Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā sniegs uz galvas.

Reitings 79
Reģ: 30.07.2013
Sveikas! Esmu apstulbusi no situācijas sekojošas.
Esmu pamatīgi 'ieķērusies', kā teikt - čomā. Vairāk kā divus gadus uzturamies vienā kompānijā. Draudzība lieliska, mēdzam saukt viens otru par brāli un māsu.
Nu pēc kārtējās vakara pastaigas draugu lokā, kā belziens pa galvu, man tapa skaidrs, ka esmu iemīlējusies. Citu domu galvā vairs nav. Ja kāds pasaka, ka tūlīt arī šis puisis ieradīsies, man sākas stresa lēkmes. Uztraukums. Uztraukums kurš nekad nav bijis un puisis pat nav mans tipāžs. Nekad nebiju domājusi,ka mani viņš sipmatizēs kā vīrietis.
Jūtos stūlbi, pilnīgi u galīgi stūlbi. Nekādus signālus dot nevēlos. Bail sabojāt lielisko draudzību, bet gaidīt kaut ko, nezinu ko kamēr kāda sildīsies viņa azotē es arī tā ka nevēlos. Skaidrs,ka šis ir cilveks,kuru velos sev blakus,bet ko vēlas viņš? Nezinu. Kā rīkoties?
30.07.2013 11:51 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Stūlbi.. :D
Nerīkosies, neuzzināsi.
30.07.2013 11:58 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Man tā notika ar vienu no labākajiem draugiem. Par laimi, tas bija abpusēji un šobrīd redzu-arī pastāvīgi:) Toreiz gan domāju- šausmas, cik dīvaini, cik nepieņemami :D, Tagad, pēc vairākiem gadiem, jau esmu aizmirsusi, kādas bija toreizējās "draugu" attiecības:)
30.07.2013 12:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits