Es laikam cepšu kabacīti ..ar kādiem viegliem salātiņiem ..
tikko ienāca prātā..šampinjoni der pie kabačiem viapār?:D klāt..cepti pie kabačiem..vai es murgoju?
Desertā..mellenes
Es ar sagribēju kabačus :) , bet nu nezinu ko ēdīšu, man pusdienu otrā daļa bija briesmīga, biezpiena pankūkas, visu kuņģi tagad griež, vēders sapūties :(
Ksenija Var vai nu sagriezt kabaci garās šķēlēs apcept, tad atsevišķi cept sēnītes un vēl kādas piedevas un tad kārtot uz garajām kabaču šķēlēm, vai arī visu sagriež mazos, vienādos gabaliņos un cept kopā, pasniegt kā karstos salātus, vai piedevu pie rīsiem.
Man vakariņās būs pildīts kabacis ar malto gaļu un glāze paniņas, vīrietim papildus klāt novārīšu pāris jaunos kartupelīšus.
Par ciemiņiem runājot, mums ar ciemos nāk un uz galda pasniegšu kā uzkodu - bageti sagriezīšu šķēlītes, apgrauzdēšu krāsnī, pa virsu parastu klasisko svaigo sieru, bazilika lapiņa un pa virsu tomātiņš, ņammmaaa :))
Ambera- Tagad ir dārzeņu sezona, līdz ar to arī lietotu tos. Var pagatavot dārzeņu lazanju, vai dārzeņu sacepumu. Izskatīsies krāsaini, garšos labi un būs veselīgi un ekonomiski. Klāt pasniegt lapu salātus ar tomātiem un gurķiem.
Ja vēlies gaļu, tad es izvēlētos vistu, jo tas būtu lētāk un arī viegli pagatavot.
Pa ceļam uz mājām iebraukšu "Supernetto", nopirkšu kaut kādu zivs liemeni, apviļāšu olās un miltos- tās būs manas vakariņas. Varbūt nopirkšu arī kādu našķi.
Izklausās, ka dažas dalībnieces labi gatavo - labprāt uzprasītos vakariņās. :)
womankind, ko tu par manu vīrieti un bērnu satraucies? :D Nē, tas būs tikai man, jo neko citu ieēst nez vai spēšu. Vīrietis šovakar nebūs mājās, bērnam būs zupa. Apmierināta?
Man pat nebija ienācis prātā, ka jāraksta par visiem. :D Varu arī vecākiem un māsām piezvanīt, lai zinātu, ko ēdīs. :D Ja bērns man paprasīs kko no tā, ko ēdu es, tad atskaitīšos, ka viņš ēda arī, piemēram, arbūzu.
Jautājums Jums dāmas ko Jūs liktu galdā cimieņiem piemēram puiša- vīra vecākiem kad nāk ciemos? Ar piebildi kas nepras daudz līdzekļus!
Droši vien lielā katlā sapildītu dārzeņus (visticamāk papriku).. apceptu, sautētu + kaukāza tipa salātiņi..
Sasautētu dārzeņus kopā ar pākšaugiem.. pasniegtu ar zaļumiem un lavašu + svaigajiem salātiem.
Krāsnī saceptu spārniņus... pasniegtu ar .. kaut ko, kas iešaujas prātā.. dārzeņi sacepti, vnk kartupeļi, biezenis utt.