Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nav attiecibu

 
Reitings 60
Reģ: 03.01.2013
Kada ir bijusi situacija, kad jau tuvojas 30 un veljoprojam nav bijusas nopietnas attiecibas?

Ilgakais periods ko esmu nodzivojusi ar kadu kopa bija 1 gads. Nemainu partnerus ka zekes, bet ta nu sanak, ka katru gadu man ir 2 menesu - 6 menesu vai gadu ilgas attiecibas.
Parasti es esmu samilejusies, un tad peksni, kvai ar lielako dalu no partneriem viss ir labi, un ideals sekss, jautri un interesanti, mani pamet, pasakot ka velas palikt draugi un mes jau gultu veljoprojam varam dalit.

Pedejo virieti iemileju ne pa jokam, un vins teicas, ka milot mani un mes viens otra rokas kusam no laimes, bet peksni, kad skiramies iemilejas ari sava bijusaja un piekeras vinas delam, kas ir no cita viriesa...Laikam patik sarezgijumi..
Un atkalredzesanas tiekoties viss uzliesmoja ka senak, bet veljoprojam vins tiekas ar to otru kvai vini tiekas tikai 1reiz nedela, es tapat to nevareju izturet, ka mani dala un pasutiju divas majas talak.
Bet man loti pietrukst mana milotaa...


Pec tam atri iemilejos kada francuzi,bet lai kada tur latviesa francuza lieliska melanholika un tantra butu,tapat nekas nopietns nesanaca.

Un tagad kad esmu briva atguvusies no visiem milotajiem un gandriz vairs nedomaju par savu ¨isto¨
dzivoju arzemes un mani gribuot negribot neuztrver nopietni, uztver ka interesantu personu, vai smukuliti ko panemt prieksa.Jo uz vietejo fona es diezgan manami izcelos un varu dabut jebkuru virieti. Bet noturet...nemaku.

Varbut kada man var pastastit noslepumu kur jus satiekat savus milotos.Vnk ta, pafantazet par so temu.
Es jau milestibai ticu un vienmer ticesu, tikai divaini ka man nekas nekad neizveidojas, bet ar visiem vienmer ir lielaks vai mazaks klik un loti daudz kopiga ko dalit.

Gribas ticet , ka satiksu kadu ko milet driz, un apstasos ar partneru mainisanu...
04.08.2013 01:33 |
 
Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Ja neuztver nopietni, tad gan jau, ka apzināti vai neapzināti radi par sevi attiecīgu priekšstatu. Ieteiktu pievērsties savas iekšējās pasaules izzināšanai un bagātināšanai, ar izskatu vien vīrieti nenoturēsi.
04.08.2013 01:39 |
 
Reitings 60
Reģ: 03.01.2013
Ta gluzi nav. Esmu paspietiekama,labi pelnu,esmi radoso profesiji parstave lidz ar ko tas ko es daru ikdiena mani savilno,esmu ar principiem bet taja pasa laika atverta visam jaunajm,un maco spaslaik jau 5valodu, patik aktiva atputa ,utt.
Laikam pie vainas mates instinkts,ka parak daudz rupejos par saviem viriesiem un nemaku sabalancet uzmanibu.
04.08.2013 13:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!