Visu neizlasīju, bet savas domas pateikšu.
Autorei. Ja Tev vēl tikai 19, tad varbūt pat nav jāgas šeit ko rakstīt, jo Tavi uzskati vēl mainīsies un mainīsies, tāpēc tas, ko rakstu, ir vienlīdz domāts gan Tev, gan pārējiem.
Saprotiet taču beidzot, ka paļauties uz šo valsti (pabalsti, pensijas, utml.) ir jābeidz jo ātrāk, - jo labāk. Nākotne neko labu nesola. Man ir 4 bērni, un es jau sen esmu sapratis, ka audzināt viņus urrāpatriotisma garā ir muļķīgi. Šī valsts viņus nesaņems kā lojālus un likumpaklausīgus pilsoņus. Nesaņems. Ja par visu ir jārūpējas tikai man un valsts/sabiedrība man/Tev nepalīdz, tad - saņems tieši to, ko saņemt ir pelnījuši, ne grama vairāk. Saistīts ir jautājums par to, vai ir vērts un vai vajag šai valstij maksāt nodokļus. Mana pieeja ir, ka tādējādi mēs tikai uzturam baru liekēžu, no kuriem tiem, kuri ar savu darbu rada vērtības, nav gandrīz nekāda labuma. Ir jāatbrīvojas no šiem netaisnīgajiem un pārmērīgajiem nodokļiem, un mēs visi sāksim dzīvot labāk ar vienīgo atšķirību, ka par visu būs jāmaksā pašiem, lai gan, atmetot 21% no visām cenām veikalos, 34,09% pieliekot klāt pie saņemamās algas, to darīt nebūs grūti. Tad varēsi neiespringt ar nepieciešamību strādāt, jo Tavs vīrietis pelnīs pietiekami, lai uzturētu jūs visus.