Sabiedrība neizrāda ka viņai mūsu bērni būtu vajadzīgi!

Reitings 24
Reģ: 02.08.2013
Es tā esmu nonākusi pie secinājuma ka ja man kādreiz būs bērni viņi sabiedrībai nemaz patiesībā nav vajadzīgi.

Paskatāmies, darbā ja tev ir bērni uz tevi darba devējs jau skatās ar skābu ģīmi kā uz kaut kādu problemātisku cilvēku. Atbalsts no valsts, ir vienkārši smieklīgs. Ja es nonākšu problemātiskā situācijā soc. Dienesti tikai noraustīs plecus. Iedos psihologu numuriņu parunāt zin.

Bet visiem ir skaidrs, ka vienīgais problēmu cēlonis kāds var būt jaunām ģimenēm ir tikai un vienīgi naudas trūkums psihologs tur var aiziet paanalizēt uz poda no tā ne silts ne auksts. Turklāt ja paskatās bērnu dārzu jautājumu tur atkal jāmaksā.

Visur tikai nauda, nauda, nauda tavi līdzekļi laiks tiek šķiesti kāda cēla mērķa vārdā? Lai kārtējam uzņēmējam uzaudzinātu labu vergu kuru viņš nenovērtēs ? Un tepat cosmo forumā palasi liela daļa tik brauc prom, kaut kur pašas kalifornijā, kaifo zem saules kamēr māte te Latvijā zin slimnīcā guļ, laika pat atbraukt ciemos nav. Bet kā mēs tak tev sūtām naudu, priecājies labāk.

Uz ceļiem attieksme cilvēkiem vienam pret otru ir pavācies malā tu mani, kavē man jāsteidzas zin. Gatavi pa trotuāru ar mašīnu braukt, lai apbrauktu viens otru, un jo lielāka mašīna jo krutāks Range Rovers jo vairāk var izrādīt savu es.Un ar elkoņiem visiem tik pa priekšu.

Šajā modernajā egoistiskajā naudas rausēju sabiedrībā visiem mīļākais teiciens ir nu katrs jau pats savs laimes kalējs. Nu tad lūk es arī pakalšu savu laimi nekad neapgrūtinot sevi ar bērniem, nākotnē būs mazāk mašīnu uz ielām mazāk sastrēgumu vairāk vietas pārējiem. Visi būs ieguvēji.
02.08.2013 14:15 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Klusais smaids, tu tomēr esi ļoti kategorisks savos izteikumos un tie bieži vien neizskatās "tikai pēc sava viedokļa aizstāvēšanas".
04.08.2013 15:55 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Klusais smaids, izdari kaut ko labu - pakaries.
04.08.2013 15:56 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
marchixa, viņš te "ilgi neuzkavēsies".
04.08.2013 15:58 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
grecia, vai tad laimes atslēga cilvēka dzīvei ir meklējama vienīgi mierā? Neuzsākšu polemiku par "roku darba" darītāju nepieciešamību.

Elizabete, cilvēku izteiksmes forma un diskutēšanas stils var atšķirties - ko nu kurš uzskata par kategorisku.

marchixa, neuzskatu, ka Tu būtu pelnījusi, lai Tevis dēļ kaut mazo pirkstiņu kāds pakustinātu - kur nu vēl tik lielu pakalpojumu kā pašnāvība.

Iespējams, te uzkavēšos pat vairākus gadus, jo privātās sarakstes patiesi ir interesantas.
04.08.2013 16:04 |

10 gadi
Reitings 13809
Klusais smaids, izdari kaut ko labu - pakaries.

:D Jums viņs tik ļoti traucē?
Es tikai parasti smejos par to, ka vīrietim ir tik daudz laika, ko veltīt kaut kādam sieviešu forumam, mācot dzīvot citus. Un taipat laikā kāstīt, ka pašam ir karjera un ievērojams atalgojums.
04.08.2013 16:06 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Laime noteikti nav naudā, agrāk vai vēlāk pie tā visi cilvēki nonāks. Tikai tad, iespējams, jau būs par vēlu. Bet varbūt tu būsi izņēmums, kurš priecāsies, ka visu labumu piegrābis sev, nedaloties ne ar vienu.
04.08.2013 16:07 |

Reitings 4628
Klusais smaids, šeit ir sakarīgi un puslīdz izvērsti aprakstīts tas, ko vairums oponenšu mēģina tev pateikt. Varbūt palasi.
http://www.monday.lv/stradat-vai-nestradat-tads-ir-jautajums/
04.08.2013 16:11 |

Reitings 7743
Klusais smaids, tas būtu pakalpojums cilvēcei, ne tikai man.

It kā jau traki netraucē, kamēr aprobežotība nesāk pa visām vīlēm spiesties laukā un uzmanības trūkums tik milzīgs, ka jāraksta no vairākiem profiliem, sacerot nez kādus scenārijus, lai tikai pievērstu uzmanību. Nabaga cilvēks. :D Lai gan - žēl palika. Paliec, paliec, inteliģentais cilvēk, dalies ar mums savās gudrībās. :D
04.08.2013 16:11 |

Reitings 893
Nekad neesmu izmantojis vairākus profilus - ja kādas diskusiju dalībnieces intelekta līmenis neļauj viņai pamanīt atšķirtības, piemēram, manā rakstības stilā un valodā, tad drīzāk izjūtu līdzjūtību pret šo dalībnieci.
04.08.2013 16:15 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
Iespējams, te uzkavēšos pat vairākus gadus, jo privātās sarakstes patiesi ir interesantas.

dalībnieces intelekta līmenis neļauj viņai pamanīt atšķirtības, piemēram, manā rakstības stilā un valodā, tad drīzāk izjūtu līdzjūtību pret šo dalībnieci.

Līdzjūtību vari izteikt pats sev, visu laiku kladzini par savu augsto intelekta līmeni, bet nesajēdz elementāras lietas. Piem., to, ka, lai sarakstītos te privāti (skaļi "rēcu", zinot cik ļoti mīlēts te esi un cik DAUDZAS alkst ar tevi privāti sarakstīties :D ), nav katru dienu te jāpublisko gari palagi ar saviem murgiem. Tad saraksties ar savām fanēm :D privāti.
Mans 8.gadīgais brālis prot ieslēgt un izslēgt datorā visādas "fīčas" , tajā skaitā to "labotāju", kurš ir VAINĪGS pie tā, ka nepareizi raksti.
Bet tev tam , esot cienijamā vecumā, pietrūkst tam prātiņa :D
04.08.2013 17:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es tikai tagad ieveeroju ,ka tieku piemineeta atkal!Man iipasi patika ta piebilde-kaifo zem saules:D:D
Maza piebildiite-es nesen tikai atbraucu no Latvijas:)
04.08.2013 17:08 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vai drīzāk tas neizklausās pēc sievietes slinkuma un nevēlēšanās apgrūtināt sevi (karjera prasu milzu darbu un piepūli), tajā pat laikā sagaidot, ka šo darbu paveiks vīrietis?

Aiznjemies no kaada 3 beernus un privaatmaaju uz nedeelju un paluudz, lai kaads pieaudzis cilveeks veel atnaak un katru dienu to piecuuko. Peec tam tava karjera tev liksies kaa rozju daarzs un tad arii vareesi izteikties.
Vispaar smiekliigi, ka cilveeks, kursh nekad nav bijis ierakumu otraa pusee, kaut ko gudri spriedelee bez jeegas. Paldies dievam, vismaz pasaulee ir citi, normaali viirieshi, kuriem pietiek praatinja apjeegt to, ka beernu audzinaashana, eest gatavoshana un tiiriishana ir biezji vien tas ir smagaaka par ofisa darbu, jo ir vairaak spriedzes un tas ir darbs ar daudz virsstundaam bez briivdienaam.
P.S. Ja jau KS taa karjera naak tik smagi un prasa taadu piepuuli, varbuut vinjsh pats tam iisti nav domaats? Gudriem un talantiigiem nenaakaas taa sviist un rauties, to naakaas dariit viduveejiibaam, kuraam ir ambiicijas lielaakas par vareeshanu.
04.08.2013 21:57 |

Reitings 893
krista, kādēļ tikai 3 bērnus? Vēl iespaidīgāks Tavs piemērs būtu, ja Tu minētu, teiksim, 6 vai 9 bērnus - tad patiešām būtu grūti. Lasot Tevis rakstīto, mani pārņem smaids.
Pirmkārt, es uzskatu, ka ģimenē pilnīgi pietiek ar vienu bērnu. Nepastāv tiešas proporcionalitātes starp ģimenes laimi un tajā augošo bērnu skaitu.
Otrkārt, man patiešām žēl, ja Tavs partneris vakarā pārnāk un "piecūko" māju. Atceroties mani rakstīto par Tev simpatizējošajam mačo tipa vīriešiem, tāda attieksme no Tava partnera puses šķiet visai loģiski.
Treškārt, jau tas vien, ka cilvēks ļoti cenšas, strādā, norāda, ka viņš nepieder viduvējībām; drīzāk šai grupai pieder tie un tās, kas ģimenes dzīvi uzskata par tik smagu slogu, ka nespēj to apvienot ar savu darbu un karjeru.
04.08.2013 22:10 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pirmkārt, es uzskatu, ka ģimenē pilnīgi pietiek ar vienu bērnu.

Tam pilniigi un galiigi nepiekriitu! Ja ir iespeeja, beerniem ir jaabuut vismaz diviem, lai neizaugtu egoists.
Otrkārt, man patiešām žēl, ja Tavs partneris vakarā pārnāk un "piecūko" māju. Atceroties mani rakstīto par Tev simpatizējošajam mačo tipa vīriešiem, tāda attieksme no Tava partnera puses šķiet visai loģiski.

Mans viirs neko necuuko, jo ir pats ljoti kaartiigs, bet lielaakaa dalja viirieshu uz kaartiibu neiespringst, taapeec arii to ieliku piemeeraa. Lai arii kaa tev gribeetos, bet mans viirs ir taalu no tava apraksta par to, kaadam vinjam ir jaabuut.
Treškārt, jau tas vien, ka cilvēks ļoti cenšas, strādā, norāda, ka viņš nepieder viduvējībām; drīzāk šai grupai pieder tie un tās, kas ģimenes dzīvi uzskata par tik smagu slogu, ka nespēj to apvienot ar savu darbu un karjeru.

:D Patiesi gudri un veiksmiigi cilveeki izdomaa kaa nostraadinaat citus, nevis pashi rukaa ar melnu muti ntaas stundas. Tam vinjiem ir domaati vietnieki, sekretaares un menedzeri, kas to darbu izdara. Kameer liela uznjeemuma iipasnieks atpuushaas kuurortaa 5x gadaa, tikmeer vinja mazie padotie, kuri galvinjaa ir iedomaajushies, ka ir baigie prieksnieki, nostraadaajaas liidz infarkta staavoklim pa 14h dienaa.
04.08.2013 22:17 |

Reitings 4628
drīzāk šai grupai pieder tie un tās, kas ģimenes dzīvi uzskata par tik smagu slogu, ka nespēj to apvienot ar savu darbu un karjeru.

Tu taču biji tas, kas iebilda pret bērnu radīšanu salīdzinoši agrā vecumā, lai fokusētos uz karjeras veidošanu?
04.08.2013 22:23 |

Reitings 893
Ja ir iespeeja, beerniem ir jaabuut vismaz diviem, lai neizaugtu egoists.

Kas vainas egoistiem? Manuprāt, tieši tie dzīvē ir motivēti sasniegt vairāk.

gudri un veiksmiigi cilveeki izdomaa kaa nostraadinaat citus, nevis pashi rukaa ar melnu muti ntaas stundas. Tam vinjiem ir domaati vietnieki, sekretaares un menedzeri, kas to darbu izdara. Kameer liela uznjeemuma iipasnieks atpuushaas kuurortaa 5x gadaa, tikmeer vinja mazie padotie, kuri galvinjaa ir iedomaajushies, ka ir baigie prieksnieki, nostraadaajaas liidz infarkta staavoklim pa 14h dienaa.

Lasot šo rindkopu, mani pārņēma smiekli. Izskatās, ka kristai nav mazākās nojausmas par uzņēmējdarbības vidi un specifiku; ja krista būtu uzņēmēja (kas gan, manuprāt, nav iespējams viņas prāta un zināšanu apjoma dēļ), vienīgais, ko viņa prastu, būtu "atpūsties kūrortā 5 reizes gadā" un "nostrādināt citus". krista, ar šādu vīziju par savu uzņēmumu, manuprāt, cilvēks var specializēties vienīgi fiktīvo laulību organizēšanā.
04.08.2013 22:27 |

Reitings 893
Jā, Elizabete, savu viedokli šajā jautājumā neesmu mainījis - dzīvē viss jāpaveic noteiktā secībā.
04.08.2013 22:31 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Kas vainas egoistiem? Manuprāt, tieši tie dzīvē ir motivēti sasniegt vairāk.

+
04.08.2013 22:31 |

Reitings 606
Nu vispār visu ko autore uzrakstīja, ir taisnība, tā arī ir. Protams, tās, kas grib bērnu rada tos priekš sevis, jo vienkārši grib bērnus. Tas gan . :) Bet tas jau nemaina faktu, ka Latvijā nav labvēlīgu apstākļu bērnu radīšanai. Es domāju, ka autore bija domājusi tieši to, ka Latvija ir ļoti nelabvēlīgi apstākļi lai dzemdētu un audzinātu bērnus.
04.08.2013 22:41 |

Reitings 606
Ok. nelasīju visus šitos entos komentārus kaut kā neinteresēja, tāpēc, ja te kautkas aizgājis citā vārdu plūsmā, tad nepiekasīties man. :D
04.08.2013 22:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)