Grūta izvēle.

Reitings 83
Reģ: 07.07.2009
Sveikas Cosmo meitenes! Vēršos pie Jums pēc padoma.
Ir puisis,esam kopā gandrīz 4 gadus. Ir bijuši kāpumi un kritumi,bet nu kopā jau turamies. Es pēc dabas esmu mīļuma iemiesojums,ja tā var teikt :D Bet puisis gan pēc horoskopa,gan pēc izturēšanās ir kārtīgs lauva. Tas izpaužas tā,ka viņam patīk,ka viņam izdabā,saka komplimentus utt. Pats viņš neizrāda nekādas jūtas pārsvarā. Retu reizīti tiek kāda buča man,bet tā viņam mīlināšanās nav pa prātam un ja lienu klāt,tad viņš dzen prom un sāk kašķēties. Vienvārdsakot ar viņu JĀMĀK sadzīvot. BET! Dēļ viņa negantā rakstura (piebildīšu,ka viņš ir vienīgais bērns ģimenē,mamma uzaidzināja viņu viena,viņš ir izlutināts diezgan,bet tieši saskarsmē ar citiem ) mums sanāk un sanāca diezgan bieži kašķēties. Tad viņš ir teicis,ka nemīl mani,jāšķiras,pēc tam atkal tā kā pielien,uz vienu dienu labojas varbūt,bet tas arī viss. Ā un vēl ir tā,ka mēs parasti savā dzīvoklī (dzīvojam kopā,bez vecākiem) sēžam katrs savā istabā. Viņš pie Tv,es pie datora :D Nu un es jau kaut kā pieradusi esmu pie tā. Nu bet pagājušo gad mums spalvas gāja pa gaisu pamatīgi. Bijām uz šķiršanās robežas. Viņš protams klusē kā ūdeni mutē ieņēmis un tā arī lietas nav atrisinātas pilnībā. Nu vot,un tad nejauši mani draugos.lv uzmeklēja kāds svešs puisis. Viņš bija ļoti pieklājīgs,vēstules nesāka ar-čau,ko dari,gribi iepazīties utt :D Un mani kaut kā šis puisis `paņēma`. Satikāmies arī pēc laiciņa. Tiešām jauks,feins,attieksme patīkama,nav vispār neviena kaitīga ieraduma,nu labi tas tā. Bet nu fakts kā tāds,ka sākām tāpat tikties un viņam sāka parādīties jūtas pret mani un man pret viņu. Protams,ka manam `mīļumiņam` bija pilnīgi vienalga,kur vakaros pazūdu,mājās valdīja saspringta situācija (kā vienmēr) un tā kaut kā palēnām sāku padoties šim otrajam puisim. Varētu jau izšķirties ar pirmo,jo no stāstīta un vēl jo vairāk no piedzīvotā,liekas,ka mūsu starpa nekas nav,bet SASODĪTS! Es to nespēju izdarīt :( Esam ilgi kopā bijuši,ļoti pieradusi esmu pie viņa,un pašai negribot to otru puisi sāku salīdzināt ar pirmo. Jo mans draugs mācēja mani tā forši palutināt,kad zināja,ka kaut kā vaina jāizpērk,man ar viņu tajās pašās retajās reizēs bija ļoti jautri. Bet no otra arī negribu tikt vaļā,jo pie viņa es jūtos mīlēta un viņš mani ciena. Bet ar prātu saprotu,ka nevaru dzīvot dubultu dzīvi. Agrāk vai vēlāk izvēle būs jāizdara... Tagad ar pirmo puisi mums praktiski nekā nav. Atbraucu mājās (saku,ka esmu pie draudzenēm vai kur citur,bet viņu tas īpaši neuztrauc ) un viņš ir īgns kā vienmēr pēc darba,neko īpašu nerunā.Pilnīgi velk atpakaļ pie otrā puiša. Bet ,kad esmu prom tad pirmais zvana man un tā mīļi runā,pēc zvaniem saprotu,ka gaida mājās. Ļoti nepatīk šī situācija :( Tad nu tā..meitenes palīdziet izlemt. Protams 100 % lēmumu es izlemšu pati (cerams ātri ),bet jūsu viedokļi arī daudz ko dos. Jo savā apjukumā vairs nespēju domāt un paskatīties uz šo visu no malas. Piebildīšu,ka ar pirmo pusi es neskaitāmas reizes mēģinājusi atgūt to dzirkstelīti,runājusi ar viņu,raudājusi uz pleca,lūdzoties pēc atbildes kas starp mums notiek,bet nekā... Reizēm pat rakstīju vēstules uz draugiem.lv,lai viņš no rīta izlasa,jo protams runāt jau negrib,bet viņš arī tad neko neatbild. Pagājušo gad Ziemassvētkos gan pateica,ka tādas vēstules viņam nepatīkot lasīt,tagad vairs nerakstu. Ā un vēl viņš vairāk ir mīļs tad,kad ir kopā ar mani un draugiem,vai tad kad iedzer,bet kas tas ir :( Tad man jāizvēlas-cilvēks,kurš mani patiesi mīl,ir mēŗki nākotnē attiecībā uz mani un kopā ar mani,sirsnīgs,jauks,ciena mani,lutina,tā varētu turpināt vēl un vēl.. Vai arī mazais `nelaimes putniņš`,kuru es nekādīgi nevaru piedabūt runāt,jūtas neizrāda,varbūt,ka viņam nemaz tādu nav?! Bet šķiries nešķiras,ir reizēm draudējis,ka ies prom,bet tā arī nekur nav aizgājis. Viņš arī daudz pāri ir darījis,ir piedots,bet aizmirsts noteikti ne. Varbūt,ka man vienkārši žēl viņu pamest? Jo esmu arī viņam pašam teikusi,ka ar tādu raksturu,reti kura meitene turēsies pie sāniem,bet viņa po,tik sēž un taisa neapmierinātu seju.Līdz ar to es arī palieku īgna un nervoza. Pie otra puiša smaidu un priecājos,bet sirsniņa kaut kā velk atpakaļ uz mājām..:( Piedodiet,ka tik gari,bet pa šo laiku (gandrīz gads ) bija sakrājies pamatīgi viss. Cerams,ka daudz maz skaidri visu uzrakstīju,lai varam sniegt padomus. Ar nepacietību gaidīšu!
02.08.2013 09:22 |

Reitings 83
Lalya esmu dzirdējusi to teicienu. Bet es gribu pārliecināties vai manas jūtas pret otru puisi ir pietiekami spēcīgas. Jo viņš uzradās tajā laikā,kad man patiešām gāja slikti. Un protams labi,ka bija atbalsts,interese vienam par otru,kaut kas jauns,jaunas sajūtas utt. Bet nekas jau nepaliek bez sekām. Puisis mani mīl,un šķiet,ka es arī viņu mīlu. Vai arī mīlu un dievinu viņa attieksmi pret mani?
Pirmais puisis rada tāda priekšstatu,ka viņš labāk izklaidējas ar draugiem un strādā,nekā būtu gatavs domāt par attiecību turpinājumu.
Paldies par ieteikumu,katrā ziņā. Vienu vakaru ņemšu un sastādīšu to sarakstu,bet tagad jau zinu,ka vairākums labo lietu būs otrajam puisim,bet atkal domāju par pirmo...
02.08.2013 10:45 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
zini, kā ir, es nesaprotu, kurš cilvēks ar ļooooooti retiem izņēmumiem, tik mierīgi uztvers, parunāsies un dzīvos tālāk, ka otrs viņu krāpj. tas jau izskatās pēc vienaldzības. un tu zini, ko vienaldzība nozīmē attiecībās.
par to lauvu nepateicu līdz galam. 'dīvaini ir tas, ka tu saki, ka viņam patīk uzmanība, bet tajā pašā laikā, kad tu viņam ej klāt un mīlinies, viņš tevi atgrūž. šī ir tā vieta, kuru es nesaprotu. tad kādu uzmanību viņš vēlas. lai tu no 2 metru attāluma rādi viņam trikus un smīdini?
ikviens cilvēks kādu vienu vakaru ir vnk noguris pēc darba un nevis nevēlas, bet nav spēka mīlināties un kaut ko tādu, BET tas nedrīkst būt sistemātiski. vakarā pateikt mīļu vārdu un saņemt vienu glāstu neko nemaksā un cilvēkam roka nenokritīs un mēle nenovītīs. meklē patiesos viņa vienaldzības cēloņus. tad arī pašai būs skaidra rīcība. ja jūsu attiecības sākotnēji bija tādas, kādas tu vēlies, tad kaut kas tomēr ir mainījies, kad ir tik krasa lejupslīda, pie tam vēl tik ilgstoša.
02.08.2013 10:48 |

Reitings 83
Sany pareizi! Sadod man kārtīgi pa mizu un sapurini,lai beidzu akli ticēt,ka kaut kas mainīsies.
Es pacentīšos parunāties,bet es vienmēr mierīgi uzsāku sarunu,tik viņš tāds atturīgs. Noklausās un klusē :( Bet izlasīju šo -varbūt viņš nemaz īpaši nepārdzīvos un jūsu atvadas būs īsas, vienkāršas un lūgšanās un visa pārējā. Šķiet,ka tā arī pat varētu būt.
Labi,es noteikti provēšu visu mierīgā ceļā izrunāt. kaut nu izdotos. Paldies par padomu :)
02.08.2013 10:49 |

Reitings 83
cormeum
Man gan dubultā dzīve nebija, bet sen atpakaļ iemīlējos citā.. Tiesa, tas tieši bija rādītājs, ka kaut kas noteikti nav kārtībā ar cilvēku man blakus

Jāatzīst,ka ar mani tāpatās noteikti ir..
Un par ideālo puisi,arī varbūt taisnība ir. Bet es pieķeros cilvēkiem lēni,bet kad tas noticis,tad negribas laist vaļā. Tāpēc vēl mazliet šaubas ir arī par otro puisi.
02.08.2013 10:52 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013

Varbūt šoreiz sarunu uzsāc ar uzbraucienu, jo ja tu sāksi sarunu kā vienmēr-tad arī atbilde būs kā vienmēr-KLUSĒŠANA.
02.08.2013 10:53 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Viņš pa ausu galam bija uzzinājis,ka tiekos ar kādu.
Man mute vaļā. Interesanti kāda bija viņa reakcija, kas viņš uzzināja.

Iespējams mans viedoklis būs subjektīvs, jo arī es esmu vienīgais bērns ģimenē un mani audzināja mamma. Tāpat arī "nejauši uzmeklēt draugiem.lv" un pēc tam satikties ar aizņemtu sievieti man liekas ļoti lēti.

Grūti spriest, kas tur īsti starp jums ir noticis, bet tas, iespējams, spēlē svarīgu lomu. Varbūt viņš slēpj sevī kādu aizvainojumu? Vai arī Jūs nemākat sarunāties par šīm tēmām?

"hei, davai necepies! gribi aprunāties? kas tevi nomāc? saņemies! atkal apvainojies!" Ja sarunā izmanto kaut ko no šī, tad skaidrs, ka saruna tālu neaizies. Tādas sarunas nevar sākt ar šādām frāzēm, jokiem vai asarām; jābūt ir mierīgai, atklātai, patiesai, godīgai, uzklausīt gribošai.

Nu nav vienmēr tā, ka, ja vairāk izrāda jūtas, tad arī vairāk mīl. Bet nu paskaties, ko tev saka sirds, ko saka galva un tad jau pie kkāda slēdziena nonāksi. :)
02.08.2013 11:02 |

Reitings 83
Sany
dīvaini ir tas, ka tu saki, ka viņam patīk uzmanība, bet tajā pašā laikā, kad tu viņam ej klāt un mīlinies, viņš tevi atgrūž.
. Visi citi,kas pievērš uzmanību,tikai ne es. Pārsvarā draugi,jo viņš cenšas būt pats galvenais viņu vidū. Nu tā kaut kā.
Arī brīvdienās nekā strap mums nenotiek. Viņš vienkārši savā galvā ir kaut ko ieņēmis,uzcēlis sienu ap sevi un nelaiž klāt nevienu. Un tā ne īpaši draudzīgi,viņš tieši izturas pret ģimeni.
Un kā to izskaidrot? Sany es tomēr,lai vai cik ļoti gribētu,nevaru ielīst viņa galvā,sekot viņa ikdienas notikumiem,redzēt,kas iespējams viņu sadusmo darbā vai kur citur. Mājās viņš atnāk pārsvarā nopietns un saka man,ka vēlas klusumu un noskatīties savus seriālus. Mīļā miera labad,ļauju viņam to darīt. Bet ir reizes,kad saku,ka mēs taču dzīvojam kopā,mums vajag izrunāties. Vai vienkārši parunāties par jebko,jo man interesē,kas ar viņu notiek.
Šovakar man ir ideja. uztaisīt foršu filmu vakaru,uztaisīt kādu pārsteigumu. Rīt ir brīvdiena,nekur nebūs jāsteidzas. Nu tad šovakar man ir cerība kaut ko uzzināt no viņa domām.
Kārtoju māju un atradu vēstuli,ko biju rakstījusi viņam. Tur ir sarakstītas tikai labās lietas? Pasniegt viņam? Varbūt tas viņam kaut ko nozīmēs..
02.08.2013 11:04 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Man visas šitās smartasses, kas, nezinot visas nianses un nepazīstot šos cilvēkus, saka, lai pamet, liekas pēdējās idiotes.
02.08.2013 11:12 |

Reitings 83
TeletūbijProtams,tās jau nebija nekādas prieka vēstis. Viss kaut kā notika pats no sevis. tad,kad viņš uzzināja,mūsu starpā ar otro puisi nekā nebija. Un pirmais puisis teica,ka saprotot,ka nevarot būt tāds kretīns visu laiku,bet še tev. Viņš pats man saka,ka viņam ir labi kā ir un lai es beidzu ņemties ar visām runāšanām utt.
Neticu,ka manējais ir vienīgais tāds klusētājs. Ir jau viegli ieteikt runāt,es,protams,ņemu vērā ietekumus,bet saku jau kuro reizi,ka viņam nepatīk par šīm lietām runāt. Nav jau tā,ka atnāku pie viņa un saku-Eu,kas starp mums ir vai tml. Vienmēr sāku ar to,kā pa darbu gāja,kā savādāk.Piedāvāju vakariņas,apčubinu,jo zinu,ka saguris pēc darba. Bet tajos brīvajos brīžos,pieglaužos blakus viņam un tā mēģinu sarunu sākt. Bet nekas dižs tāpat nesanāk. Vienreiz gan uzbļāvu un pateicu,vai viņš ir spējīgs runāt kā normāls cilvēks? Tad kaut kā sarosījās. Bet ko ta man bļaut katru reizi. :(
Protams prāts saka,ka vispirms ir jānokārto vai jāizbeidz iepriekšējās attiecības. Ko es arī cenšos darīt,bet tā arī nekas uz priekšu nav virzījies. Grūti,ka viens tikai cenšas visu ko,bet otrs klusē,domā nezin ko,gaida nezin ko..
02.08.2013 11:21 |

Reitings 548
Reģ: 30.03.2013
Lasu un brīnos, cik daudz paralēļu varu savilkt ar savām attiecībām. :D Arī man ir lauva un tieši tāds pats - patīk uzmanības apliecinājumi, bet nepatīk mīlināties, izteikt tos man, dāvināt dāvanas vai vienkārši darīt kādus mīļus ikdienas sīkumiņus. Arī viņam nepatīk runāt par attiecībām, par sajūtām vai ko citu, izrunāties ir neiespējami, jo šķiet, ka runāju ar sienu un viss tiek laists gar ausīm. Darbs un draugi ir pirmajā vietā, vismaz man tā šķiet - protams, pats apgalvo, ko citu, bet reālā situācija ir redzama - labāk izklaidēsies ar draugiem, nevis izplānos vakaru ar savu mīļoto cilvēku.
Atšķirība ir tā, ka mūsu attiecības ilgst krietni vairāk kā 4 gadus un man nav uzradies otrais variants, lai gan iespējas ir bijušas daudz un dažādas. Esmu apzinājusies, ka mīlestība manās attiecībās jau sen kā vairs nav, bet ir MILZĪGS, MILZĪGS pieradums, un izskatās, ka Tavās attiecībās ir tas pats.
Negribu ieteikt skrien, ko kājas nes prom, jo tā ir Tava dzīve un lēmums jāpieņem Tev, bet es pati esmu izlēmusi, ka viss - tuvākajā laikā tiks pielikts punkts šīm bezjēdzīgajām attiecībām, gribu sākt mīlēt sevi, bet ar šo cilvēku blakus tas nav iespējams.
02.08.2013 11:34 |

Reitings 83
Kate ārprāts cik mums līdzīgi abām iet šobrīd!
Zini? Tu esi stipra,tu pārāk sevi cieni,lai ļautu dzīvei paskriet tā arī neizbaudot visu to labāko. Bet es esmu parodija stiprai sievietei :(
Tiešām no sirds novēlu,tev visu to labāko :)
02.08.2013 11:42 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Ja jau otrs klusē un nezin ko gaida, kā tu raksti, tad varbūt pamēģini šādu variantu- arī klusē un nesaki neko, vienkārši dar- vienā jaukā dienā paņem un nostādi fakta priekšā, ka aizej pie cita un viss, bez nekādiem paskaidrojumiem. Ja arī tad klusēs- tad jau nu noteikti neatsjkatoties ej projām.
02.08.2013 11:42 |

Reitings 83
avene es nezinu vai man pietiks drosmes un spēka tā vienkārši pacelt asti un aiziet. Jo zinu,ka tad atpakaļceļa nebūs.
Bet par to nerunāšanu ar viņu arī esmu mēģinājusi. Nekas jau nenotiek,varbūt,ka pats prasa kaut ko,bet es tagad uz sitiena nevaru atcerēties kā bija. Jo jau ilgu laiku es cenšos būt tā līme mūsu attiecībās vai kā to vispār var nosaukt.
Es iepriekšējā komentārā rakstīju par vēstuli ko atradu,bet tā arī nebiju pasniegusi viņam. Tur ir sarakstītas labas lietas,kā tev šķiet,pasniegt to viņam? No vienas puses,tad varēs redzēt viņa reakciju. Ja 0 emociju,tad jau skaidrs viss sāks kļūt. Bet ja kaut ko teiks vai darīs,tad iespējams kaut kas var noskaidroties. Vēstule patiešām ir ļoti mīļa..
02.08.2013 11:48 |

Reitings 548
Reģ: 30.03.2013
BeyGOOD, es sevi necienīju, būdama šajās attiecībās kādus četrus gadus. Protams, sākums bija labs un jauks, bet turpmāk es biju vienīgā, kas centās glābt attiecības, piedevu visus pāridarījumus, centos būt perfekta viņam, bet ne sev, jo jutu, ka es neesmu es pati. Bet daži neseni notikumi manā dzīvē man bija kā sitiens pa pieri un es BEIDZOT sapratu, ka tā nevar turpināt un nedrīkst savu dzīvi ziedot kādam, kurš to nenovērtē - tā ir lieka laika izšķērdēšana. Es vēl esmu jauna un dzīvē vēlos normālas attiecības un es esmu vienīgā, kas var šo situāciju labot. Tā kā iesaku Tev arī izvērtēt, kāda Tev ir pašreizējā situācija un vai tu tā vēlētos pavadīt savus labākos gadus. Tevi noteikti gaida kas labāks, tikai jāmāk saņemties un mainīt savu dzīvi. Veiksmi tev ar, lai kāds būtu risinājums. ;)
02.08.2013 11:50 |

Reitings 4
Reģ: 02.08.2013
Mīļā...
pirmkārt Cieni sevi... :)

Kas veidos Tavu dzīvi,ja ne Tu pati.. :)

jā protams ir žēl pamest to ar kuru tik ilg kopā-bet vai tā turpmak velies dzīvot? katrs savā istabā?... cik ilgi?.. :)
uzdod šos jautājumus Sev..
es vnk Tev rakstu jo pati pirms mēneša izšķīros un bij līdziga situacija.. tik man nebij otrs puisis.. :)
es vnk pati jau saku jukties.. jo visu laiku viens un tas pats-tik kashkji un urkshkeshana :))

vai es cieniju sevi?-nee es vnk dzivoju jo bij pieradums jo bij tak labi-atnakot majas kaads itkaa sagaid bet tai pashaa laikaa noguris no darba... :)

vienigais ko novelu Esi Laimiga-ja taada nebusi-nevaresi svaigaak elpot :D

(piedod ka nav garumzimes uz beigaam-vnk nez kur pazud :) )
02.08.2013 11:55 |

Reitings 18
Reģ: 23.07.2010
Paldies, paldies par šo stāstu!!! Es domāju, ka esmu vienīgā tāda.......
Arī es dzīvoju ar tādu pašu vīrieti jau 4 gadus (ārprāts kādas sakritības), arī viņš ir lauva, ap kuru visiem un visam ir jārotē, arī viņš ir vienīgais bērns un neizrāda savas emocijas un nerunā ar mani, es esmu piekususi..............ļoti, ļoti piekususi un gribu to visu izbeigt...jau kādu laiku, bet nevaru, jo nav kur iet (finasiāli nevaru atļauties) un arī kauns pamest viņu, viņš tik daudz ir darījis mūsu labā - nodrošinājis un iekārtojis mums dzīves vietu, maksā īri utt.
Cik dzīve tomēr ir interesanta.....

Bet, ja man kaut kas Tev ir jāiesaka, tad tikai vienu.....SKRIEN PROM UN ATPAKAĻ NESKATIES!!!!!TU DZĪVO TIKAI VIENU DZĪVI!!!!!NEKAS NEMAINĪSIES!!!!
02.08.2013 15:01 |

Reitings 83
Sveika Ceci ! Lasu un tiešām brīnos,kur var tik gandrīz vienādi gadīties!
Es pagaidām vēl cenšos tikt skaidrībā ar jūtām. Bet ko tu darīsi lietas labā? Cilvēkus pievelk smaidoši un laimīgi cilvēki,bet šādi mēs nomocīsimies līdz pēdējam :(
02.08.2013 15:19 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
BeyGOOD ,
es patiesībā saprotu, kāpēc citas meitenes iesaka mukt prom! nu reāli - ko tu vēl vari iesākt, lai kaut ko mainītu attiecībās ar pirmo puisi? cik ilgi tev ir šī dubultā dzīve?
svarīgāk ir tas, lai tev to visu labo izrādītu tad, kad tu esi prom vai tad, kad esi blakus? cilvēki tā mēdz darīt - sāk novērtēt tikai tad, kad pazaudēts! varbūt tā tam ir jābūt, varbūt sperot šo soli un dodoties prom, tu būsi izdarījusi labu un viņš kaut ko sapratīs, jo pagaidām šķiet, ka pat ne tuvu tam nav,lai saprastu lietas būtību. nevajag dzesēt muti un bendēt nervus, ja redzi pretreakciju, uzskatu, ka nav cilvēkam 205939x jāmēģina un katru reizi jāviļas, vēl jācer.. pietika ar pāris reizēm, ne? šķiet, ka ir bijušas pietiekami daudzas situācijas, kurās tu saprati, ka nekas netur, tikai tas pieradums un bailes pateikt kārtīgu NĒ un doties. dažreiz ir jābūt mazliet egoistei - dzīvo vienu reizi un dzīvi ir jābauda, jāņem no tās labo, cik vien var! ņem šo cilvēku par labu, viņš tev arī ir sava veida pieredze un nav jāatceras negatīvo, ejot prom.. gan tev, gan viņam jāsaprot, ka tā vienkārši būs labāk :) tikai saņemies! Ja pret otro puisi ir spēcīgas jūtas, vēl jo vairāk riskē, jebkurā gadījumā, ja būs lemts, tad viss notiksies. ;)
02.08.2013 15:35 |

Reitings 18
Reģ: 23.07.2010
Ko es darīšu!?!
Turpināšu kā līdz šim, klusēšu, kad galīgi uzvilkšos-kliegšu, atkal savākšos, atvainošos un tā uz priekšu.....
Bet, ja gadīsies kāda iespēja tikt no tā visa prom, ļoti par to padomāšu un liekas, ka pat iešu prom, patiešām, saņemšos un iešu...ja gadīsies un apdomājot sapratīšu, ka tas ir tā vērts...
02.08.2013 15:43 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Tagad iedomaajies, ka tu esi sava puisa vietaa! Tad paareejo reakcija buutu pavisam savaadaaka.. Kad meitene atrodas saadaa situaacijaa , tad tas nav nekas nosodos utt, bet ja sii meitene rakstiitu preteeji (ja puisis riikotos kaa autore) tad puisis buutu cuuka! Es atvainojos, bet es vienkaarsi nevaru notureeties un to nepateikt! Ar ko tu atskiries tagad? Ar to , ka esi meitene, bet neattaisno tavu dubulto dziivi! Ja esmu skarba man ir nosplauties, jo tu arii neesi taa veerta! Puisa vieta buutu patriecis tevi liidz buutu izdzirdeejis par to otru!
Ja puisis stiek kaadu citu - tad vins nav tevis veerts.
Ja meitene satiek kaadu - tad vinai ir redz jaaapdomaajas kura buutu pareizaa izveele! Nafig taadas prioritaates? Tas ir vienkaarsi attaisnojums sev - jo redz es neesmu taada kaa dzeki!
Man nelabi paliek, kad meitene savu iesanu pa kreisi neredz tadaa pasaa gaismaa kaa puisa iesanu pa kreisi!
02.08.2013 16:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits