Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

šķiršanās?

10 gadi
Reitings 1154
Reģ: 19.01.2010
Sveikas!:)
es pat nezinu kapēc es te rakstu, tomēr vēlos kādu padomu vai vismaz izkratīt sirdi.
Es pirms pāris dienām izšķīros ar draugu, ar kuru kopā bijām 4,5 gadus..
Pedējā laikā mums viss bija ļoti labi, nebija ne īpašu strīdu nekā..Taču pagāšnedēļ draugs pēkšņi pateica ka grib šķirties. Es biju un joprojām esmu lielā šokā, jo visa mana dzīve bija ar viņu un pie viņa. Man bija jāizvācās no viņa mājas un jāiet dzīvot pie mammas, kura dzīvo dziļos laukos..Man ir tik grūti, tik sāpīgi, ka cilvēks ar kuru tik ilgi esmu bijusi kopā un kurš man nozīmē gandrīz visu, pēkšņi nav vairs man blakus..Tas ir tik neizturami..
Galvenais, ka viņš pateica, ka tas ir uz laiku - tā, kā pauze..man tas šķita diezgan nepieņemami, taču es ļoti viņu mīlu un ļāvu padzīvot vienam..Taču viņš pats uzmeklēja vienu meiteni, viekārši flirtam, taču man tas tik ļoti sāp, gribas kaukt, kliegt un bļaut!!! Tagad viņš saka, ka nevar izlemt vai palikt kopā ar mani un veidot ar mani attiecības no sākuma, vai pamēģināt ar otru meiteni..es zinu, ka tas ir pazemojoši, taču es tik ļoti viņu mīlu un gribu būt kopā..kā man sāp sirds..es zinu ka te irdaudzas meitenes, kas ir pārdzīvojušas sāpīgas šķiršanās, tāpēc jautājums - kā to pārdzīvot??zinu ka grūti tā ieteikt, bet vēlos dzirdēt pieredzi un padomu, kā ieglāk izturēt tik sāpīgu šķiršanos, ko labāk darīt/nedarīt?
un otrs jautajums - tām kuras pēc pauzes ir sagājušas atkal kopā ar draugu, kā tas viss ir izvērties un ko tas ir devis jūsu attiecībām..
ja kāda vēlas var arī uzrakstīt privātu vēstuli..
man ir tik smagi...:(
29.07.2013 00:16 |

10 gadi
Reitings 1154
up
29.07.2013 00:25 |

Reitings 113
Reģ: 26.02.2013
Saiet atpakaļ ir diezgan sarežģīts process, sevišķi Tev pašai! Tas prasa pamatīgu darbu pieņemt šo gadījumu un atgūt viņam uzticību. Tā taču ir mazinājusies, ne?
Un par pārdzīvošanu ieteikšu no savas pieredzes-izdari ko tādu, ko sen esi vēlējusies izdarīt, sāc darīt to, ko gribi pati un pilnveido sevi. Galvenais-neturi lietas, kas atgādina viņu sev tuvumā, jo tas šo procesu paildzinās.
29.07.2013 00:39 |

10 gadi
Reitings 1154
man gandriz katra lieta atgādina viņu..viss kas ir man apkārt, visas lietas, vietas un vide. Man šobrīd ir diezgan sarežģīta situācija, jo man nav darba un jāpabeidz studijas, bet naudas arī trūkst..tikko pamodos ar tik pretīgu sajūtu iekšā, nezinu ko lai dara..
jā uzticība ir mazinājusies, bet vēlme viņu atgūt nav mazijājusies.tik slikti man ir..
29.07.2013 09:18 |

10 gadi
Reitings 1154
vēl kāda pieredze, viedokļi??
29.07.2013 09:27 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Man gan nebija tik ilgas attiecības arī kur puisis pateica ka vajag pauzi es jau sapratu ka nebūs nekādas pauzes bet gan šķiršnās. Tajā laikā dejoju šovdejas kas man ļoti patika un tās mani arī izvilka no bēdām un skumjām ar visu sirdi un dvēseli atdevos dejām. Un tieši dejojot vienā pasākumā satiku savu tagadējo puisi un itnemaz vairs nepārdzīvoju par iepriekšējo. Tagad tik vēl ar vien pasmejos par sevi cik naiva biju un ticēju viņam.
29.07.2013 09:36 |

Reitings 266
Reģ: 20.03.2010
Sveika, Grieta!

Vispirms jau, man ļoti žēl, ka Tev tas ir jāpārdzīvo - turies!

Varbūt esmu snobs ar degunu mākoņos attiecībā uz vīrišiem, bet - KUR TAVS PAŠLEPNUMS!?

Kā Tu vari ļaut pret sevi tā izturēties?- "Tagad viņš saka, ka nevar izlemt vai palikt kopā ar mani un veidot ar mani attiecības no sākuma, vai pamēģināt ar otru meiteni.." - ar šādu attieksmi Tu nekad nebūsi viņam nekas vairāk kā kāju pamesls. Vai nu vīrietis mīl Tevi un grib Tevi, vai arī Tu viņam būsi "pūt un pavelc" rezerves variants.

Pabeidz studijas un kļūsti par patstāvīgu sievieti! Iespējams, ka esi šajā situācijā, jo tik ļoti biji atkarīga no viņa.

Īsāk sakot - neizrādi to, ka Tev ir slikti bez viņa, gluži otrādi, centies smaidīt un pilnveidot savu dzīvi. Vīrieši pēc dabas ir mednieki, tapēc nekaries viņam kaklā, ja gribi atjaunot attiecības.
29.07.2013 09:36 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ja striķis ir pārrauts, tad pat atkal sasiets kopā, tas nav tas. Nopietni, tev vienmēr sāpēs tas, ka viņš ir tāds.. muļķis?! Nu tiešām, lūdzu, nepazemo sevi.
29.07.2013 09:40 |

10 gadi
Reitings 855
Reģ: 12.02.2011
nevaru pateikt ko un kā darīt, lai šķiršanos pārdzīvotu. man bija tā, ka draugs mani nokrāpa. diezgan dumji, bet tomēr taisnība-laiks dziedē visas brūces un šobrīd esmu pilnībā samierinājusies, mēs izšķīrtāmies vairāk kā pirms gada.
sāc dzīvot sev, kad jādodas mācīties atrod brīvu laiku un ar draudzenēm ej padejot. man draudzenes katru reizi, kad ejam ballēties meklē man puišus. sākumā tas likās briesmīgi, bet tad pieradu un sāka likties interesanti
29.07.2013 09:46 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Nedomāju, ka ir vērts atgriezties pie šāda puiša, izklausās, ka viņš tevi nemaz neciena un tikai izmanto gadījumam, ja kaut kas nesanāks ar kādu citu. Būs grūti, noteikti raudāsi- bet tas ir jāpārdzīvo, jāizraud un tici man, kādu dienu tev apniks sevi žēlot un tev gribēsies iziet ārā, satikt cilvēkus, sakopt sevi un būt laimīgai. Uzskati to par sava veida pieredzi!
29.07.2013 09:47 |

10 gadi
Reitings 1154
es saprotu, ka man nevajadzētu likties par vinu ne zinis, bet nekas vēl nav izrunāts un viņs visu laiku pats saka, ka nevar izlemt, nesaprot, kas ar vinu notiek, vakar viņu satiku, teica, ka ilgojas, ka viņam manis pietrūkst un ka viss būs labi, bet šodien atkal saka - nezinu.
es zinu, ka viņš ir muļķis un es esmu muļķe, bet laikam es neesmu tik stipra lai varētu tik vienkāŗsi aiziet pavisam..es zinu, ka es viņu nevarēšu aizmirst..kā lai es par viņu cīnos, es gribu cīnīties un tik vienkārši nepadoties..
Man atkal šķiet, ka tas, ka nerakstu un nezvanu viņam vel vairak attālina vinu, jo tad viņs par mani aizmirst.
Es negribu sevi pazemot, bet viss bija normali, 4as dienasmēs nesazinājāmies, padzīvojam atsevišķi, tad viņš atbrauca pie manis izrunāties, sasolīja nez ko utt. ja nebūtu ta cita pa vidu, tad viss nokārtotos..
29.07.2013 09:48 |

10 gadi
Reitings 1154
bet man tik ļoti ir bailes palikt vienai, tāda sajūta, ka citu nevienu neatradīšu, šobrīd nevaru atrast un negribu..:(
29.07.2013 09:50 |

Reitings 266
Reģ: 20.03.2010
Grieta, ar tādu attieksmi Tu arī neko variāk neesi pelnījusi kā būt rezerves variants.

Good luck sevis žēlošanā!

Ja Tu pati sevi necieni, tad kāpēc lai to darītu citi!?
29.07.2013 09:54 |

Reitings 13796
Bailes palikt vienai un nemīlētai, klasika. Vislielākas cilvēces bailes vispār, gan 18 gados, gan 50. Iesaku Lūles Vilmas grāmatas.
29.07.2013 09:55 |

10 gadi
Reitings 1154
c_berry tu kādreiz esi tikļoti mīlējusi kādu cilveku? tu pati esi bijusi sādā situacijā? es zinu, ka man vajag viņu aizmirst, bet es ļoti mīlu, pati zinu, ka tur nekā visdrīzāk nebūs, taču grūti ar to samierināties. Un es neemu rezerves variants, viņš mani nekad nav krāpis, vienmēr ir mīlējis, tagad ir apjucis un pats nezin ko grib un ko dara!
29.07.2013 09:56 |

Reitings 13796
Nafig tu taisi diskusiju, ja to savu super draugu aizstāvi un citus viedokļus pat dzirdēt negribi?
29.07.2013 09:58 |

10 gadi
Reitings 1154
es zinu, es gribu viedokļus, vienkārsi man ir tik grūti..drosi vien pēc kāda laika es par šo visu pasmiešos..
es viņu mīlu, tāpēc nesaprotu ko darīt?
jūs uzskatat, ka nav vērts cīnīties par savu mīlestību?
29.07.2013 10:00 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Sieviete - tepiķis. Pauzes nekad uz neko labu neved.
Kā sieviete var iedomāties par atkal saiešanu kopā,ja zin,ka viņas čalis aizgājis, lai tiktos ar citu un vēl nevar izvēlēties?
nu ir sāpīgi un būs, bet ja mana meita šitā kauktu un sevi ļautu pa dubļiem vazāt, ez viņu noteikti iepliķētu.
Jā, jā...neviena te nevienu nav mīlējusi tik stipri kā tu savu draugu, tāpēc visas ir stulbas un neko nesaprot. Nesaprot,ka tu kaut klāsies zem viņa kājām,lai viņš tikai pār tevi pārbradātu, jo tā ir īsta love.
Tu neesi vajadzīga viņam. Par tādu- nevaru izvēlēties-vien jau viņam būtu pa šņurkām jāuzšauj, lai kratās nafig, bet cik saprotu, šī diskusija ir tikai,lai tu varētu pačīkstēt un teikt cik tavs draugs ir labs :D
29.07.2013 10:03 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
tagad ir apjucis un pats nezin ko grib un ko dara!

Pieļauju, ka Tavs puisis ir pilngadīgs.. un tādā vecumā tomēr cilvēkam ir jāapzinās, ko dara. Jābūt kaut kādai atbildībai.. citādi viņš izklausas pēc ''lupatas''. Ar savu rīcību viņš pamatīgi iegriež Tev ne vien emocionāli, bet arī materiāli..

Es domāju.. ja puisim 1 reizi pietiek dūšas šitā izpildīties, 2. reizi to izradīt jau būt vienkāršāk.

Es saprotu, ka ieraduma spēks ir stiprs, bet, ja vēlies, lai Tevi ciena .. sāc sevi cienīt un norobežojies no cilvēkie, kas to nedara (šajā gadījumā nu jau bijušais puisis).

Un apkārt ir foršāki puiši, kas attiecību laikā neaizraujas ar ''flirta'' meklējumiem :)
29.07.2013 10:04 |

Reitings 13796
Ko tur vari izcīnīt, ja viņš negrib neko? Ja ceļš ir īstais, tas viegli vedās.

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
pasaki tu viņam-es nezinu vai ar tevi gribētu vairs būt kopā,jo man uzradušies diezgan daudz pielūdzēji! -mute būs vaļā,un ej sabiedrībā,patusējies ar draudzenēm -izbaudi brīvību!
Un jā-pēc pauzes var saiet atpakaļ kopā,tev vienkārši vajag kļūt nepieejamākais,nepievērs viņam uzmanību tik daudz kā agrāk-paķircini,koķetē,pacel degunu augstāk,ja novērtēsi pati sevi -tad arī viņš tevi gribēs atpakaļ,vīriešiem patīk tās grūti iekarojamās

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits