izlēmusi par labu šķiršanos

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Ju vairāku dienu garumā strīdos ar savu vīru. Šodien bija plānots braukt kopā uz dzimšanas dienu, visas dienas garuma strīdi, man asaras. Atnāca tēvs, lai aizvestu mūs un paņmetu 2 gadus veco meitiņu. Virietis neatmaiga ne mirkli, man laikam notika īsts nervu sabrukums un sāku raudāt, un tēvs visu mūsu strīdus redzēja savām acīm. Mans vīrs vēl izteica tādu frāzi, ka pēc ši visa diez vai mums vēl kaut kas būs. Un es esmu jau izlēmusi doties ar bērnu citur.
Meitenes, ko jūs par šo visu domājat? Tām, kuras ir šķīrušas ar bērna tēvu, kā rīkojāties? Pie radiem nesanāks dzīvot, būs vien jāmeklē jauna dzīvesvieta.
26.07.2013 16:13 |

Reitings 1195
Rejiet mani nost, bet neko atņemt es netaisos. Es tomēr cienu sava bērna tēvu. Viņs mums noteikti palīzēs. Ja viņš uzspļaus uz bērnu un nepalīdzēs ( kas iz pilnīgi neiespējams) tad noteikti būs tiesa, bet tā nē.

Krista, no svinībām jau esam atbraukuši. Visi bija ļoti toleranti, neskatoties uz manām noraudātajām acīm.
26.07.2013 23:14 |

Reitings 11
Reģ: 25.07.2013
Ēm vispār attiecības bieži izjūk pēc bērna piedzimšanas.

Ēm neetisks jautājums, bet par cik kg esi pieņēmusies svarā? :D
26.07.2013 23:37 |

Reitings 11
Vot tāpēc vispār nekad neprecēšos un man nebūs bērnu, daudziem šitas pasākums aiziet pa pieskari.

Un zb tie ģimenes saticības sludinātāji, kam viss ir ok dzīve un domā ka vienīgais ceļs uz laimi ir tikai caur ģimeni.

Dyionus vai kā viņu tur, te sludina savu ''patiesību'' Pilna Latvija ar vientuļajām mātēm dēļ tādiem ''sludinātājiem''' :D
26.07.2013 23:40 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Rejiet mani nost, bet neko atņemt es netaisos.

Nepieļauj kļūdu! Mana mamma arī tāpat domāja, pēc tam palika ar diviem bērniem pie sasistas siles. Tu taču kaut kādu laiku atpakaļ biji tik pārliecināta, ka tu mīli viņu, viņš tevi, būsiet laimīgi, vai ne? Un tagad - skaties, kā cilvēks mainās un kā mainās jūsu attiecības. Ja viņš ir tik labs tēvs kā tu saki, tad rūpēsies par savu bērnu neatkarīgi no citiem apstākļiem. Tev šobrīd ir jādomā par sevi un savu bērnu, nevis viņu. Un es īsti nesaprotu, par ko tieši tu viņu cieni, ka viņš tevi pazemo, noniecina? Meitene, atver acis un beidz domāt ar sirdi!
27.07.2013 09:45 |

Reitings 1195
Augums pēc mazuļa piedzimšanas man ir labāks. Soreiz ne tur būs vaina:D

Cienu kā bērna tēvu, jo pret meitiņu viņš ir ideāls. Varbūt arī viņa gimenes dēļ.
27.07.2013 10:03 |

Reitings 11
Bet vispār kur ir problēma?

Nu tev piegriezies bērna tēvs a ko viņš tādu dara?

Sēž pie datora un nepievērš tev uzmanību? Un tāpēc jānāk virsū ar putekļu sūcēju vicinot to aiz vada, gaisā kā laso? Un jātaisa scēnas?

Lai viņš sēž pie tā kompja un skatās youtube striptīzu kāda tev daļa uzliec mīksto. Iedomājies ka tur sēž naudas maks, iedomājies viņu kā objektu no kurienes plūst naudiņa.

Iedomājies ka viņš neeksistē. Izklausās ka čalis grib klusumu a tu ar savām scēnām. Lai noliek tevi ja grib nepievērs uzmanību, neatbildi iedomājies ka tev virsū runā maks.

Nu un lai runā ko grib kamēr dod naudu ir labi, gudrākais paklusē. Vienkārši, nodur galvu un ej savās darīšanās.
Saki jā mīļais tu esi fantastisks man vīrs, tā pēc iespējas sarkastiskāk.

Atrodi labāku darbu centies sev nopelnīt, būt mazliet neatkarīgāka no viņa. Bet galvenais tev ir kur dzīvot!

Atrodi kādu mīlnieku ar ko nokrāpt, nomierinās tev nervus. Tāpat beigās izšķirsies, bet tas nav tūlīt, varbūt pēc pāris gadiņiem un tu būsi maksimāli no viņa izspiedusi naudu ! :D
27.07.2013 10:42 |

Reitings 1195
Paldies par padomiem. Nu tu sarakstīji, bez maz vai ar ruļļiem matos, halātā un ar putekļu sūcēju virsū. Nē, nē tā nav.
27.07.2013 10:45 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kāpēc tu viņam nesaki, ka gribi iet prom?
Ja man būtu tāda situācija, tad noteikti pēdējo reizi pati ietu klāt un liktu uzklausīt. Pateiktu, ka viss cauri un jādomā ko darīt tālāk, jo kopā dzīvot vairs negribu. Uzskatīt par pienākumu pašai iet prom, jo tas ir viņa dzīvoklis.. nu nav īsti gudri, jo tu neesi viena, bet ar bērnu!
Normāls vīrietis kaut kā sāks rīkoties vai domāt, jo, kā jau iepriekš minēju, tu ej prom ar bērnu! Un, ja jau viņš ir tik labs, mīlošs un visādi citādi ideāls tēvs..
27.07.2013 10:46 |

Reitings 1195
Viņš uzskata, ka es nekur nevaru aiziet, jo reāli nav man arī kur iet. Un ja es īrēšu dzīvokli vispār būšu pēdējā idioete. Atrunāt viņš mani neatrunās, palīdzēs mantas savākt.
27.07.2013 10:56 |

Reitings 1195
Esmu aizgājusi no sava vīra. Viņš mani tagad uzskata par vēl lielāku mēslu nekā pirms tam, jo esmu liegusi bērnam tiesības uz gimeni.
Par sevi, jūtos daudz mierīgāk esot viena un nevienam neko nebūt parāda. Atzīšu, ka pirmo nedeļu bija ļoti grūti, tagad sāku tik atiet .
14.08.2013 13:36 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Turies! Pareizi darīji! Nav, ko sevi un bērnu mocīt!!!
14.08.2013 21:17 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Iedomājies ka tur sēž naudas maks, iedomājies viņu kā objektu no kurienes plūst naudiņa.

Ak jel. Šitas ir viens no tiem klonētajiem personāžiem, kas nesaprot, ka sievietei varbūt varētu būt vajadzīgs VĪRS, nevis maks.

Ledija, man prieks, ka tev ir labāk:
jūtos daudz mierīgāk esot viena un nevienam neko nebūt parāda.

Bet tagad, kad tev ir mierīgāk un labāk, apdomā, varbūt pie vainas ir pēcdzemdību depresija? Man mazajam arī gandrīz divi gadi, bet zini, tagad visas tās emocionalitātes lēkmes, histērijas, depresijas, asaru plūdi, "neviens mani nemīl", "neviens mani nesaprot", un citas līdzīgas lietas nāk virsū daudz vairāk, nekā pirmajā pusotrā gadā. Brīžam ir pavisam slikti, bezjūtīgo vīru kurš "neko nepalīdz" un "neko nesaprot" nosist gribas reizēm, kad vēl PMS bonusā klāt :)

Vienkārši gribu teikt, ka man ar tādām lietām ir pieredze - pirms gadiem ilgi ārstēju depresijas simptomus, kamēr beidzot dakterei pieleca, kur ir īstā vaina, tāpēc es zinu, ka varu justies zemāk par zāli, emocionāli nelaimīga, nesaprasta, nemīlēta, bet BEZ REĀLA IEMESLA, lai tā justos. Kad man šitādas lietas uznāk tagad, man ir vieglāk izraudāties un nedramatizēt situāciju, un "skaidrā prātā" (t.i., kad PMS prom) nevainot vīru par to, kā jūtos.

Tev šobrīd vajag laiku un atelpu. Izmanto iespēju, dod laiku sev, pārdomā visu kārtīgi. Centies saprast, kas notika, ka tavas attiecības kļuva tādas, ka tev bija jāaiziet.

Bet nenodedzini visus tiltus. Varbūt (tikai varbūt) vaina ir galvenokārt tavā emocionālajā stāvoklī, nevis ļaunajā vīrā.
14.08.2013 21:35 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Lai tev veicas, turies!
14.08.2013 21:39 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Malacis, ka aizgāji. Nav ko nervus čakarēt kretīnu dēļ. Lai veicas atrast labāku :)
14.08.2013 21:55 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Malacis :) prieks dzirdēt, ka arī jūties labāk?
kā vīrs? izsaka vēlmi tikties ar bērnu vai neliekas ne zinis vai arī uzskata, ka tu viņam esi liegusi tiesības būt tēvam?
Es zinu, ka ar laiku tu noteikti atradīsi labāku :)
15.08.2013 09:10 |

Reitings 3376
Lai tev veicas, turies!

+
15.08.2013 09:31 |

Reitings 46
Ledija, kas tā ir par datorspēli, kuru viņs tik aizrautīgi spēlē un kas ir viens no iemesliem, kā dēļ jums tā sabojājās attiecības?
jo manējais ( draugs) arī diezgan aktīvi kko spēlē un tad, protams, ka man arī dusmas, ka tik ilgi un vēl īsti neko nepalīdz darīt mājā...
15.08.2013 09:39 |

Reitings 8272
nykya2- datorspēlēs ir visdažādākās. viņš to spēlē katru dienu bez izņēmuma? un cik stundas dienā tas aizņem?
15.08.2013 09:42 |

Reitings 4775
malacis, turies! prieks par sievietēm, kas ne tikai runā, bet arī dara! pēc tevis rakstītā, radās iespaids, ka viņam pret tevi vispār cieņas nav, un kur nav cieņas, tur nav arī cilvēcisku attiecību. Tu noteikti atradīsi labāku!
15.08.2013 09:49 |

Reitings 46
nuu... katru dienu, kad vien sanāk būt pie datora, bet ja brīvdienās kkur esam izbraukuši, piemēram, pie maniem radiem un viņš visu dienu nav bijis pie datora, tad par laimi neraud, takā iztikt kādu brīdi bez tām spēlēm viņš var.
stundas.. nu apmēram tā.. no rīta aiziet uz darbu ( tur viņš nespēlē, jo darbs ir pie auto stūres :D ) tbrauc mājās, ap 18.., paēd un tad spēlē, ik pa laikam, protams, aiziet uz WC, uz virtuvi vai kur.. citreiz ap 22.. beidz, citreiz ap 24... kā kuru reizi, kad prasu, ko var to sviestu tik ilgi spēlēt, viņš saka, ka tā atpūšoties no darba, tā viņam skaitās čilošana...
15.08.2013 09:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits