Sveikas meitenes.
Īsumā izstāstīšu.
Pirms gada iepazinos ar puisi (E), pavadijām lielisku vakaru un pēc kāda laika gribējām pārgulēt, bet tas nesanāca.. nu, pašas saprotiet, čalis par daudz izdzēris bija. Nākamajā rītā devos prom, neko nesakot. Pazudu, izdzēsu viņu no draugiem.lv. Negribēju kontaktēties, jo viņš tiešām pārāk daudz lietoja alkoholu.
Pēc pusgada saņēmu zvanu no viņa.. Tajā laikā man bija attiecības ar citu.. bet es sāku kontaktēties ar E un tas turpinājās trīs men./paralēli manām attiecībām/. Sarakstijāmies utt.. Kad izšķīros ar savu puisi, nolēmu satikties ar viņu. Tā arī mēs satikāmies, trīs reizes viss notika. un tad viņš pazuda uz mēnesi. Mocijos, nerakstīju, beigās neizturēju, un sākām sarunu. viņš apsolīja, ka atbrsauks, vienkārši tagad viņam neesot naudas.. (viņš dzīvo Talsos, es Rīgā). Pagāja 3 nedēļas, kā viņš neatbrauca.. un katru nedēļu viņam neesot naudas, vienīgais ,ko vinš man teica bija- ''Tu galvenais gadi mani! :)'' . Ko man domāt? :@ Padalieties ar viedokli par esošo situāciju, esmu stulba un neizpratnē..