Mūsu dīvainības

Reitings 74
Reģ: 23.07.2013
Domāju, ka vismaz dažas no mums ir aizdomājušās par to , kas mūsos ir dīvains, ka kaut ko vai nu daram savādāk nekā pārējie, vai patīk kaut kas citiem šķietami dīvains. Kādas ir jūsu TOP dīvainākās dīvainības, ieradumi? :)
29.07.2013 15:57 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Ja sāku skatīties kādu interesantu seriālu vai lasīt grāmatu, tad man nebūs miera, kamēr nebūšu tikusi līdz beigām. Dažkārt pat sēžu pus nakti augšā.

Guļot uz muguras, bieži vien aizmiegu, salikusi kājas lotosa pozā. Man pašai ērti, bet citi parasti brīnā, kā es tā varu.

Varu ēst mārrutkus karotēm - kaut visu burciņu uzreiz.

Kā jau daudzas meitenes minēja, arī man nepatīk runāt pa telefonu ar svešiem cilvēkiem.

Citas dīvainības man pagaidām nenāk prātā. Vspār esmu novērojusi, ka ar gadiem dīvainību man paliek mazāk. Bet droši vien tas tikai man tā liekas. :D
31.07.2013 11:32 |

Reitings 40
Reģ: 06.06.2013
Cik nu varu iedomāties:
*Parasti ēdu tikai to, kas labi izskatās uz šķīvja
*sarkstu runājot ar cilvēkiem pa telefonu
*
veikalā, ja neatrodu to, ko man vajag, nopērku vienalga kaut ko, lai apsargs nedomā, ka grasos ko zagt

*Nespēju skatīties reklāmas, uzreiz pārslēdzu citu kanālu, kur iet kāda pārraide;
*Krūšturi aizāķēju uzreiz uz muguras :D
*no gultas VIENMĒR izkāpju ar labo kāju.
*ja ir garlaicīgi vai kaut kas jāgaida, galvā risinu matemātiskus uzdevumus.
*saldējumu vafeļu glāzītē ēdu ar karotīti, pēc tam apēdu pašu vafeli.
*Man somiņā vienmēr ir dažādiem negadījumiem paredzētas lietas: adata, diegs, caurspīdīga nagu laka, plāksteri, zāles, tamponi, zeķes, telefona lādētājs utt. Ja braucu ar mašīnu, paņemu maisiņā līdz ērtākus apavus, siltāku jaku.
31.07.2013 12:03 |

Reitings 4
Reģ: 31.07.2013
- nevaru aizmigt pie blakus trokšņiem (TV, mūzikas), tas izdodas ļoti reti.
- patīk viss-kaut-ko pierakstī
- ja lieku kaut kur dakšas un karotes, rodas skaņa, kas man ļoti riebjas, un pilnīgi tirpiņas pār muguru pārskriet. Trauku piederumu veikalā es nevarētu strādāt. :D
31.07.2013 12:52 |

Reitings 54
Reģ: 04.12.2012
- Man patīk kārtot draugu istabas, bet savējo gan nē. :D
01.08.2013 05:09 |

Reitings 54
Reģ: 04.12.2012
- Vienmēr ejot gulēt sapakojos segā, lai ne kājas, ne rokas nelien ārā, jo tad man liekas, ka kāds satvers mani vai izvilks no gultas. :D ..lai arī cik stulbi tas neizklausītos :D
01.08.2013 05:18 |

Reitings 686
Reģ: 20.10.2012
~es gandrīz nekad nekarinu, kad guļu, kājas pāri gultas malai, bail, ka kāds (žurkas :D ) nokodīs,

~pirms gulētiešanas man obligāti ir kkas jāieēd, ja nē, tad nekādīgi nevarēšu aizmigt,

~ja eju gulēt, jābūt visapkārt pilnīgam klusumam,
05.08.2013 19:13 |

Reitings 254
Reģ: 18.06.2013
Reizēm,kad pēdējā izeju no mājas,slēdzot jau ciet durvis,pēkšņi ienāk prātā kaut kāda tiešām stulba doma,ka varbūt ir atstāts gludeklis ieslēgts vai nav kārtīgi aizgriezta ciet gāzes plīts,atstāts taisnotājs kontaktā,un vairs neatceros vai esmu,piemēram,tās ierīces šodien lietojusi vai nē,un tad nu es eju un pārbaudu,un aizejot atpakaļ līdz durvīm vairs neatceros,un tā kādas trīs reizes to atkārtoju! Tā ir mana vislielākā dīvainība,nav man šizofrēnijas! :D
05.08.2013 19:24 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
-agrāk 2 naktī cēlos augšā lai pierakstītu kārtējo domu, kura iešāvās prāta, kamēr vēl atceros, un tad gadījās, ka pierakstīju pilnu lapeli, kapēc tā darīju, joprojām nezinu.
-guļot gultā no rītiem brīvdienas obligāti jābūt uzliktām ausīm, savādāk nevaru aizmigt un nervozeju.
-kad man kaķis padirš viņs sāk skriet un es viņam skrienu pakaļ pa visu istabu. :D
05.08.2013 19:24 |

10 gadi
Reitings 174
Reģ: 03.10.2010
Nezinu, vai nav jau pieminēts, bet līdzīgu diskusiju par puišu dīvainībām var palasīt šeit: http://www.calis.lv/forums/tema/17065938-milota-viriesa-divainibas-ar-kuram-sadzivojam/ Pārsmieties var! :D

* Es virtuvē esmu ļoti pedantiska. Visu nomēru līdz mililitram un gramam, neatkāpjos no receptes.
Tāpat nepatīk gatavot, ja virtuvē ir vēl kāds. Šķiet, ka tad nokritizēs.
* Agrāk nevarēju pagulēt bez segas
Vienmēr ejot gulēt sapakojos segā, lai ne kājas, ne rokas nelien ārā, jo tad man liekas, ka kāds satvers mani vai izvilks no gultas.

* Lai gan neticu māņticībām, šo gan ievēroju:
ja ar kādu draugu eju pa ielu un ceļā starp mums bija stabs un katrs pa savu pusi gāja garām - jāsasveicinās, citādi nākotnē sastrīdēsimies

* Pēc draudzenes stāstītā guļu ar pusatvērtām acīm. :D
* Gaidu īpašo brīdi, lai sāktu lietot kādu jaunu apģērbu vai aksesuāru.
Bet par laimi, ar laiku šī dīvainība mazinās :D
* Pēc kārtīga ēdiena vienmēr gribas uzkost ko saldu.

Agrāk domāju, ka esmu vienīgā, kas visādas dīvainības dara, bet izrādās, ka tā nemaz nav. :D
05.08.2013 20:36 |

Reitings 36
Reģ: 25.07.2013
-ja aizeju uz kādu lielu pārtikas veikalu, bet neatrodu to ko gribēju, tad tāpat kaut ko nopirkšu,pat ja to man nevajag, vienkārši, lai nevajadzētu spraukties gar kasi visiem garām.
-pirms gulēt iešanas vai iziešanas no mājas aizeju uz tualeti pat ja esmu bijusi pirms 10 minūtēm.
-man patīk vienai sēdēt mājās un nekur neiet, vienkārši būt vienai.
-ar saviem tuvākajiem draugiem varu runāt pat par laiku aiz loga, bet ar citiem cilvēkiem pilnībā apklustu, jo liekas, ka viņiem nemaz neinteresē tas ko es saku, man patīk klausīties, nekā runāt pašai.
-man nepatīk skatīties cilvēkiem acīs, kad viņi ar mani runā.
-nevaru aizmigt, ja istabas durvis ir atvērtas, pat ja mājās esmu viena pati.
05.08.2013 20:45 |

Reitings 19
Reģ: 14.01.2011
* Ejot gulēt jābūt tukšam urīnpūslim, respektīvi, ielienu gultā, nevaru aizmigt un ik pēc 10min skraidu uz tualeti, lai pačurātu, lai kaut pilīte iztecētu.

* Kad uztraucos ļoti kasu kaklu, līdz ar to viss paliek ļoti sarkans,kā būtu kaut kāda ēde.

* Kad zvanu, lai pierakstītos pie ārsta, vai lai kaut ko uzzinātu uz kādiem uzziņas dienestiem, vai jebko tādu izmainās balss, lai arī censtos runāt normāli, tā paliek tāda spalgāka :D

* Kad ziemā ir ļoti auksti un es salstu, ejot pa ielu, bieži vien skaļi pasaku aukstiii vai brrrr vai aukstuma izraisītās skaņas :D

*Nekur citur kā tikai mājās, nevaru nokārtoties ''pa lielam'', 6dienas varu izturēt, itkā vajag, bet psiholoģiski nevaru.

Noteikti ir vēl daudz, bet uz sitiena nevaru iedomāties :)
05.08.2013 22:32 |

Reitings 5395
es izskrienu no mājas un tikai tad šausminos vai man viss ir somā, parasti jau ir, bet tā pirmā sajūta, kad aizraujas elpa - kur telefons?
neceļu telefonu, ja zvana nezināms nummurs
riebjas mellenes un kukurūza
ēdu nedēļu vienu noteiktu produktu un tad gadiem uz viņu nevaru paskatīties
greifrūtu ēdu ar karotīti
05.08.2013 22:44 |

Reitings 5395
ā, man ir paniskas bailes no aklajiem randiņiem un internetā sarunātiem randiņiem :D
05.08.2013 22:47 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Manas dīvainības dažādas, tā uzreiz nevaru iedomāties, bet nu piemēram:

Riebjas ēst čipsus, cepumus, konfektes, jebko no paciņas, vienmēr beru bļodiņā

Ja nevaru aizmigt ieslēdzu telefonā spēlīti un spēlēju, kamēr aizmiegu

Vienmēr lieku modinātāju ātrāk un 2as reizes spiežu atlikt (vienalga nokavēju) :D

Vakarā vienmēr pārbaudu, vai durvis ir ciet, pat ja zinu,ka aizvēru

Nepatīk naktī pa logu skatīties, kkada tizla sajūtu

ā un man nepatīk sava balss ierakstos, liekas vnk vēēē, tā ir mana balss
05.08.2013 23:19 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Ejot gulēt jābūt tukšam urīnpūslim, respektīvi, ielienu gultā, nevaru aizmigt un ik pēc 10min skraidu uz tualeti, lai pačurātu, lai kaut pilīte iztecētu.

Kad zvanu, lai pierakstītos pie ārsta, vai lai kaut ko uzzinātu uz kādiem uzziņas dienestiem, vai jebko tādu izmainās balss, lai arī censtos runāt normāli, tā paliek tāda spalgāka

Man nepatīk ēs kaut ko karstu un eļļainu ar plikiem pirkstiem, jo tad paliek tāda riebīga sajūta pirkstos.
Ejot pa ielu, kad rakņājos pa somiņu un tad aizverot, vienmmēr paskatos atpakaļ vai kaut kas nav izkritis :D
Noteikti vēl kaut kas dīvains ir :D
05.08.2013 23:27 |

Reitings 488
Vēl atcerējos - vārītas olas ēdu tikai lieldienās un tad kaudzēm, nezinu, kāpēc tā, bet visā atlikušajā gadā nevaru paskatīties uz vārītām olām, vel uz vēmienu :D
05.08.2013 23:39 |

Reitings 488
Vēl es bieži uzlieku filmu vai seriālu un kaut ko daru paralēli ar domu, es taču dzirdu, kas tur notiek, bet beigās tik un tā tinu uz sākumu.
05.08.2013 23:42 |

Reitings 5395
ā, es guļu ar četriem lielajiem un diviem mazajiem spilveniem. Visi mani sauc par princesi un meklē zirni zem viņiem :D
05.08.2013 23:51 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Manas dīvainības acīmredzot ir manas.. normālības, tāpēc nenāk prātā īpaši..
Nu ok, 2-
Patīk paēst stāvot pie ledusskapja pa taisno, uzdzerot no pakām. Īpašs kaifs- rosolu no lielas bļodas, piekožot no burkas marinētus šampinjonus un gurķīšus, vai pa mazai šķēlītei griezt arbūzu... pusstundu, kamēr jādrebinās no aukstuma.. :p
P.s. Protams, tikai mājās.
P.s.2. Neviens neiebilst.
:p

Bail atbildēt, ja zvana nepazīstams nr. Es pat reizēm nepacelšu, bet ierakstīšu nr. googlē:D
06.08.2013 02:06 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vistu vienmēr apēdu līdz kauliem, visu apskrubinu

Man atkal pretèji- no vistas apēdu tikai balto gaļu, kas sanāk no gabala labi ja 20%, nespēju pat domāt par visiem tiem skrumšļiem, ādām, asins stīdziņām... Brrrrrr:D
06.08.2013 02:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!