Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Greizsirdība

Reitings 207
Reģ: 29.05.2013
sveikas.
Man te tāda neliela sāpīte.
Pirms pāris dienām gandrīz pazaudēju savu mīļoto puisi, jo kāds "jauks" cilvēks viņam pateica, ka esmu viņu nokrāpusi, lai gan tie ir meli. un viņš kaut kā tam noticēja.
Strīdējāmies, biju pilnīgi noraudājusies, jo bij viņš jāpārliecina.
Beigās noticēja man un atvainojās, sakot, ka viņam ir grūti uzticēties, jo agrāk ir ticis piečakarēts no meitenes puses.
Kā var panākt, lai viņš man uzticētos par visiem 100% ? izklaidējamies princīpa gandrīz vienmēr kopā, katru nakti esam kopā. ar puišiem nesarakstos, bet ja sarakstos, tad tas ir kāds labs draugs, kurus arī viņš pazīst.
traki tomēr, jo uzticība ir ļoti svarīga attiecības.
Gribu iegūt viņa uzticība, jo daru tikai visu to labāko viņam, bet viņš arī bieži vien to nenovērtē :/
Nu jā, esam jau vēl jauni un kopā mazliet mazāk par gadu.
02.08.2013 17:02 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Uzticiiba ir kaa papiirs! Vienreiz saburziits, tas nekad vairs nebuus kaa jauns!
Visi esam cilveeki ar juutaam! Vai nu pienem vai ne! Jo, tas , ka tevi tur aizdomaas agri vai veelu arii veido probleemas attieciibaas. Bet, protams, puisi saprotu.
02.08.2013 17:05 |

Reitings 130
Reģ: 22.07.2013
Vai tad tu savam vīrietim esi devusi šādu iespaudu kad viņš notic citai/am nevis tev.?Nu ja man šādi sanāk tad saku neesmu jau tās kas tev bija un neesmu devusi iemeslu neticēt man...
Cerams kad sakarīgi uzrakstīts :D
02.08.2013 17:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits