Ķīselī viss.

Reitings 37
Reģ: 21.05.2013
Šodien sastrīdējos un varētu teikt izšķiros no sava vīrieša. Strīds sākās ar to, ka viņš gribēja atvest pie mums savu jaunāko brāli uz nedēļu padzīvot. Es pateicu, ka nav tagad reali tas nav iespējams, jo man īpāšii nav daudz naudas, lai uzturētu vēl kādu cilvēku nedēļu un ka viņam nav gultasvietas. Jo mēs paši tagad dzīvojam īrētā dzīvoklī, jo mūsu dzīvoklī ir remonts. Teicu ka pēc nedēļas varēs, kad es saņemšu algu un dzīvoklī būs remonts beigts. Viņš saka, ka vedīs un viss. Man dusmas izraisīja, ka viņš neuzklausa mani un tik nopietnās lietās pat neapspriežas ar mani un ietiepjas, un darīs kā viņam gribās un vienalga ko es saku. Beigās ievilkās strīds līdz tam, ka es necienu viņa ģimeni, un ka manu ģimeni arī vairs necienīs. Tad beigās sanāca tā, ka pateica, lai es savācu viņa mantas un viss šķiramies. Tā es arī izdarīju un aiznesu mantas uz otru dzīvokli. Beigās viņš mani rupji krievu lamavārdiem pasūta di.. un pa muti vēl sasola. Protams tanī mirklī viņš bija dzēruma stāvoklī.
Tagad sēžu un domāju, varbūt es pārcentos kaut kā un vajadzēja piekāpties. Vairāk šajā lietā man uztrauc tas, ka man kavējas mēnešreizes un es varētu būt stāvoklī no viņa. Pilnīgi raudiens nāk.
28.07.2013 21:44 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 15.05.2013
Beigās viņš mani rupji krievu lamavārdiem pasūta di.. un pa muti vēl sasola.

Ar tādu plānot bērnu???
28.07.2013 23:20 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
neko nedari, nezvani neraksti,ja gribēs pats sāks meklēt tevi un tad jau visu izrunāsiet, ja nē, tad ir daudz foršu vientuļo mammu. UN sievietei nav jāuztur ne vīrietes, ne arī komplektā viņa brālis.
28.07.2013 23:23 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Priekš kam tev tādu, kam tavs viedoklis, iebildumi un normāli priekšlikumi pie dirsas? Ja paliksiet kopā un veidosiet ģimeni, būs nopietnākas situācijas, kurās viņš uz tavām domām nospļausies. Un iedomājies, kas notiktu, ja tu ko vienpersoniski izlemtu - moš tiešām tev pa muti sadotu.

Doma par piekāpšanos šajā situācijā vispār ir absurda.
28.07.2013 23:39 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
neko nedari, nezvani neraksti,ja gribēs pats sāks meklēt tevi un tad jau visu izrunāsiet, ja nē, tad ir daudz foršu vientuļo mammu. UN sievietei nav jāuztur ne vīrietes, ne arī komplektā viņa brālis.

+++

Pietam, tāds vecis, kas neņem vērā draudzenes viedokli, kas pat ir izskaidrots, kāpēc, kas un kā! un ja jau bralis tikai padzīvoties, tad to nedēļu jau varēja mierīgi pagaidīt!

Beigās viņš mani rupji krievu lamavārdiem pasūta di.. un pa muti vēl sasola.

Ir vērts ar tādu kko plānot nākotnē? tagad tikai sasolīja, nākamajā reizē sados arī vēl, un, ja dzīvosi kopā un būs bērns, tad vispār Tev būs grūti, ja jau tagad nerespektē, tad vēlāk sadomāsies, ka nekur neaiziesi tāpat, un var uzvesties, kā vēlas!

Tagad sēžu un domāju, varbūt es pārcentos kaut kā un vajadzēja piekāpties.

Nē, Tu nepārcenties un piekāpties nevajadzēja, un, ja Tev vēl jāuztur, tad manuprāt, viņam no sākuma bija jāpajautā vai var atvest un tā, nevis Tevi nostādīt fakta priekšā, es arī nepiekristu, kamdēļ, ja pašai jau iztikt pagrūti un gulēt īsti nav kur, tad priekškam kādu vēl uzturēt, un izlikties par jauko mājsaimnieci!?!

Attiecībās ir jārespektē vienam otru, un otam bija jāsaprot, ka nav īstie apstākļi!

Cik ilgi bijāt kopā?
28.07.2013 23:41 |

Reitings 317
Reģ: 19.02.2011
ajajaja, es tavā vietā gaidītu, kad pats uz celīšiem līdīs atpakaļ.
3 gadus biju kopā ar vienu tādu kadru, kurš "palūdza" lai iztīru dzīvokli (kurš nebija mūsu, bet gan viņa vecāku), mazgāju traukus, pērku viņam drēbes (jo divi krekli viņam tik ļoti patika, bet nebija naudas). Tagad nezinu smieties vai raudāt par to, ka biju tik naiva.
28.07.2013 23:44 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Lai tas brālis dzīvo laukos, vēl netiksi vaļā no viņa. Un ja vēl bēbis piesakās, kā tu to visu taisies uztrēt vīrieti, bērnu un sevi? Ieiej vannā, ja ir iespēja varbūt tas palīdzēs. Ja man kavējas mr pēc siltas vannas parasti nākamajā dienā parādās, ne vienmēr, var teikt ka jau 2x tā ir :)
28.07.2013 23:51 |

10 gadi
Reitings 133
Reģ: 06.10.2012
Manuprāt,viņam vispār Tev atļauju vajadzētu prasīt,vai viņš var vest brāli vai jebko citu ciemos,jo tas taču ir Tavs dzīvoklis ???

Es Tavā vietā nejustos vainīga,jo Tev ir labs iemesls,kāpēc tā rīkojies ..
Un tikai bērna dēļ nav jāturpina attiecības..
28.07.2013 23:52 |

Reitings 317
Reģ: 19.02.2011
♡, pēc karstuma, t.i. pirts, saunas, karstas vannas, vai vienkārši kasta laika var arī aizkavēties. iz dzīves.
28.07.2013 23:54 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Es gan ar prieku uzņemtu sava vīrieša māsu padzīvoties. Tas nekas, ka remonts. Var iekārtot guļvietu uz zemes un kopā ar visiem kaut ko sadomāt.
Nezinu, man izskatās, ka vienkārši meklēji kašķi.

Ja godīgi muļķīgs iemesls, lai šķirtos.
29.07.2013 00:00 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Ja godīgi muļķīgs iemesls, lai šķirtos.
-
muļķīgi ir uzturēt divus vīriešus. Kad viņas vīrietis saņems algu tad lai arī uztur brāli.
29.07.2013 00:04 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
+++
29.07.2013 06:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits