neko nedari, nezvani neraksti,ja gribēs pats sāks meklēt tevi un tad jau visu izrunāsiet, ja nē, tad ir daudz foršu vientuļo mammu. UN sievietei nav jāuztur ne vīrietes, ne arī komplektā viņa brālis.
+++
Pietam, tāds vecis, kas neņem vērā draudzenes viedokli, kas pat ir izskaidrots, kāpēc, kas un kā! un ja jau bralis tikai padzīvoties, tad to nedēļu jau varēja mierīgi pagaidīt!
Beigās viņš mani rupji krievu lamavārdiem pasūta di.. un pa muti vēl sasola.
Ir vērts ar tādu kko plānot nākotnē? tagad tikai sasolīja, nākamajā reizē sados arī vēl, un, ja dzīvosi kopā un būs bērns, tad vispār Tev būs grūti, ja jau tagad nerespektē, tad vēlāk sadomāsies, ka nekur neaiziesi tāpat, un var uzvesties, kā vēlas!
Tagad sēžu un domāju, varbūt es pārcentos kaut kā un vajadzēja piekāpties.
Nē, Tu nepārcenties un piekāpties nevajadzēja, un, ja Tev vēl jāuztur, tad manuprāt, viņam no sākuma bija jāpajautā vai var atvest un tā, nevis Tevi nostādīt fakta priekšā, es arī nepiekristu, kamdēļ, ja pašai jau iztikt pagrūti un gulēt īsti nav kur, tad priekškam kādu vēl uzturēt, un izlikties par jauko mājsaimnieci!?!
Attiecībās ir jārespektē vienam otru, un otam bija jāsaprot, ka nav īstie apstākļi!
Cik ilgi bijāt kopā?