Kā lūgties?

Reitings 32
Reģ: 03.10.2012
Šobrīd dzīvē esmu tik tālu, ka izmisīgi vēlos ... lūgties, lūgt palīdzību, sakopot savas domas.. Dievam nekad neesmu ticējusi un neticu, uz baznīcu nevēlos iet, bet ticu kādam augstākam spēkam, pat nezinu kam, bet pilnīgi noteikti bez jebkādām reliģijām. Kā man lūgties, ko man teikt, kādā veidā, ko man uzrunāt..?
01.08.2013 14:23 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Es uzrunāju kosmosu, jo ticu, ka viss spēks ir tieši tur. Izstiepju rokas un noticu tam, ļoti, ļoti palīdz!
01.08.2013 16:06 |

Reitings 254
Reģ: 18.06.2013
Dudz esmu dzirdējusi par to,ka Dievs ir,bet ne tāds,kā to reizēm mēdz iedomāties cilvēki-balts,sirms vecītis ar sirmu bārdu vai kā savādāk.Tas pie kā tu vērsies lūgšanas laikā,manuprāt,ir viens un tas pats,citam tas ir kosmos,citam dievs vai visums.
01.08.2013 16:39 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Katrai religijai ir savi prieksraksti ka lugties un ir dazadi lugsanu veidi, bet es nezinu nevienu religiju kura teiktu ka lugsanu brivaja stila Dievs nedzird vai neuzklausa, ta ka tu drosi vari teikt Dievam ko un ka tu velies, vai ta ir pateicibas vai palidzibas prasinana.
Ja tu gribi to darit pec konkretiem prieksrakstiem, tad jaizvelas pie kuras religijas piederesi, jo ka reiz teica Zakir Naik, kad vinam jautaja vai nemuslumanis var praktizet musulmanu lugsanu :"On whom you will pray?" Nav jegas sedet baznica, mest krustus un likt svecites pie ikonam, ja netic Svetajai Trisvienibai.
01.08.2013 16:59 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Esmu redzējusi,ka sievietes ieejot baznīcā uz galvas uzsien lakatu. A ja nu kāda meitene aiziet uz baznīcu vienkārši apkopot domas,pasēž tur,bet neapklāj to galvu?Pārējie taču šķībi skatīsies...
01.08.2013 17:11 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Esmu redzejusi, ka jauna sieviete apspileta minikleita un atklajosa dekolte pareizticigo baznica liek svecites pie ikonam, ipasi neviens neskatijas, bet smuki laikam ari neskaitas.
01.08.2013 17:19 |

Reitings 3379
Esmu luterāne un savulaik dziedāju baznīcas korī, līdz ar to dievkalpojumus apmeklēju katru svētdienu. Bet teikšu godīgi, man baznīca patīk tieši tukša, lai esmu tur viena savās domās ar Dievu. Es nevaru saukt sevi par īstu luterāni, jo man draudzes padarīšanas ir svešas un nekādu "otru ģimeni" draudzē es negribu.
Iesaku aiziet uz
http://gertrude.lv/iesaisties/teze-lugsana/
bet nezinu, vai tās aizvien notiek. Tās ir ļoti skaistas lūgšanas ar meditatīvām dziesmām no Tezē klostera Francijā.
01.08.2013 18:19 |

Reitings 246
Reģ: 08.07.2013
Ja tiesi ta , atrodi vietu, laiku tikai sev! Un no visas, visas, visas ludz sakuma piedosanu par visu smago, kas ir uz savas sirds! Tad laid vala un ludz it ka sarunatos TU un VINS ( neredzams, bet ists) izstasti visas sapes, saki ka pasai vairs nav speka tikt gala un visas savas nelaimes, problemas atdod VINAM, ka gaidu palidzibu, risinajumus, brinumus sava dzive!

Galvenai nosacijums no visiem sirds dzilumiem un TICET, ka viss notiks, sakartosies, atrisinasies!
( talak, to katrs var definet pa savam religija, energija utt. Bet visur ir skolotajs, bez kura mes nevaram un tas mums ir jasaprot)vari atrakstit privati!!;)
01.08.2013 20:16 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Lūdzies tā itkā tu ar kādu sarunātos. Iedomājies, ka pretī sēž tavs vistuvākais draugs (ne konkrēts) un vienkarši izstāsi, kas tev uz sirds, ko tu vēlētos u.t.t.
01.08.2013 20:22 |

Reitings 806
Visus komentārus neizlasīju, Noslēpumu neieteikšu, bet ir viens autors, šķiet, arī rindots ezoteriķos, kura grāmatu sērija man ļoti patīk un iedvesmo. Nevar teikt, ka viņš atvēra man acis, parādīja jaunu pasauli vai tamlīdzīgi. Drīzāk ierādīja taciņu vai vienu no tām. Un sanāk, un piepildās. Vēl gan tāls ceļš ejams. Ir viegli ticēt mazajiem mērķīšiem, baiļpilni noticēt lielajiem.

Noteikti novēlu zināt, ka viss, ko Tev vajag, viss pasaules spēks Tev jau ir. Viss ir Tevī. Ja tev ir vieglāk lūgt kādu ārēju spēku, dari to. Bet Tu pati esi visa sākotne.

Lielu izdošanos! :)
01.08.2013 20:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!