Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko dod sieviete vīrietim attiecībās?

Reitings 65
Reģ: 28.06.2013
Tad nesenajās diskusijās sievietes tikai apspriež to kādam būtu jābūt vīrietim, lai ar viņu veidotu attiecības. Tādam kurš spēj uzturēt ne tikai sevi bet + 2-3 cilvēkus ģimenē, nepieciešamības gadījumā + jābūt savai dzīves vietai + puslīdz normālai mašīnai.
Okey nav problēmu, saprotamas prasības, neviens sev blakus nevēlās neglītu lūzeri tas ir pašsaprotami.

Bet man ir jautājums ko sievietes spēj dod vīrietim kopdzīvē?

Kā būtu ja prasības uzstādītu sievietei. Teiksim es nevēlētos sev blakus sievieti kas nespēj nopelnīt 70% no manas algas.

Respektīvi ja es pelnu 1,000 Ls viņai jāpelna 700 Ls. Ja es pelnu 700ls viņai jāpelna 500ls.
Tātad ne vairāk, bet mazliet zemāk, bet ne pārāk zemu. Tātad ja es pelnu ap 1000ls tad es nekad nesatiktos ar tādu, kas velk dzīvību ar saviem 200.

Jo tas nozīmē ka liels izdevumu slogs balstīsies uz maniem pleciem, un man ''sievietes lūzeres'' arī negrībētos sev blakus, kas visu laiku prasītu ''iedot mīlestības vārdā''.

Ko jūs domājat par šādiem vīriešiem, kas negrib pīties ar ''lūzerēm'' ? Un kas ir tas ko tādi vīrieši, kuri pelna krietni vairāk par sievām iegūst no savām sievām?

Labi sieviete ir stāvoklī vīrietis sedz izdevumus, bet 2-3g un var atsākt strādāt tas pašsaprotami. Neiesim galejībās, izvirzot kaut kāda teorijas par skopumu ar galējiem piemēriem.

BET ko tad ko īsti tad sieviete dod vīrietim un kā ir tiem vīriešiem kam ir finansiālas prasības pret sievieti ?
23.07.2013 19:21 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 29.01.2009
Patīk sava nauda.Varu pirkt,ko gribu un kad gribu.Man neviens neko nevar pārmest.Un vienalga cik es pelnu,bet galvenais,lai man ir tik cik,lai varu sevi uzturēt un bērnu ja man tāds būs.Man nepatīk lūgties naudu jaunam kurpēm.
25.07.2013 10:14 |

Reitings 490
Reģ: 24.07.2012
Iesaku autoram ar tādiem uzskatiem un lielību iet un pirkt sievieti par naudu, jo uz tādiem kā tu atļaušos teikt lūzeriem,mantkarīgajiem normalas meitenes/sievietes nemaz virsū neskatītos.
25.07.2013 11:31 |

Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
HighFly,
Nu spogulī izskatos vienkārši ideāli neesot tālu no tevis nosauktā skaitļa:), tāpēc vēlreiz pārliecinos, ka otrpusekrānam sēž pusaudzis pubertātes vecumā ar ne graša pie dvēseles:)))))))), bet fantazētājs.

Pie tam mans vīriņš, kā tu saki, nav atradis un pat neplāno atrast jaunāku, jo noliekot man klāt 25 gadnieci, neatšķirsi kurai 25, bet kurai vairāk:)

Parasti cilvēki, kad precas domā ilgtermiņā, ja tev tas nebija zināms:))))))

Rrrrrr!;)
25.07.2013 12:10 |

Reitings 65
Reģ: 28.06.2013
jo noliekot man klāt 25 gadnieci, neatšķirsi kurai 25

Es gan varētu uzreiz pateikt. Tad jau tu veca kraņa esi. Es tādām arī pat virsū neskatos, labāk paņemt tādu, kas pelna mazāk, bet vismaz ir tvirta un ar mazu noskrējienu ! :D
25.07.2013 14:36 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Vai tad jauns = tvirts? Daudzas sievietes līdz 25 ir netvirtākas par citām virs 25.
25.07.2013 18:48 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ak Nazīc tu atradi manu vājo vietu. Man liekās es sāku kaut ko just pret tevi. Aiz taviem jokiem slēpjās patiess cilvēks ar atvērtu sirdi, kas pelnījis to labāko.

Tevis dēļ esmu gatavs uz visu, naudai vairs nav nozīmes ja ir tāds saulstariņš kā tu manā dzīvē. Jo ja tu neesi laimīga es ar vairs nespēju tāds būt, man nevajag naudu, man vajag tavu smaidu
Reku ņem pār pārēm :D :D :D :D
25.07.2013 22:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits