Katrs cilvēks, kas ienāk tavā dzīvē, ienāk ar noteiktu "uzdevumu". Pilnīgi visiem cilvēkiem tavā dzīvē ir kāda nozīme.
+++
tam es pat ļoti ticu. ar katru notikumu dzīvē, kas apgrozās gar mani un citiem cilvēkiem, es arvien vairāk ticu tam, ka ir cilvēki, kuri ir gājēji un ir tie, kas paliks. ir tie, kuri ienāk īsu mirkli dzīvē, viņi mazliet uzkavējas, tu izbaudi laiku ar viņu, bet tomēr notiek kas tāds, kas to visu pajauc ārā un cilvēks tikpat viegli pazūd no dzīves. viņš nav palicējs arī tāpēc, ka pats tā grib, respektīvi - mainīt, uzlabot situāciju nevēlas un sanāk tā, ka arī pats cilvēks savu pirkstiņu pieliek, lai nepaliktu.. nav tikai liktenis, ir rīcības un lēmumi!
un te es runāju par draugiem vairāk.. pati es jūtu sev apkārt tik daudz dažādus gadījumus - gan tos, kas blakus ir visu laiku, gan tos, kuri fiziski man nav visu laiku blakus, bet emocionāli es viņus ļoti sajūtu sev blakus, viņi ik pa reizei parādās manā acu priekšā, bet garīgā saikne (cik gudri skan) man ar viņiem , kaut kā mistiski, bet ir visu laiku..
un par tām otrajām pusēm... īstie un liktenīgie - nezinu :) tā var būt jebkura otrā pusīte, kas uzrodas dzīvē, jo ar katru tu ej cauri visādiem notikumiem, dzīvei, mācies un viss jau ir atkarīgs no tām vērtībām un sapratnes, cik ļoti tad tas otrs var būt saprotošs, cik daudz viņš grib izcīnīt un iemācīties un vai vispār to grib :) iespēja tādam būt, tiek dota katram, ar kuru jūties labi un ir jābūt nenormāli spēcīgai saiknei, lai būtu dzīvē tikai viens cilvēks, tur tik tiešām jāiet cauri visam kam, un redzot apkārtējos cilvēkus, ticamība visai maza, jo vislielākais niķis ir visu atstāt un nepacīnīties.. kaut kā tā! doma ir tā pati, kas ļoti izslavētajā bildē, kurā teksts ir aptuveni - dēliņ, redzi, mums iemācīja salauzto salabot, nevis aizmest prom! :)