Ja godīgi, tad es piekrītu Teletūbijam. Vajag runāt un izrunāt visu, kas uz sirds, bet ne brīdī, kad ar savu runāšanu viņam traucē vai cenšoties speciāli ieriebt, lai tikai viņš nedzird, kas, piemēram, notiek raidījumā vai kādas spēles laikā. Kā pieauguši cilvēki - apsēdieties un izrunājiet visu no A-Z.
Mums arī ir bijuši tādi melnie periodi, kad ir kašķis pēc kašķa par visu un neko. Arī biju mājās ar mazu bērniņu, reizēm likās, ka no tām četrām sienām prātā sajukšu, viņš vēl atbrauc un uzburkšķ. Vienreiz, otrreiz, kkā tie strīdi aizmirsās un palika pagātnē, ne pieminējām, ne izrunājām, vnk. atstājām aiz muguras. Atkal sākās. Bez roku palaišanas, bet ar pārmetumiem, ignorēšanu, klusēšanu un braukšanu projām nakts vidū. Pateicu, ka es tā nevaru - esam ģimene vai neesam, ja esam ģimene - beidzam uzvesties kā bērni un izrunājam visu, ja nē - čau, tas vairs arī nav normāli. Nu, neko - sākām runāt, runājām daudz, ilgi un no sirds, izrunājām visu. Patiesībā - es viņu izvedu tik tālu no pacietības, ka viņš sāka runāt, jo pirms tam tikai atmeta ar roku. :D Paņēmu atslēgas, stāvēju priekšā durvīm un malu tik ilgi vienu un to pašu, kamēr viņam apnika un es apsolīju aizvērties, ja vien viņš piekritīs izrunāties. :D Tagad jau ierasta lieta - pirms sākt burkšķēt, normāli izskaidrot visu, kāpēc dusmojas. Jā, arī godīgi pateica, kas no manām izdarībām viņam krīt uz nerviem, cenšos laboties, visi esam tikai cilvēki.