Kāzu trakums

Reitings 9
Reģ: 02.08.2013
Sveikas!

Runa neies par manām kāzām, bet puiša labākā drauga.
Mans draugs būs liecinieks kāzās, līdz ar to es esmu nosēdināta otrā galda galā. Ar to jau esmu tā kā samierinājusies. Bet problēma ir tajā, ka es tur praktiski nevienu nepazīstu, un zinot ka tur pārsvarā visi viesi šad tad uzlieto narkotikas, man viņi visi riebjas! Man tas nav pieņemami.
Šodien uzzinu, ka es pat vienā mašīnā nebraukšu ar savu puisi, viņš vizinās liecinieci. Es saprotu, ka tad kad viņiem 4 ir kaut kādi pasākumi (tie viņiem notiek līdz tam kad satiek viesus, pēctam visi kopā brauc uz zagsu, tad uzreiz uz kafejnīcu, pa ceļam nekādi pasākumi nenotiek), bet kādā sakarā atlikušo laiku? Esmu ielikta vienā mašīnā pie līgavaiņa māsas, līdz ar to iepazīties ar kādiem jauniešiem un sadraudzēties jau pa ceļam ir izslēgts.
Esmu visa asarās, es saprotu ka man ir PMS un varbūt tāpēc pārāk saasināti uztveru.
Ko no jums gribu?
Vai jums tas liekas normāli? Tad es nomierināšos un vismaz rīt to kāzu dienu nepavadīšu asarās.
Sāku taisīt apsveikumu un dāvanu savām rokām, bet tagad to visu izmetīšu, lai puisis pērk kaut ko gatavu, saņemot tādu attieksmi es negribu pat pirkstu kustināt.
02.08.2013 09:43 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
o, vēl viena ciema princese, kurai visa pasaule griežas tikai ap viņu!
02.08.2013 11:01 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Vai tik tā ''lieciniece'' nav brīva? Varbūt tava drauga draugs grib savest viņus,jo tiešām izskatās,ka viss tiek speciāli darīts.
jaa, jaa, noteikti :D Tachu cilveeki neiedomaajas par taadaam lietaam. Autoris puisis varbuut arii neaizdomaajas tik taalu. Pirmajaas lapaas ieteikumi bija ok, liidz aizgaaja kaut kaadas greizsirzhu runas.

Lasot sho, atceros vienas kaazas uz kuraam bijaam pirms paaris gadiem. Preceejaas ljoti jauni cilveeki un pie galda tika saseedinaati puishi un meitenes atsevishki. Godiigi sakot vienas no jautraakajaam kaazaam :D
02.08.2013 11:33 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Brauc ar savu auto- no tās taču draugs vai jaunais pāris tevi nevar izlikt!
02.08.2013 12:07 |

Reitings 34
Reģ: 29.01.2009
nu jau te galīgi aizgāja, nekāda pasaule gar mani negriežas :D
vēl šonedēļ līgavainis teica manam draugam ka es braukšu ar viņu mašīnā, bet šodien viņš uzrakstīja man personīgi, ka es braukšu citā. Tā, ka nav nekāds viņš mīkstpēdinš, viņam teica kaut ko pilnīgi citu.
Bet par to galdu, gan viņš varēja pateikt, tur gan... Es jau nesaku ka, es gribu ar to jauno pāri sēdēt, ar to jau vairs problēmu nav, no sākuma biju par to apvainojusies, bet tagad sanāk,ka es visur esmu no viņa atdalīta, tak varēja mani neaicināt vispār.

Lieciniece arī ir aizņemta, un ja es ieraudzīšu ka viņas otra puse sēž blakus, tad gan es vnk aiziešu, netaisos nekādas scēnas rīkot un bojāt svētkus.
Par vietu mašīnā, tā ir aizņemta ar fotogrāfu un tehniku. Un nē, mani nesatrauktu, ja pa ceļam būtu kādas aktivitātes, kur lieciniekiem ir jāiesaistās. Bet nebūs nekā, ceļš līdz zagsam un līdz kafejnīcai, kur uzreiz atkal draugam būs jābrauc prom visus izlaižot.

Jā, tagad es esmu briesmone :D Bet ziniet tā es pat jutīšos labāk, nekā domājot ka mani apceļ un neciena :D Neiet man jau ir žēl, jo viss jau sapirkts un tomēr tas ir labākais draugs, negribu viņiem ar draugu attiecības bojāt :(
02.08.2013 14:23 |

Reitings 200
Reģ: 21.07.2013
divi profiili,ja?
02.08.2013 14:25 |

Reitings 34
Reģ: 29.01.2009
jā :D pēdējo diskusiju biju murgu uzrakstījusi, tapēc nolēmu sākt no jauna :D
02.08.2013 14:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits