Sveikas meitenes , iesakiet labu tonālo krēmu līdz 15ls! Vai kāda ir mēģinājusi Maybelline FIT vai Max Factor long lasting performance? Esmu par šiem abiem dzirdējusi ļoti labas atsauksmes, bet tomēr gribu pārliecināties, ko sakāt un iesakat jūs :) Un kuri ir tie kurus noteikti neiteiktu pirkt?
Mani mīļākie noteikti ir no Max Factor, Maybelline manu ādu pataisa tādu spīdīgu un ļoti ātri noiet. Nepatīk neviens Avon!
Pirms kāda laika nopirku arī šādu oriflame, vasarā ļoti labs! Tiesa gan ir grūti izsmērējams, taču, ja pareizi uzklāj, ļoti labi iesūcas ādā un noturas visu dienu.
Ja gribas kaut ko profesionālāku ( līdz 15Ls) un ilgnoturīgaku - ieteiktu Inglot ( sevišķi taukainai un kombinētai ādai - ļoti labi ir viņu YSM foundation).
Man šķiet, ka nav labu vai sliktu, ir nepiemēroti vecumam, ādas tipam, stāvoklim.
Pilnīgi piekrītu. Jāsāk ar to, kāds ir tavs ādas tips un cik sedzošu tonālo krēmu vēlies. Vieni izcels katru sauso pleķīti, citi padarīs seju spīdīgu utt. utt. Svarīgi ir zināt, ko tev vajag.
ui ui ui...protams, ka zimoli (dargie) nebus drogas, bet tadi ka loreal, rimmel u.c bus pieejami.
ja, es perku drogas. agrak bija maybelline fit. paslaik nav tonalais, bet ir bb krems sis firmas.
Lietoju šo - Avon Magix cashmere advanced foundation
Labi klājas, ideāli saplūst ar sejas ādu, nepaliek nekādi pleķi, pat nemanīsi, ka uzklāts, rada dabisku efektu.