Kopā gan priekā gan bēdās???

Reitings 7
Reģ: 01.08.2013
Sveiki visiem:)
man ir tāda problēma-es ar savu puisi dzīvojam kopā jau gadu. No pašiem pirms sākumiem,kad viņš man izrādīja simpātijas,es viņam nepievērsu uzmanību,viņš likās jauks utt, taču īsti ne manā gaumē:) mēs mēdzām vnk sarunāties pa telefonu kā draugi,šad tad uzraxtiit un pajautaat kaa iet...Man uz viņu nebija nekādu plānu,taču kādu dienu sagadījās tā,ka mēs satikāmies Rīgā,tas bija pavisam nejauši,sākām runāties utt un sanaca taa ka paliku pie vinja pa nakti. Starp mums nekas nebija,ne bučas,nekā,vnk kopā ka saka iedzeraam. Pec tas reizes vinjs palika pilniigi trax,pari visaam variiteem gribeeja mani ieguut,un nepaliidzeeja tas ka vinjam 100X atteicu.Vienvardsakot pec kada laika vinjs tomer mani iekaroja:) mes sakam dzivot kopaa,jutos ar vinju ka pasakaa,bet pec kada laika sakas striidi. parsvaraa tie ir par siikumiem,piem vinjam nepatiik ka es esmu facebukaa,no dr.lv vispar nacas izdzeesties.Vinjs saka ka negrib lai es kontakteejos ar citiem cilvekiem.Mes ar vien biezak sakam strideties,ir pat bijusi roku palaišana vairakas reizes...pats interesantakais kas mani uztrauc ir tas ka vinjs saka ka mani miil un vinjam nekaa svariigaka par mani utt bet tikliidz mees sastriidamies un es piem aizeju projaam, vinjs visam atmet ar roku un iet vainu dzert vainu brauc ciemos pie saviem radiem.Lai vinjs man paprasiitu piedosanu vispaar nemaz nevar sagaidiit,vinjs to dara tikai tad ja es to izdaru pirmaa kaut gan neesmu vainiiga...lidz ar to sanak ka es vnmr esmu taa kam ruup lai mees saliigstam un lai mes atkal butu kopaa. Un tad kad es esmu sperusi pirmo soli vinjam pretii tad atkal vis ir labi. Sobriid es esmu darba mekleejumos tpc sezu majas,bet vinjs strada un vakar striida laikaa izsplaava tadu frazi kaa-ej straadaa...un ar tadu intonaciju itka vinjam butu apnicis ka dziivoju uz vinja rekjina. Es aizgaju projaam pie braalja,jo vnk nevareju pec tadien vardiem atrasties taja dzivoklii.Jau ir pagajusi visa nakts un vinjs nav man pat uzraxtiijis un pajautaajis kur es esmu,par piedošanu vsp nerunaasim...es nesaprotu,kas ta ir par milestiibu ja tad kad vis ir labi,vinjs ir savadaks,bet tad kad slikti,vinjs pavisam mainaas un izturaas taa itkaa manis vinja dziivee vsp nebuutu...
01.08.2013 07:37 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Priekš kam Tev padomus, labāk uzdod sev jautājumu - priekš kam Tev tas vajadzīgs?
01.08.2013 12:11 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Kā vispār no tāda var gribēt bērnus, tad točna būsi vēl piesietāka viņam. Nu nemainīsies viņš. Sēdēsi viena pati mājas un auklēsi bērnu bez tēva, kurš pa to laiku dzerstīsies apkārt.
Vismaz naudu viņs nes mājās?
01.08.2013 12:12 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Iespējams esmu no mēness nokritusi, bet vai šāda veida ''iedzeršana'' vīriešiem skaitās normāla lieta?

Autorei - kāds vēl bērns 20 gados ar vīrieti, kurš tevi mētā pret sienām un nodzer visu naudu?
01.08.2013 12:14 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Mazohohisms no autores puses! Tur pat nav ko komentēt- laikam ir sievietes, kam patīk tā dzīvot- iekausta, palauž kaulus, atņem naudu, nodzerās, lamā.. Citu izskaidrojumu neredzu. Izklausieties abi divi pēc padibenēm, piedod.
01.08.2013 12:20 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
un vinjs arii,saka ka kad bus berninjs mums vis nokartosies un vis nostasies savas vietaas.

Cik naivi! Bērns dzīvē ievieš ne vien laimi un prieku, bet arī jaunas rūpes.
Ja jūs līdz šim netiekat galā ar esošajām problēmām.. tad pieliec klāt vēl tam visam rūpes par mazuli!
Cosmo.lv varēsim lasīt 10x garāku problēmu aprakstu!
01.08.2013 12:22 |

Reitings 158
Reģ: 29.01.2009
par tiem berniem runaajot,mees abi ljoti gribam bernu,un vinjs arii,saka ka kad bus berninjs mums vis nokartosies un vis nostasies savas vietaas.Nezinu vai taa ir sagadiisanaas vai kas cits tacu mees meginam tikt pie berninja jau 10 menesus

Tādas dusmas pārņēma šo lasot! Kāpēc mocīt sevi un radīt vēl vienu cilvēciņu, mocību pilnai dzīvei? Tādi cilvēki nemainās

Ja vēlies padomu, tad mans padoms - ej prom, kamēr jūs vēl nekas nesaista (bērniņš)! Nezinu, kas, bet kaut kas sievietes piesaista šādiem vīriešiem,varbūt, upura loma sabiedrībā, vai sajūta, ka viņš bez tevis pazudīs... vai, ka manis dēļ gan viņš mainīsies. Bet tam visam nav nozīmes.

Kāpēc sev nozagt labākos dzīves gadus? Tev var būt vēl daudz kas skaists dzīvē!

Jā, sākumā būs grūti palikt vienai, bet tas ir labāk... :)

P.S. Nerunāju no zila gaisa, ir maza pieredze, bet tas paldies Dievam bija tik sen. :)
01.08.2013 12:22 |

Reitings 7
cukurbante agraak man arii tadi gadiijumi likaas pretiigi un pilniigi nesaprotami tacu saproti neviens no ta nav pasargaats,un to visu saprot tikai tas cilveks kur pats kadreiz to ir piedziivojis,tpc luudzu neizsakies ar tadiem vardiem.
01.08.2013 12:23 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
par tiem berniem runaajot,mees abi ljoti gribam bernu,un vinjs arii,saka ka kad bus berninjs mums vis nokartosies un vis nostasies savas vietaas.[/quot

Totāla apvārdošana! Tikai vēl vairāk būsi viņam piesieta un nu jau cietīsiet divatā - Tu un bērns.

Pajautā viņam - kas liedz jau tagad pret Tevi labi izturēties, kāpēc, lai viss nokārtotos, jāgaida piedzimstam bērns?
01.08.2013 12:24 |

Reitings 158
Izklausieties abi divi pēc padibenēm, piedod.

Šim gan nepiekritīšu, bet, ja neko šajā situācijā nemainīs, tad tieši tā arī var notikt.
01.08.2013 12:25 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Es tiešām nesaprotu, kā var mīlēt cilvēku, kurš tā izturas! Tas tak nav loģiski. Mīlēt taču nozīmē darīt labu. Jābūt kaut kam, kas piesaista- nesaprotu, kā tie var būt sitieni un šāda izturēšanās. Liekas, ka autorei šāds dzīves modelis apmierina, citādāk jau sen būtu ļekas laidusi projām!
01.08.2013 12:30 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Nedomā, ka te neviena nav piedzīvojusi līdzīgu necienīgu izturēšanos. Ir! Un es domāju, tās, kuras ir saņēmušās un aizgājušas no tāda tipa vīriešiem to nenožēlo. Jā, sākumā ir grūti, varbūt nav naudas un esi viena pati, bet tas IR LABĀK nekā ciest to visu un gaidīt, kad kādu dienu tiksi izšķaidīta pret sienu. Manu paziņu nosita viņas vīrs, scenārijs bija līdzīgs, viņš dzēra, sita to meiteni, solīja, ka labosies, lūdzās, lai viņa piedod, līdz vienu dienu, kad meitene bija tikai parunājusies ar kaimiņu puisi, dzēruma murgu radītajā greizsirdībā izšķaidīja to meiteni pret sienu, kas viņai arī bija liktenīgi. Nu jau divus gadus viņa atdusas kapu kalniņā :(
01.08.2013 12:35 |

Reitings 63
Reģ: 31.07.2013
taa nav milestiiba,tad tu neizproti taa varda noziimi.. piedod ka ta runajam,bet tev vel visa dziive prieksha un bojat vinju delj viena kretina kas prot pacelt roku pret sievieti nav veerts,esmu ar to saskarusies man gadinji bij drusku vairak,bet aizgaju prom ar visiem berniem.Tev tagad jaizlemj pashai ko tieshi tu gribi...
01.08.2013 12:35 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Liekas, ka autorei šāds dzīves modelis apmierina, citādāk jau sen būtu ļekas laidusi projām!

Ja apmierinātu, tad nerakstītu.. Manuprāt, Sandra Ksenya cenšas samierināties.. sapņot par labāku nākotni..

Es šeit nemanīju to, ka meitene būtu gatava pārtraukt attiecības.. cilvēki ir izturīgi un stipri.. spēj paciest daudz sāpes un pazemojuma.

Tā kā puisis aizraujas ar alkoholu.. visticamāk viņa smadzeņu šūnas vairāk degradēsies un palielināsies agresija. Varbūt salauzts žoklis būs stop signāls attiecībām? Skan skarbi, bet izskatās, ka diskusijas autores cenšas pārbaudīt savus limitus, izturību - cik daudz es vēl varu paciest?
01.08.2013 12:36 |

Reitings 63
Reģ: 31.07.2013
Mežāze
Tas ir ljoti skarbs piemeers,bet piekritishu tev,nevar zinat kas ienaks citreiz prata
nedod dievs vinjam uzzinat ka to iznesa plashaja vietne.....:(
01.08.2013 12:45 |

Reitings 7
cormeum paldies liels par taviem vardiem,tu burtiski ieskatiijies mana dveselee:((
01.08.2013 12:45 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Nekad neesmu sapratusi sievietes, kas ziedo savu laiku, pašcieņu, karjeru, visu, dēļ pretīgiem večiem. Man ļoti žēl, ka autore ir tik neapskaužamā situācijā, bet saka jau, ka zābaki pa pāriem. Vēlu apņēmību savas dzīves mainīšanai!
01.08.2013 13:32 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ja tu no viņa neaiziesi pati, tevi aiznesīs. Tu nesaproti, ka viņš tevi nositīs kādu dienu un mēs par to lasīsim kārtējās kriminālajās ziņās?
Un tava mīlestība... Ir grūti, bet tev tā jāsāk uztvert kā slimība, no kuras jāizārstējas, tiekot vaļā no cēloņa - šī "vīrieša". Nebūs viegli, bet, kad dzīst, tad sāp!
01.08.2013 21:17 |

Reitings 3966
Piedodiet, vai šis rakstīšanas stils nav līdzīgs iemlīlējusies privātskolotajā? :D
01.08.2013 21:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits