nu jau te galīgi aizgāja, nekāda pasaule gar mani negriežas :D
vēl šonedēļ līgavainis teica manam draugam ka es braukšu ar viņu mašīnā, bet šodien viņš uzrakstīja man personīgi, ka es braukšu citā. Tā, ka nav nekāds viņš mīkstpēdinš, viņam teica kaut ko pilnīgi citu.
Bet par to galdu, gan viņš varēja pateikt, tur gan... Es jau nesaku ka, es gribu ar to jauno pāri sēdēt, ar to jau vairs problēmu nav, no sākuma biju par to apvainojusies, bet tagad sanāk,ka es visur esmu no viņa atdalīta, tak varēja mani neaicināt vispār.
Lieciniece arī ir aizņemta, un ja es ieraudzīšu ka viņas otra puse sēž blakus, tad gan es vnk aiziešu, netaisos nekādas scēnas rīkot un bojāt svētkus.
Par vietu mašīnā, tā ir aizņemta ar fotogrāfu un tehniku. Un nē, mani nesatrauktu, ja pa ceļam būtu kādas aktivitātes, kur lieciniekiem ir jāiesaistās. Bet nebūs nekā, ceļš līdz zagsam un līdz kafejnīcai, kur uzreiz atkal draugam būs jābrauc prom visus izlaižot.
Jā, tagad es esmu briesmone :D Bet ziniet tā es pat jutīšos labāk, nekā domājot ka mani apceļ un neciena :D Neiet man jau ir žēl, jo viss jau sapirkts un tomēr tas ir labākais draugs, negribu viņiem ar draugu attiecības bojāt :(