Vientulība

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Tā arī problēma. Jūtos vientuļa. Vai drīzāk problēma - man nav draudzenes. Tās principā ir tikai paziņas, jo katrai ir tuvākas draudzenes par mani. Jā , varbūt kaut ko palaižu garām, bet tikai saprātības dēļ. Nu ,piemēram, ja iepatīkos kādam un viņš "paskraida" man pakaļ ,es pēc viņa runas veida jau noprotu ,ka fiksais čalis un grib papriecāties. Es tāda neesmu ,tiekos tikai ar puisi ja ļoti patīk ,nevis kuru katru kurš uzrunās. Nu loģiski.

Bet man tieši trūkst cilvēks ar ko izrunāties, kaut šāda vientulība jau man gadiem pazīstama un esmu pieradusi lielākoties visu sevī paturēt, vai no ģimenes kādam kaut ko no kā nekaunos pateikt. Bet tomēr draudzene vai draugs ,kurš būtu vienkārši saprotošs cilvēks ar ko patīkami pavadīt laiku būtu viss kas man pietrūkst! Mana vaina? Neīstā attieksme? Ah, nezinu...
27.07.2013 23:18 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Varbūt vienkārši jūsu cilvēki vēl nav satikti, tādēļ nav izveidojusies neviena noturīga, tiešām tuva draudzība? Tā mākslīgi 'tagad draudzēsimies' nestrādā.

Arī esmu intraverta, nevarētu teikt (pēc savas pieredzes), ka ar Cosmo ballīšu palīdzību varētu atrast draudzenes - paziņas noteikti, tādas čomiskas attiecības izveidojas, taču pilnīgi noteikti ne draudzība, tur tomēr vajag dziļākas sarunas, vairāk atklāties, ko kopā piedzīvot, pārdzīvot, ko diez vai kāda vēlas, piemēram, 10 Cosmo paziņu klātbūtnē. Varbūt kļūdos, jo es vairāk draudzenes nemeklēju, tās man jau ir.
28.07.2013 19:25 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Varbūt vienkārši jūsu cilvēki vēl nav satikti, tādēļ nav izveidojusies neviena noturīga, tiešām tuva draudzība? Tā mākslīgi 'tagad draudzēsimies' nestrādā.

Piekrītu.
28.07.2013 19:28 |

Reitings 217
Reģ: 23.09.2012
Es arī esmu ļoti intraverta, ļoti lielus pārdzīvojumus un izjūtas paturu sevī, bet nevarētu teikt, ka man nav draugu, IR- 3 lieliskas un superīgas meitenes. Viena ir ar kuru varu apspriest nopietnākas lietas, iziet ārā, vienmēr būs ko darīt, ko runāt, varam sadarīt muļķības, kuras jānožēlo, vai gluži pretēji- atcerēsimies visu mūžu. Otra man ir spridzeklis- vienmēr smejamies par visu, ir pašām savi tizlie joki, bet par nopietnām lietām īpaši nerunājam. Trešā man ir viss kopā- norēcamies, izrunājamies, atkal smejamies, varu runāt ar viņu pilnīgi par jebko, izņemot par manām iekšējām izjūtam, mīlestību vai ko tādu- par to nerunāju ar nevienu, bet izņemot tās lietas, gandrīz viss notiek bez robežām. Bija man vēl viena bērnības draudzene. Sākās vidusskola un viņai bija citi draugi, mani vairs nevajadzēja, bet es par to nepārdzīvoju. :D Man bija daudz jaunu draugu ar kuriem izklaidēties. Tad kontakts atkal parādījās, kad viņai draugi pazuda un tad atkal pazuda mūsu kontakts, kad viņai parādījās puisis. Mani vairs nevajadzēja. Tā meitenes nekad nedariet ar saviem draugiem- neaizmirstiet par viņiem, kad jums parādās otra pusīte. Es gan neskumstu par to, jo saprotu, ka šis cilvēks mani vnk izmanto kā glābšanas riņķi. Draudzenes man ir vienīgās ar kurām es tā varu izrunāties, ar mammu man tāda kontakta nav un nekad nav bijis. Esmu pateicīga par šīm 3 draudzenēm ar kurām joprojām uzturu kontaktu, lai gan neesmu LV sen jau. Smejamies un runājamies pilnīgi par visu, kas uz sirds. Iepazīties ar svešiem cilvēkiem man arī ir diezgan pagrūti, nu nezinu... nav īsti man ko teikt viņiem, besī man ļoti daudzi jau kā ieraugu. :D Pati pat nesaprotu kā ieguvu sev šīs draudzenes. :D
28.07.2013 19:33 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Tas nebija domāts kampaņas veidā tagad mākslīgi draudzēsimies. Vienkārši tie kas vispār kaut ko tādu vēlētos, esmu bijusi vienā cosmo pasākumā, bet tādēļ ka tur grupā paziņas spēlēja, vēlejos paklausīties uzstāšanos, bet tā, nu jā, visticamāk intravertajām arī man būtu grūti pieet pie kāda cosmo bariņam, kas tērzē, ir apbružajies un daudz maz viens otru pazīst. :D
28.07.2013 19:40 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
besī man ļoti daudzi jau kā ieraugu.

Man arī tā ir!! :)

Savas 4 labākās esmu satikusi aptuveni tā -
friendship is so weird.. you just pick a human you've met and you’re like “yup I like this one” and you just do stuff with them
:D :) Ir tieši tā sajūta, nu tāda, ka ar visām čakrām jūti, ka tā ir kā māsa, tikai no citas mātes. :D
28.07.2013 19:43 |

Reitings 217
Reģ: 23.09.2012
Avārija- PRECĪZI. Un kad prātā vienlaikus iešaujas stulbas domas- you just know it- tā ir mana druška uz mūžu! Ehh, kā man viņu tagad pietrūkst. :/
28.07.2013 21:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)