Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Auzu pārslu našķis

 
Reitings 76
Reģ: 27.08.2012
Sveikas!
Vai varat padalīties ar savām receptēm, lai pagatavotu auzu pārslu/riekstu un dažādu sēkliņu batoniņus?
Protams, internetā pilns, bet gribas atrast to garšīgāko un labāko! :)

Paldies jau iepriekš!
26.07.2013 20:23 |
 
Reitings 76
Reģ: 27.08.2012
tiešām neviena? :o
26.07.2013 21:44 |
 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10567
Reģ: 29.01.2009
Wow! Tas būtu kaut kas labs :) Arī vēlos dzirdēt kādu recepti :)
26.07.2013 21:48 |
 
Reitings 76
Reģ: 27.08.2012
:)
26.07.2013 23:47 |
 
Reitings 76
Reģ: 27.08.2012
Neticu, ka neviena nav taisījusi! Laikam visām tik labas receptes, ka negrib dalīties :D :)
27.07.2013 12:01 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Mans minējums- salipina ar medu kopā?
27.07.2013 12:03 |
 
Reitings 129
Reģ: 16.03.2012
Batoniņus netaisu, bet vienkārši karamelizēju saulespuķu sēklas, auzu pārslas un pēc tam pievienoju kaltētas dzērvenes un dateles.
29.07.2013 18:21 |
 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10567
Reģ: 29.01.2009
Obscura!

Vari uzrakstīt kā Tu to dari - nu tā soli pa solim? :)
29.07.2013 18:39 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Esmu taisījusi - riekstus, pārslas, daudz, daudz žāvēto augļu.
Sagriež augļus, riekstus var pasist mazliet smalkākus un pārslas nedaudz apbrūnina. Visu sajauc un liek uz cepamā papīra, uzliek virsū vēlvienu kārtu cepamā papīra un virsū slogu. Nākamajā dienā var ēst.
Tiesa, viņš tāds sauss iznāk.



Dikti gribu pamēģināt -

http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/konfektes/recipe.php?id=16119


http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/konfektes/recipe.php?id=30093
29.07.2013 19:05 |
 
Reitings 129
Reģ: 16.03.2012
Labi, te būs! :) Vienīgi proporcijas man nav noteiktas.

Pannā ar uzkarsētām taukvielām ieber auzas un cep zeltaini brūnas

Pievieno nedaudz cukuru/medu, kanēli un karamelizē
Pievieno lobītas saulespuķu sēklas (daudz) un vēl mazliet cukuru/medu. Maisa, maisa, maisa...

Kad viss skaisti apgrauzdējies var ņemt nost no uguns un pievienot iepriekš izmērcētas, sasmalcinātas dateles un dzērvenes


Salduma daudzumu var variēt, tā kā jau pie karamelizēšanas ir saldinātājs, tad dateles var nepievienot.
29.07.2013 19:25 |
 
Reitings 76
Reģ: 27.08.2012
Paldies, bet kamēr neviena nebija vēl padalijusies ar savām receptēm, izmēģināju šo - http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/konfektes/recipe.php?id=30093
Variēju nedaudz ar sastāvdaļu daudzumiem pēc saviem ieskatiem, izmantojot auzu pārslas, drupinātus zemesriekstus, sezama sēklas un kokosriekstu skaidiņas. Ā, un pievienoju pavisam nedaudz melno šokolādi.
Sanāca bez gala gardi!! Tiešām iesaku pamēģināt, meitenes! :)
31.07.2013 08:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits