Kad sapnis par mazuli tiek pārrauts.

10 gadi
Reitings 755
Reģ: 29.01.2009
Sveikas meitenes.
Gribēju padalīties savos patreizējos notikumos un sajūtās. Neceru saņemt atbildes, kādēļ tā notiek, bet labprāt uzzinātu citu pieredzi.

Ir noticis pats ļaunākais, no kā visu savu dzīvi baidījos. Nav jau tā, ka par to dien dienā domāju, bet šādas domas galvā mēdza iezagties. Un tas ir neauglība.

Regulāri apmeklēju ārstu, pārbaudījos, veicu analīzes. Pēdējos 2 gadus gāju pie citas ginekoloģes, kas īpašu uzmanību nekam nepievērsa. Nu, apmēram tā, paskatījās un viss. Darba dēļ, reti kur tiku, līdz ar to biju apmierināta, ka viss ir ok, analīzes labas utt. Neiedziļinājos nekur sīkāk, jo ar pilnu pārliecību uzticējos ārstiem. Tā pat nekas nesāpēja, jutos labi.
Šogad, maijā plīsa olnīcā asinsvads, bija operācijas utt..Kā rezultātā nolēmu mainīt ārstu, jo esot slimnīcā uzzināju jau šādas tādas nianses, par ko nebiju informēta iepriekš. Un tad viss sākās. Analīzēs atklājas, ka ir hormonālais disbalanss, līdz ar to kalns ar problēmām.

Labi, saprotu ārstēšos, dzeršu zāles un viss atkal būs labi. BET, tad sarunas gaitā ar ārsti uzzinu, ka grūtniecība nav iespējama. Protams, nomierināja, ka tikai pagaidām. Bet tieši šis bija tas laiks, kad bijām nobrieduši mazulim. Gan finansiāli, gan psiholoģiski varam un gribam mazuli. Sākumā likās, ka zeme pazūd, viss nekam vairs nav jēgas... tad otra puse mani nomierināja, izrunājāmies, daudz lasījām par to utt. Saņēmos, darīšu visu, lai pienāktu tā diena, kad skatīšos uz 2 strīpiņām testā, kad iešu uz pirmo sonogrāfiju, kad turēšu savu mazulīti. Bet ir tik sasodīti grūti to apzināties, ka esmu viena no tām sievietēm, kam mazuļa ieņemšana prasīs gadus.

Kā tikt ar to galā, patreiz nezinu, ir tik daudz domu. Sirds raujas pušu.
Labprāt palasītu līdzīgu pieredzi.
29.07.2013 15:49 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Ko Tu vēl nesaproti? Nav īstā vieta. Viss.

Sievietes te dalās savos pārdzīvojumos par sev ārkārtīgi būtisku tēmu, un Tev vajag atnākt un ieklepot, ka nesaproti, kāpēc tā uztraucas par savu reproduktīvo veselību, un ja Tu izrādītos neauglīgs, Tev tas nemazinātu dzīves kvalitāti.

Nevajag šādā raupjā veidā aizskart lietas, kas citiem cilvēkiem nozīmē ļoti daudz.
30.07.2013 11:28 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Klusais smaids, tu neesi empātisks, un neproti skatīt problēmu caur sievietes emociju prizmu, jo tu neesi sieviete, tāpēc tev šajā diskusijā vispār nebūtu vietas ar saviem argumentiem. Ne tu ar saviem pirdieniem vai palīdzēt, ne atbalstīt morāli. Tukša salmu kulšana.
30.07.2013 11:32 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Meitenes Jūs ticat tam , ka aizejot pie dziednieces visu var mainīt?
30.07.2013 11:34 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Man bija problēmas ar bērna ieņemšanu. Ilgu laiku gāju pie ginekoloģes, bez rezultātiem. Nolēmu iet pie dakteres Zumentes. Daktere saķēra galvu, kas sadarīts manā organismā naudas dēļ. Bērna ieņemšanas problēmu iepriekšējā ārste tikai tīši saāsināja, bet Dr. Zumente palīdzēja tikt pie mazuļa. Iesaku apsvērt iespēju griesties pie šīs ārstes. Pārsvarā nodarbojas ar neauglības terapijām.
Kā arī māsicai teica,ka mazulis viņai nebus nekad. Nu ir mamma, tikai partneris nomainījās un grūtniecība iestājās jau pirmajās attiecību nedēļās. Nezaudē cerību. Lai veicas!
30.07.2013 11:35 |

Reitings 57
Reģ: 23.06.2013
Neatmet cerību un šajā jautājumā vismazāk ieklausies tādu vīriešu kā Klusais Smaids viedoklī.

Man bija 19 gadu, kad man pateica, ka man vispār nevar būt bērnu. 21 gada vecumā es paliku stāvoklī. Diemžēl bērniņu zaudēju, jo cietu auto avārijā, kad biju vēl tikai 4. mēnesī... Tomēr, lai cik skumji tas nebūtu, tagad es vismaz zinu, ka bērni man būs un var būt. Tiešām - kamēr dzemde nav izgriezta, neatmet cerību!

Te tika minēta adoptēšana. Cik ironiski, ka to pieminēja tieši vīrietis, jo tieši vīrieši lielākoties neatbalsta adopciju. Ja jau spriežam, ka vīriešiem tēva instinkts ir mazāks nekā sievietēm mātes, tad kāda vēl adopcija? Bieži vīrieši knapi savus bērnus grib, kur vēl svešus audzināt. Adopcija ir emocionāli (ne racionāli) ārkārtīgi smags process. Ne visiem ir tik spēcīgs raksturs, lai to tiešām izdarītu.
30.07.2013 11:45 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Man patika "Kronis Visam" rakstītais.
Vienīgi šaubos, vai pats vēlētos adoptēt bērnu arī tad, ja būtu neauglīgs. Ja hipotētiski pieņemam, ka patiešām nespētu radīt pēcnācējus, visticamāk, lietotu sava tēva ģenētisko materiālu, jo audzināt gluži svešu bērnu tomēr negribētu. Protams, svarīgs arī sievietes viedoklis.
30.07.2013 11:59 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Tādiem vīriešiem, kuri spej apsvērt domu par abortu , vajadzētu ar likumu aizliegt gulēt ar sievietēm.
30.07.2013 12:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits