kurš pārnestā nozīmē jūs nomedī
piebarot ar saldākajām konfektēm,ausīs meitenei saliet skaistākos vārdus,skriet uz pļavu pēc puķēm viņai un kamēr viņa eiforijā peld.
vienkārši esmu īsts vīrietis
esmu izlēmis es labāk esmu tāds kā esmu palieku vīrietis,palieku pats,man patīk dzīvot tā,ka es saku atklāti visu kā ir no manas puses un tad es skaidri zinu,atkritīs tikai tie cilvēki ar kuriem man nav pa ceļam
a ja sākšu runāt tagad meitenes priekšā to,kāds neesmu piesaistīšu meiteni ar kuru man nebūs nekas kopīgs pēc tam viens otra priekšā varēsim spēlēt kaut kādus iedomātus tēlus
Īsts vīrietis pratīs piesaistīt meitenes uzmanību arī bez konfenktēm un puķēm. Un izdarīt to tā, ka viņai joprojām tā eiforija ir. Tev ir kaut kāda galīgi šķērsa uztvere jautājumā, kādiem tad īstiem večiem jābūt. Pie kam, ja Tev meitene tiešām patiks, nevajadzētu būt tādām pumpām pret viņas aplidošanu. Ja meklē vienkārši seksu un miers, ir dāmas, ar kurām tas darāms bez liekas aplidošanas.
a ja sākšu runāt tagad meitenes priekšā to,kāds neesmu
Tad ir vēl skumjāk nekā sākumā domāju. Ja nepilngadīgs tīnis taisa meklēšanās diskusijas cosmo, vēl var cerēt, ka viņš izaugs varbūt par kārtīgu vīrieti, bet ap 30 un uz augšu - tā jau ir diagnoze.
Īsts vīrietis pratīs piesaistīt meitenes uzmanību arī bez konfenktēm un puķēm. Un izdarīt to tā, ka viņai joprojām tā eiforija ir. Tev ir kaut kāda galīgi šķērsa uztvere jautājumā, kādiem tad īstiem večiem jābūt. Pie kam, ja Tev meitene tiešām patiks, nevajadzētu būt tādām pumpām pret viņas aplidošanu. Ja meklē vienkārši seksu un miers, ir dāmas, ar kurām tas darāms bez liekas aplidošanas.
Ir arī citi varianti, piem., cilvēks vienkārši, sākumā izprovocējot, veic ar jums visām psiholoģiskus eksperimentus. Un viņam tas šķiet ļoti interesanti.
Tam eksperimentam ir jābūt reālākam. Piemēram, tajā drīzāk klasificētos Klusais smaids, nevis Cumshot, kura stils jebkurā gadījumā ir diezgan neticams.
Jēdziens "īsts vīrietis" sieviešu un vīriešu izpratnē ļoooti bieži atšķiras par visiem 180 grādiem. Ir nācies būt pilnīgā neizpratnē, kāpēc visas pēc kārtas ir gatavas kārties kaklā kādam tukšpaurim, pusmīkstajam vai smieklīgam ākstam, kurš jūsu priekšā no sevis nepārtraukti tēlo mačo, lai gan 9 no 10 vīriešiem jau no pirmā skatiena ir skaidrs, ka darīšana ir ne vairāk kā ar klaunu.
Melns, man liekas, ka tas ir pieredzes jautājums. Man arī kauns tagad atcerēties, ar kādiem pajoliņiem sagājos kaut kur ap vidusskolas pēdējo klasi. No tā laika man ir palikusi pārliecība, ka par vīrieti stāsta nevis viņa vārdi, bet gan darbi.
Jā, bet Klusais smaids (un Tu - ceru, ka tas gan nav eksperiments) aizskar dažādās sāpīgas tēmas, kas tomēr liek padomāt un pārdomāt, lai arī kaut kam nepiekrītam. Cumshot tiek norakstīts jau sākumā.