Wow, Parisa Hiltone Latvija!

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Neteiksu, ka nejut nelielu izbrinu izlasot ka Hiltone viesojusies Latvija (ko pasaules metropolu ballisu lauvenie meklet, LV?), bet izlasot kada sakara vina te ieradusies, sapratu ka vienkarsi kera kartejo atdzinibas momentu. Bet interesantaka man likas cilveku attieksme- ko visi tik izmisigi centas nokert vinu sava telefona fotokamera? Kas tad isti vina- vismaz kada modele, dziedataja, aktrise? Un kapec vispar tada pasakuma ir jastav aiz barjeram un jagaida pasakuma viesi? Par ko tada so cilveku pielugsana? Es saprotu sportistu, karaviru un pat atzinibas vertu politiku vai sabiedribas aktivistu sagaidisanu, nu bet par ko iet un gaidit uz cilvekiem, kuri sava butiba ir nobodiji?
03.08.2013 22:02 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
grecia, ar "pretīgiem taukiem" es saprotu smagas aptaukošanās stadiju, starp citu, uzskatu, ka arī sievietei vajadzīgi kādi muskuļi, nekrītot galējībās.
04.08.2013 01:00 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Pret Parisu man jūtas neitrālas, bet izskatās gan viņa tīri ok, kaut gan esmu dzirdējusi no daudziem vīriešiem, ka viņiem nepatīk viņas izskats :D
04.08.2013 01:08 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Klusais smaids - kuru izvēlētos?
04.08.2013 01:09 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Es nelasīju visus komentārus,bet es viņu redzēju.Mēdijiem labs ķēriens,es tikai pasmaidīju ieraugot viņu,jo nekad nebiju domājusi,ka redzēšu dzīvē viņu,tas arī viss.
04.08.2013 01:52 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
tas taču labi, vismaz lv ir par ko parunāt.
04.08.2013 02:05 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
offtopiks, bet nesaprotu, kā 30%un 35% var nosaukt par resnām un pretīgām. 30%vispār man šķiet visseksīgākais...
04.08.2013 10:58 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Autorei - nu ja nesaproti, nu nav lemts, ne visiem tā smadzeņu kapacitāte ir pietiekama. Neinteresē? Neskaties, nelasi, nebāz savu ziņkārīgo snuķi tur kur nevajag. Bet nē, tak gribas un vajag, un lien.

Ja kadam tik loti mila ir Hiltone vai Kardajsjana, iespejams var paskaidrot man aunapierei par ko? Vai vinas ir vismaz modeles, aktrises dziedatajas?

Tu tiešām esi aunapiere. Kardašiana pašos pamatos ir biznesa sieviete, smaržas, cik noprotu arī kautkāda fitnesa pārtika, kosmētika, apģērbu līnija.
Parisa Hiltone biznesa sieviete(apģērbs, ksomētika, smaržas utt.), aktrise, modele, producente, antrepeniere un jā, būs ļoti bagāta mantiniece. Gan jau esi dzirdējusi par Hilton viensīcu ķēdi visā pasaulē. Bet protams, tas jau neskaitās, vieglāk ir paplikšķināt ačteles un šķaudīt, ka neko nesaprot. Nu kā tā var, nu kā tā var, uztaisa sex tape un esi slavena. Zini, kāpēc simtiem citu vienkāršo un ne tik vienkāršo meiteņu, kuru sexa video klejo pa internetu, nav kluvušas slavenas? Tapēc, ka tur pašos pamatos no viņām nekā nav, izjāja un aizmirsa.

Šīs sievietes jau dzīvē sasniegušas daudz, nu gadījās misēklis, debīls ex kurš nopludināja(piemērs), pasaule pašausminājās un aizmirsa, bet viņas nekur nepazuda jo viņas jau ir kautas bez tā video ieraksta. Nu nav viņas vainīgas, ka piedzimušas bagātās ģimenēs dēļ kā visu dzīvē uzsākt ir bijis daudz veglāk un bizness iet un ticu, ka ies ilgi, ilgi. Mēs dzīvojam 21.gs.

Un nē, neesmu fane, mani tracina šaurpierība un dumiķītes tēlošana(vai varbūt nē?).
04.08.2013 11:33 |

Patīk
Reitings 151
Reģ: 07.02.2013
Lol at Beibe.Marta - Parisa un Kardašiana biznesa sievietes?

Kardašjana - slavena advokāta meitiņa, kas savu slavas gājienu sāka ar sex tape nopludināšanu (apzinātu). Tas loģiski piesaistīja dzeltenāas preses uzmanību un viņa ar savu draudzuiņu turpināja eskalēt šo lietu, lai iegūtu lielāku publicitāti un tas arī izdevās. Tad sāka nākt interviju piedāvājumi, kas noveda pie realitātes šova izveides, un ar to sākās viņas naudas raušana lielos apmēros - bezjēdzīgas/nevajadzīgas drāmas uzturēšana (precības un šķiršanās burtiski mēneša laikā), lai iegūti lielākus reitingus, jo mēs jau zinam vidējā amerikāņa-popkultūras fana intelektu. Un ar to tikai nāca visas modes līnijas un smaržas (gājiens, ko izmanto ļoti liela daļa šāda ranga slavenību, jo vienmēr būs kāds muļķis, kas atpazīstamības ietekmē uzķersies).

Parisa - bagāta tētuka meitiņa, kura aktīvi sāka piedalīties holivudas burziņos kopš 2000./2001. gada un palēnām ar savu vieglprātību un arī sex tape nopludināšanu (bez iepriekšēja nodoma) kļuva slavena dzeltenajā presē un paparaci vidū. Dēļ savas atpazīstamības tika pieaicināta veidot reality show, un tur taisīja atkal prastu drāmu ar savu best-buddy draudzeni, lai paceltu reitingus. Piedalījusies pāris ļoti sūdīgās kvalitātes filmās un izveidojusi 2 veiksmīgus singlus galvenokārt pateicoties lielajam ierakstu studijas atbalstam un citiem producentiem, jo viņa viņu acīs bija īstermiņa moneycow. Viņa saņem simtiem tūkstošus dolāru tikai par to, ka piedalās VIP ballītēs un tas ir tikai dēļ viņas izcelsmes/vārda. Loģiski arī viņa pat pirms Kardašianas izveidoja modes līniju, lai saraustu lieku naudiņu.

Praktiski viņas ir sasniegušas savu statusu galvenokārt ar savu izcelsmi un sevis prostitutēšanu paparaci. Viņu vienīgais panākums/prasme bija labs pavadošais PR menedžments un lētas publicitātes pievēršana.
04.08.2013 13:17 |

Reitings 26
Reģ: 05.04.2013
Ghost runā tādu shiiiiit.

Lai arī, ko Jūs meitenes runātu labu, sliktu, utt. Bet tomēr viņas visi pazīst, viņām ir nauda, dzīve, lukss. Vienalga kā tas ir ticis panākts, bet tomēr ir. Man butibā vienalga kā cilvēks to panāk, bet ja panāk tā, ka visa pasaule pazīst viņas/viņus un ir elki,fanu klubi tādiem cilvēkiem, tad jau absolūti nūģi un idioti viņi/viņas nav.
04.08.2013 13:22 |

Patīk
Reitings 151
Serēna - dēļ cilvēku kā tevis tādi bagāti parazīti arī rodas.
Žēl no vienas puses, jo ja viņas ar to būtu sasniegušas ar patiesām zināšanām/prasmēm/talantu, tad tas būtu tikai teicami, bet realitāte nav tik rožaina.
04.08.2013 13:27 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ghost runaa visu,kaa ir.

Vinju intelekts ir tikpat liels cik vinju fanu puulim,gudriishi ir menedzheri,kuri zina,ko dariit ar tupo sabiedriibu,lai tiktu pie naudinjas,
04.08.2013 13:32 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Publicitāte, vienalga laba vai slikta, joprojām ir un paliek publicitāte. Tieši tāpat var jautāt, kas ir Kombuļu Inese un ko viņa ir sasniegusi? Neko, bet ja te būtu ASV vai kāda cita attīstītāka valsts, tad viņa ar savu vārdu varētu pelnīt lielu naudu.

Saukt Kardašianu un Hiltoni par biznesmenēm, manuprāt, ir nedaudz muļķīgi. Aiz viņām stāv vesela PR komanda, kura arī nosaka un regulē katru gājienu, viņu pašu reālais ieguldījums ir tikai sava tēla uzturēšana.
04.08.2013 13:35 |

Reitings 26
Dēļ manis tādi parazīti rodas?! Kā? Tas, ka man sirdī teiksim ļoti patīk K. K stils es viņu esmu padarījusi par parazīti?
04.08.2013 13:36 |

Reitings 26
Publicitāte, vienalga laba vai slikta, joprojām ir un paliek publicitāte.
04.08.2013 13:37 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Klusais smaids - kuru izvēlētos?

Nevaru spriest par cilvēku, neredzot tā seju un kopskatu, taču no piedāvātajiem variantiem, visticamāk, man patiktu kaut kas starp 15% un 30%.

offtopiks, bet nesaprotu, kā 30%un 35% var nosaukt par resnām un pretīgām. 30%vispār man šķiet visseksīgākais...

Kurā vietā kāds 30% piemēru nodēvējis par pretīgu? Personīgi man pretīgi šķiet 40% un 45%.

Lol at Beibe.Marta - Parisa un Kardašiana biznesa sievietes?

Domāju, ka viņas abas ir "biznesa sievietes", taču var diskutēt par metodēm, kādas izmantotas sava tēla spodrināšanai. Noteikti Viktoru Butu vai Pablo Eskobaru cienītu daudz vairāk par šīm divām dāmām. Bet, protams, nauda jau nesmird...
04.08.2013 13:38 |

Patīk
Reitings 151
Skatoties ASV medijus un rakstus es vienkārši esmu ievērojis uz kādas bāzes šie cilvēki veido savus "panākumus", un tas ir pateicoties sekliem, vienkāršiem ļautiņiem, kas veido kaut ko līdzīgu intelektuālo zombiju slānim, kuriem ārišķība un publicitāte ir augstāka prioritāte par kaut ko to tādu, kas rada patiesu vērtību vai vismaz, ko tādu, kas būtu šīs bagātības vērts. Un cilvēki ar tavu skatījumu, Serene tikai pastiprina šo sentimentu.
04.08.2013 13:50 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Piekrītu Ghost.

Pieminēt latviešus kontekstā apsēstībā ar slavenībām man šķiet mazliet pārspīlēti un meklēt kārtējās blusas, zinot to, ka tie paši briti vai amerikāņi, vājājot slavenības, ir gatavi rakņāties pat pa slavenību māju atkritumu kastēm cerībā uzzināt vēl kaut ko jaunu par slavenībām:D Latvieši tomēr šajā ziņā krietni atturīgāki un kautrīgāki un ne tik apsēsti.
04.08.2013 15:32 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Tā arī ir, kā Ghost saka. Vienīgais, par ko Hiltoni un Kardašjanu var novērtēt atzinīgi, ir tas, ka viņas prata īstajā brīdī izmantot situāciju un uztaisīt no tās savu zīmolu. Bet tas nemaina faktu, ka nekāda satura tajā visā nav.
04.08.2013 16:48 |

Reitings 7682
Lol at Ghost :] spreegaa kaa mazs skukjis. Zini, iebazt to zinkarigo purniju dzilak un parbaudi savus minetos faktus un notikuma secibu velreiz. Bet kas tad man, man no tava viedokla ne silts ne auksts. :]
04.08.2013 17:29 |

Reitings 7682
labak butu satrakusas par daudzam ta saucamajam latviesu slavenibam, tur pat nav ta smuka purninja par kuru fanot.
04.08.2013 17:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits