pirms dažam dienām sāka sāpetmuguras labais sāns bija vemšana,vakar nomocijos sāpēs, un uzsitot sāp skatijos ka nieres ir vainīgas,nezinu ko darit gaidit lidz 1dienai vai braukt uz slimnicu? staigajot var just sāpes.
mr man atsakas biju pie ārsta un teica ka nesaņem signālu olnīcas jo dēļ negatīvām domām aizkavejascar to viss ok,bet tagad nieres nu bija pieradums ka katru vakaru aliņu pēc darba iedzēru varbūt no tā kautkas ar vinām noticis,sapes jau sausmigas,apetite nav vakar bija pari 38 temperatūra. nezinu gaidit lidz 1dienai vai uz slimnicu braukt ;/ bet no slimnicam bail :DPats neforšakais ka nevari pajiet dēļ sāpēm
Nebaidies, slimnīcā tevi neviens negalinās nost. Tiešām, palasot tavas diskusijas, izklausās, ka tev dikti traki iet :( Pažēlo taču sevi un lūdzu dodies pie ārstiem, saved sevi kārtībā... :(
minci -pa to nē,bet vienīgi ārsti nav brīvdienās un tad nīkšu nost pa to tā baido,jo vel vakar stradiņos izcelas ugungreks un tad sanak visticamak ka no gailezera brauks pakal un kā tur ir ?
man darbā traki iet bet naudu vajag un jāstrādā ir,
ne nu zinu ka tās nieres ir,vakar netā lasiju un vēl daži cilvēki tieca
nu lkm būs jabrauc uz slimnicu jo negribas ielaists nieres jo nefiltre ūdeni esmu izderusi 1.5 litru tik esmu 3 reizes uz toleti bijusi kaut parasti ja dzeru udeni skaidru beizak jo viss tiras ara a tgd neka :(
Es ļoti ceru, ka esi jau ceļā uz slimnīcu. Kā var tā filozofēt un likt sev diagnozes pēc i-netā izlasītā. Brīvdienās ir nepieciešamie ārsti kas palīdzēs. Brauc uz to kas Tev tuvāk.