Kāzu trakums

Reitings 9
Reģ: 02.08.2013
Sveikas!

Runa neies par manām kāzām, bet puiša labākā drauga.
Mans draugs būs liecinieks kāzās, līdz ar to es esmu nosēdināta otrā galda galā. Ar to jau esmu tā kā samierinājusies. Bet problēma ir tajā, ka es tur praktiski nevienu nepazīstu, un zinot ka tur pārsvarā visi viesi šad tad uzlieto narkotikas, man viņi visi riebjas! Man tas nav pieņemami.
Šodien uzzinu, ka es pat vienā mašīnā nebraukšu ar savu puisi, viņš vizinās liecinieci. Es saprotu, ka tad kad viņiem 4 ir kaut kādi pasākumi (tie viņiem notiek līdz tam kad satiek viesus, pēctam visi kopā brauc uz zagsu, tad uzreiz uz kafejnīcu, pa ceļam nekādi pasākumi nenotiek), bet kādā sakarā atlikušo laiku? Esmu ielikta vienā mašīnā pie līgavaiņa māsas, līdz ar to iepazīties ar kādiem jauniešiem un sadraudzēties jau pa ceļam ir izslēgts.
Esmu visa asarās, es saprotu ka man ir PMS un varbūt tāpēc pārāk saasināti uztveru.
Ko no jums gribu?
Vai jums tas liekas normāli? Tad es nomierināšos un vismaz rīt to kāzu dienu nepavadīšu asarās.
Sāku taisīt apsveikumu un dāvanu savām rokām, bet tagad to visu izmetīšu, lai puisis pērk kaut ko gatavu, saņemot tādu attieksmi es negribu pat pirkstu kustināt.
02.08.2013 09:43 |

Reitings 9
Nav vins tavs ipasums, ja mierigi parunat ar draugu, nevis ka vista man tur visi riebjas, kur es sedesu, ko es darisu - tu tacu esi pieaugusi siviete, es ta ceru!

Nekad nav ienākusi pat prātā tāda doma, tā uzvesties.

Man vienkārši tas sāp, arī varbūt tas ka viņš pats neiedomājās pateikt, ka grib lai sēžam kopā, pastāvēt pretī ar savu viedokli. Viņš nekad nav bijis kāzās, tāpēc viņš nezin kas tur un kā notiek.
Tāpat jau vairs neko neizmainīt, tikai gribas, lai es nepavadu to dienu asarās, un jūs visas man pašlaik lieliski palīdzat ar to tikt galā.
Tur ir viens cilvēks no draugiem, ar kuru es domāju man būtu jautri, bet cik es zinu, es esmu nosēdināta vispār pie darba kolēģiem, pat ne pie draugiem.
02.08.2013 10:20 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Autorei grūti ieteikt kā rīkoties, ja nu tikai - nevajag strīdēties. Kāzas tomēr ir jaunā pāra lielā diena un, ja viņiem tik ļoti izplānots kā jābūt, tad neko.
Ja man šķistu, ka kāds tīšām ieriebt grib, iespējams, uz kāzām neietu, taču autore raksta, ka viņai daudzi tur riebjas, nevis, ka viņu necieš. Tiesa nepatika no vienas puses, pat ja tā tiek slēpta, parasti rada pretreakciju.
Te vajadzētu tiešām piesēst un bez emocijām apdomāt visu. Vairākas reizes gadījies, ka pasākums, uz kuru ļoti negribas doties, galu galā izrādās lielisks.
02.08.2013 10:26 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Padomā.. tas ir viens vakars.. izturēsi ! :) Kas ir viens pasākums, salīdzinot ar mūžību.. Kāzās iedzersi, relaksēsies, iepazīsies ar citiem.. narkotikas gan nemēģini, bet viņi jau cilvēki vien ir.. gan jau atradīsiet tēmas, ko apspriest :)
02.08.2013 10:27 |

Reitings 266
Reģ: 20.03.2010
MarMocca, pirms diviem gadiem precējās mana vīra labākais draugs, un viņš arī bija liecinieks šajās kāzās.
Vienīgā vieta, kur sēdēju viena, bija tikai tas laulību brīdis, kamēr vīram bija jāstāv blakus jaunajam pārim un labi jāizskatās.

Visos pasākumos, kas bija pēc laulību ceremonijas - tilti, vārti, svinību galds utt. - vīrs man bija blakus (toreiz viņs vēl bija tikai puisis, nebijām paši precējušies).

Es uzskatu, ka šie jautājumi lielā mērā ir jārisina Tavam pusim, viņam ir jāizrunā ar jauno vīru, kas un kā būs, un jāpauž sava nostāja.

Vai Jūs ar savu mašīnu nebrauksiet, ka esiet tā izmētāti pa citu transportlīdzekļiem?
02.08.2013 10:29 |

Reitings 9
Paldies jums visām, palīdzējāt uz to visu apskatīties no citas puses!
Tagad došos uz darbu, mans darbs man sagādā prieku, palīdzēs vēl vairāk nomierināties :)
02.08.2013 10:30 |

Reitings 9
Vai Jūs ar savu mašīnu nebrauksiet, ka esiet tā izmētāti pa citu transportlīdzekļiem?

nē, mēs esam ar savu auto, kur viņš vadās liecinieci, man jābrauc ir citā.
02.08.2013 10:31 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Vai jūsu auto ir tikai 2 vietas? Var taču tavs draugs vest gan liecinieci, gan tevi
02.08.2013 10:35 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Kad es saprotu, ka nevaru izmainīt kādu sev nepatīkamu situāciju, es mēģinu pārstāt par viņu domāt :D Pamēģini arī tu - vienkārši gatavojies kāzām, pucējies, krāsojies, gludini kleitu. Nedomā, ko tu tur darīsi, ar ko sēdēsi, ko runāsi, vienkārši ej un viss, mēģini priecāties par paša notikuma faktu :)

Reitings 200
Reģ: 21.07.2013
Vai tik tā ''lieciniece'' nav brīva? :D Varbūt tava drauga draugs grib savest viņus,jo tiešām izskatās,ka viss tiek speciāli darīts.

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
varbūt tas ka viņš pats neiedomājās pateikt, ka grib lai sēžam kopā

Varbūt viņš negrib, ka sēdi blakus un punkts?
02.08.2013 10:36 |

Reitings 200
Es eietu uz kāzām,kur pret mani izturās kā pret kaut ko lieku un neciena.Jā,NECIENS,jo,ja tava drauga draugs un vina ligava tevi cienitu,tadu runu pat nebutu,ka redz tev jasez tur,tev jabrauc ar to utt.
02.08.2013 10:38 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Izskatās, ka čalis kaut kāds mīksts... Neprot ne savu nostāju pateikt, ne pats kāzas saorganizēt tā, ka viņa dāmai labi. Vedējtēvs saucas...
02.08.2013 10:39 |

Reitings 266
Reģ: 20.03.2010
Ai, atvaino, ka tā rakstu, jo iepriekšējā komentārā Tu raksti, ka biji jau nomierinājusies, bet es Tavā vietā spridzinātu, ja mans pusis būtu tāds bezmugurkaulnieks.

Ok, man vēl šī situācija būtu pieņemama, ja Jūs nebrauktu ar savu mašīnu, tad var saprast - jaunais pāris Jūs izsēdinātu pa citām automašīnām kā sanāk.

Neasaku, ka man ir taisnība, jo esmu smaga rakstura cilvēks, bet es tad vispār uz tām kāzām neietu. Vai arī aizietu un flirtētu ar visiem citiem vīriešiem tā ka zils gar acīm mestos, lai ieriebtu draugam par viņa mīkstmiesību attiecībā uz pastāvēšnu par Tevi.
02.08.2013 10:40 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Un jā, kur tiks sēdināts liecinieces draugs/vīrs? Varbūt varat satusēt kopā?
02.08.2013 10:41 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Es tavā vietā mierīgi draugam pateiktu , ka uz kāžam neiešu. Paskaties kādā ir viņa reakcija, ja nekāda-tad tiešām neej, jo būs grūti un sāpīgi, ka kāzu dienā jūs praktiski nebūsiet kopā un tici man ka kāzu dienā sakašķēsies un liesi asaras.Pie tam vēl nedod dievs sarīkosi scēnu visu priekšā, par ko vēlāk nožēlosi.
Ja draugs prasīs kāpēs- tad paskaidro situāciju, kas tev nepatīk. Ja viņš ir cilvēks un tevi saprot tad mēģinās atrast risinājumu un sarunās ar kāzu rīkotājiem, lai jūs vismaz pie galda sēdētu kopā. Ja sarīkos skandālu -tad tiešām uz kāzām neej.
02.08.2013 10:41 |

Reitings 200
Jā,pareiz,neej uz kāzām.Viņš tad pārgulēs ar to liecinieci :D Jo ir mīkstpēdiņš.
02.08.2013 10:43 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
K-le-a
Un ja viņš pārgulēs ar liecinieci, vai tad tāds vīrietis ir vispār tā vērts , lai pie viņa turētos blakus???
02.08.2013 10:45 |

Reitings 200
Nu protams,ka nē!
02.08.2013 10:46 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Man līdzīgi bija ar krustībām. Puisis tika izvēlēts kā krusttēvs, krustmāte - kaut kāda cita beibe. Bērniņa vecāki gribēja mūs sadalīt pa atsevišķām mašīnām, braucot uz baznīcu. Mans draugs pateica, ka viņa sieviete brauks kopā ar viņu, viss, punkts! Un braucām ar kopā un sēdejām pie galda kopā.
02.08.2013 10:52 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Mans draugs ir bijis vedējtēvs 3 kāzās. Nevienās no 3 neesmu sēdējusi viņam blakus pie galda. Vienās no tām pazinu tikai pašu jauno pāri, nevienu citu. Nezinu, problēmu nekad nav bijis. Protams, būtu varbūt ideāli, ja arī pie galda sēdētu blakus viņam, taču visās pieminētajās kāzās bija atsevišķie galdi, nevis viens kopējs. Kas attiecas uz auto, ja diskusijas autores draugs brauc mašīnā tikai ar vedējmāti, tad, protams, nevajadzētu būt problēmām paņemt līdzi arī viņu pašu. Mēs kāzās brauksim 4 (kopā ar vedējiem), vairs tur nevienam nav vietas. Pat fotogrāfs brauks ar citu auto. Abiem vedējiem ir otras puses (no vienas kompānijas), viņi tad nu arī brauks kopā. Ja nevienu nepazīst, tad, protams, citādāk, bet kompāniju, ar kuru sadraudzēties var atrast vienmēr. Arī mūsu kāzās būs cilvēki, kuri nevienu nepazīs. Viņi it kā nesūdzās un nečīkst, ka būs vieni paši un neviens ar viņiem noteikti negribēs komunicēt vai otrādi.
02.08.2013 10:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits