisko iekāri? Vai vispār esat?