Sveikas Cosmo meitenes! Ilgi neesmu šeit bijusi,bet pirms laika palasīju diskusijas,sapratu,ka šeit ir daudz atsaucīgu meiteņu.
Tāpēc vēlos izstāstīt savu problēmu. Vienvārdsakot man jābrauc pie drauga (mēs nedzīvojam vienā pilsētā ) Bet viņam šķiet,kaut kā nemaz nav vēlme man braukt pakaļ. Viss ko viņš man pasaka ir,ka viņš jau ar draugiem braucot pirkt detaļas,taisīšot mašīnu,vēl viņiem visādāki plāni,bet ja nu tik ļoti vēlos,viņš varot pa kādai starpai atbraukt pakaļ.Rīt arī viņam ir plāni ar draugiem. Varbūt,ka es uzpūšu ziloni nenokā,bet man liekas,ka es viņiem tur tikai maisīšos.Un draugu priekšā,kad runā ar mani pa telefonu,tad kaut kā tizli sāk runāt,sakot,tu taču neesi apvainojusies,no jums sievietēm neko nevar zināt,pašam tas viss liekas smieklīgi.Noliek klausuli,solās pazvanīt.Protams nepazvana :( Liekas,ka uzbāžos.Tā negribas braukt,bet viņa mammai jubileja un apsolīju braukt :( Saprotu,ka pie viņa varēšu pati savā nodabā staigāt...nu protams,kad vis pazudīs,viņš atnāks pie manis,bet cik tas ir godīgi :( Puisim ir 26 gadi,man 23.Lūdzu pasakiet,kā jums no malas šis viss liekas.