Vai tiešām var pastāvēt vienkārša draudzība starp sievieti un vīrieti?Un, kāpēc gan nē? Man arī daudzi vīrieši ir tikai draugi. Ejam gan iedzert kafiju, tēju gan kādu kokteili. Nav man ienācis prātā vīram par katru kafijošanu atskaitīties, viņš arī slimīgi man nejautā, kur un ar ko es dzeru kafiju.
Mans vīrietis nekad neuzdrošinātos uzaicināt kaut kur svešu sievietiJa gribēs, uzaicinās un ne tikai to :D
Un, kāpēc gan nē? Man arī daudzi vīrieši ir tikai draugi. Ejam gan iedzert kafiju, tēju gan kādu kokteili. Nav man ienācis prātā vīram par katru kafijošanu atskaitīties, viņš arī slimīgi man nejautā, kur un ar ko es dzeru kafiju.
Un cik no šīm draudzībām tu esi ieguvusi un nostiprinājusi, kopš esi kopā ar vīru?
pašlaik arī gaidu mūsu kopīgo bērniņu.Tad tie ir hormoni. Turklāt pati raksti, ka "Mani neliek mierā tas, ja nekas nav slēpjams, tad arī nekas nebūtu jādzēš ārā." Taa kā esi stāvoklī, viņš netaisās tevi satraukt, zinot, ka jau iepriekš esi šķībi skatījusies uz viņu draudzību.
Iespējams vīrieša prāts darbojas savādāk, bet es arī mēdzu dzēst savu saraksti ar vīrieti-vienkārši draugu, jo zinu, ka manējais varētu izlasīt. Dzēšu nevis tāpēc, ka būtu kaut kas slēpjams vai sarakstē kādas slēpjamas lietas apspriestas, bet gan tāpēc, ka tā ir mana privātā sarakste un nevienam citam gar to nav daļas.