pirms dažam dienām sāka sāpetmuguras labais sāns bija vemšana,vakar nomocijos sāpēs, un uzsitot sāp skatijos ka nieres ir vainīgas,nezinu ko darit gaidit lidz 1dienai vai braukt uz slimnicu? staigajot var just sāpes.
Ja kaut kas sāp, ir jāmeklē palīdzība pie cilvēka, kurš ir šajā "sāpju lauciņā" profesionālis - ārsts! Un nevis Cosmo aitām jautāt pašu sacerētas diagnozes ārstēšanas stratēģiju..
Nekad, ne vienmēr, uzreiz ir jāzvana ātrajiem , liela daļa no izsaukumiem nav dzīvībai bīstami, vislabāk būtu pirms zvanīt ātrajiem, pazvanīt un pakonsultēties pa ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni ;)
nu bet es ne teiktu, ka pie vemšanas un muguras sāpēm uzreiz ir jāsauc ātrie.
Un cilvēki mēdz būt dažādi, man arī būtu bail zvanīt ātrajiem zinot uz kādu attieksmi vari uzrauties slimnīcā vai atbraucot ātrajiem ....
Labāk uzrakstīt forumā un pēc "iedvesmas" pazvanīt , nekā gulēt gultā un neko nedarīt, ja nu viņa viena mājās un sabijusies .... !?
Divas galvas vienmēr gudrākas nekā viena ... ;)
esmu jau no vakardienas slimnīcā,liek pie sistēmas,vaksr uzstsisija rengenu,ultrasonogrāfiju un nonema asins analizes urina ari bija jadod bet viniem nekas nesanak jo mr ir man,vakar izsaucu atros sakas drebuli atbrauca atrie man bija 39,5 temperatura. dakteris teica ka nieres vainīgas, :(
nekad- es zinu kur ir nieres es pirms 5gadiem vasara ar guleju slimnica jo man bija polinerfrits,toties tad tik traki nesapeja tii uzsitoot,bet tad kad ar nierem problemas tas ir sausmigi sap pagulet gruti kur nu vel pastaigat,paklepot,pasmieties ;(