Ko dod sieviete vīrietim attiecībās?

Reitings 65
Reģ: 28.06.2013
Tad nesenajās diskusijās sievietes tikai apspriež to kādam būtu jābūt vīrietim, lai ar viņu veidotu attiecības. Tādam kurš spēj uzturēt ne tikai sevi bet + 2-3 cilvēkus ģimenē, nepieciešamības gadījumā + jābūt savai dzīves vietai + puslīdz normālai mašīnai.
Okey nav problēmu, saprotamas prasības, neviens sev blakus nevēlās neglītu lūzeri tas ir pašsaprotami.

Bet man ir jautājums ko sievietes spēj dod vīrietim kopdzīvē?

Kā būtu ja prasības uzstādītu sievietei. Teiksim es nevēlētos sev blakus sievieti kas nespēj nopelnīt 70% no manas algas.

Respektīvi ja es pelnu 1,000 Ls viņai jāpelna 700 Ls. Ja es pelnu 700ls viņai jāpelna 500ls.
Tātad ne vairāk, bet mazliet zemāk, bet ne pārāk zemu. Tātad ja es pelnu ap 1000ls tad es nekad nesatiktos ar tādu, kas velk dzīvību ar saviem 200.

Jo tas nozīmē ka liels izdevumu slogs balstīsies uz maniem pleciem, un man ''sievietes lūzeres'' arī negrībētos sev blakus, kas visu laiku prasītu ''iedot mīlestības vārdā''.

Ko jūs domājat par šādiem vīriešiem, kas negrib pīties ar ''lūzerēm'' ? Un kas ir tas ko tādi vīrieši, kuri pelna krietni vairāk par sievām iegūst no savām sievām?

Labi sieviete ir stāvoklī vīrietis sedz izdevumus, bet 2-3g un var atsākt strādāt tas pašsaprotami. Neiesim galejībās, izvirzot kaut kāda teorijas par skopumu ar galējiem piemēriem.

BET ko tad ko īsti tad sieviete dod vīrietim un kā ir tiem vīriešiem kam ir finansiālas prasības pret sievieti ?
23.07.2013 19:21 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kaa ko - greizsirdibas scenas, regulari zaagee un teeree vina naudu :]
23.07.2013 21:57 |

Ja sievietes tā dara es ar tā darīšu, kad mācijos universitātē tad nevienam nebiju vajadzīgs, kā dabū normālu darbu tad visas no krūmiem sāk līst ārā HEEY ČAUUU !

Es pret jums izturēšos tāpat kā jūs pret mani. Nav normālu ienākumu neskatīšos virsū! Fuck off!

Skaidrs ar tevi. Nu sorry, ja kaut kāda interese par tevi no sieviešu puses sāka rasties tikai tad, kad sāki labi pelnīt, tad vai nu tu biji ļoti neglīts vai arī pilnīgs kretīns pēc rakstura. Vai vienkārši neveiksminieks... Bet ne jau visas pasaules sievietes pie tā ir vainīgas!

Novēlu tev kādreiz satikt kādu, kuru patiešām mīlēsi un kura patiešām mīlēs arī tevi. Tad varbūt sapratīsi, kāpēc tās materiālās vērtības un labumi tik daudziem cilvēkiem ir otrajā plānā. ;) Savādāk tagad pats izklausies varbūt ne pēc finansiāla, bet morāla lūzera noteikti.
23.07.2013 22:02 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
BET ko tad ko īsti tad sieviete dod vīrietim

Mīlestību, seksu, ģimeni, bērnus...
Man vairāk neko nevajag no sievietes.
23.07.2013 22:05 |

Reitings 65
Ja godīgi, tie teksti jau paliek par aizkarošiem, kurus varētu definēt, kā naida kurināšanu

Piedod kad es tevi tā uzkurināju, skaties vēl tikai nesadauzi monitoru no dusmām :D

Vājais dzimums !

23.07.2013 22:23 |

Reitings 65
lielākā daļa meiteņu tiešām grib, lai vīrietis viņas uztur. Pašas apelē pie tā, ka ja vīrietis maz pelna, tad nav sevi pierādijis dzīvē utt. Bet to pašu jau var teikt par sievieti, tikai meitenēm tas ir kā dadzis acīs, jo ar savām mazajām algām nevelk līdz vīrieša līmenim

Tieši tā, sieiveti nedrīkst nosaukt par lūzeri tikai vīrieti var. :D Mani jau grib ar dakšām un lāpam nobanot. Piešuj te kaut kādu te kurināšanu, tikai kad čaļus norēkt tad tas ir ok, bet sievietes redz nedrīkst .
23.07.2013 22:28 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Shiis teemas no visiem klusajiem smaidiem un citiem ''vechu'' profiliem tiesham liek apdomaaties par viirieti,kaa dzimumu. Vai arii taadi miikstie tieshi sheit salasiijushies? Njerksteetaaju bars.
Neviens neliedz kljuut par gejiem un iedomaajies-tad juus abi pelniisiet 1000.
23.07.2013 22:34 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
+ čāčai! Un iedomājies, nebūs jāmaksā īre par to,ka tavs spermulis ir izīrējis sievietes vēderu uz gadu!
23.07.2013 22:36 |

Reitings 420
Reģ: 09.07.2013
Pavisam nesen taču bija šāda diskusija. Atkal nelaimīgie "vīrieši" izgrūž savu sāpi uz sievietēm.
23.07.2013 22:38 |

Reitings 246
Reģ: 08.07.2013
Aaaak dievs, atpusos vanna un skala balsi smejos par so diskusiju, autoru un vina slimajiem komentariem :D jautri, kas tads sen nebija lasits!!
23.07.2013 22:39 |

Reitings 420
Reģ: 09.07.2013
Marilyn - ļoti labi pateikts :D
23.07.2013 22:41 |

Reitings 65
Aaaak dievs, atpusos vanna un skala balsi smejos par so diskusiju, autoru un vina slimajiem komentariem

Smejoties nepalaid burbulīšus, ar savu mindžiņu !
23.07.2013 22:48 |

Reitings 65
vai nu tu biji ļoti neglīts vai arī pilnīgs kretīns pēc rakstura. Vai vienkārši neveiksminieks

Tad varbūt sapratīsi, kāpēc tās materiālās vērtības un labumi tik daudziem cilvēkiem ir otrajā plānā.

Ēm jā šeit viens teikums ar otru nenonāk pretrunā.

Bet nu jā sievietes, kas nepelna 500+ arī ir neveiksminieces manā skatījumā, lūzeres tādām pat virsū neskatītos. Tad jau labāk onanēt nekā tikties ar tādām zem tāda līmeņa.
23.07.2013 22:52 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Sen, sen redzēju filmu ar Šēru galvenajā lomā, un tur bija burvīga frāze (pēc atmiņas atstāstu): "Ja vīrietis sež mājās bez darba, tad viņš ir lūzeris. Ja to dara sieviete, viņa ir mājsaimniece."

Ir jau gan sabiedrībā drusku dubulti standarti - ja teiksim sievietei uzņēmējai vīrs sēdētu mājās ar bērniem, domāju, sabiedrība to vīrieti neuztvertu kā pozitīvo, rūpīgo tēlu, kurš rūpējas par to īpašo mājas sajūtu ģimenei.

Bet par autora kārtējo "problēmu" jau bija laba atbilde. Katram ir tiesības izvēlēties partneri pēc tādiem parametriem, kā vēlas. Ja jau sievietes var izvēlēties pēc tā, ka vīrietis smuks/bagāts/šarmants/perspektīvs, tad arī jaaniitis/burgeriitis/kā viņu tur drīkst izvēlēties sievieti, kas pelna vismaz 70% viņa algas.

Ko es vīram dodu - a vot nezinu. Pati līdz šai dienai nesaprotu, ko viņš manī ir atradis. Bet viņs, šķiet, ir joprojām apmierināts ar lēmumu būt ar mani attiecībās.

Ko vīrs dod man - g.k. kompāniju.
23.07.2013 22:54 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Bet nu jā sievietes, kas nepelna 500+ arī ir neveiksminieces manā skatījumā, lūzeres tādām pat virsū neskatītos. Tad jau labāk onanēt nekā tikties ar tādām zem tāda līmeņa.

Nopērc kvalitatīvu mākslīgo sievieti, pielīme ar skoču 700 LVL un viss būs kārtībā.
23.07.2013 22:58 |

Reitings 246
Reģ: 08.07.2013
Tad Tava skatijuma visas skolotajas, audzinatajas ir luzeres? Lai ari visas ar augstakajam izglitibam!
23.07.2013 22:58 |

Reitings 65
Tad Tava skatijuma visas skolotajas, audzinatajas ir luzeres? Lai ari visas ar augstakajam izglitibam!

Un kurai sievietei interesē vīrietis ar 3 augstākajām un ja viņš pelna 350 Ls? Tas ka viņam ir augstākā un viņš pelna tik maz padara viņu par dubult lūzeri !

Vai tad tā nav ? :D Nu tad lūk es esmu feminists es iestājos par pilnīgu dzimumu vienādību.
Vīrietis ar tādiem ienākumiem lūzeris okey tad sievietes arī !
23.07.2013 23:02 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Tevi bērnībā sita, ka tu tāds jocīgs padevies?
Man šitie tipi, "es par dzimumu vienlīdzību", liekas tik mīksti..
23.07.2013 23:09 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
būtībā ar visu lielo aizvainojumu šis dīvainais cilvēks pasaka, ka vīrietis sievietei vajadzīgs dēļ naudas, bet sieviete vīrietim nav vajadzīga vispār.
23.07.2013 23:11 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Lai arī cik dīvaini tas neliktos, manuprāt, autors atspoguļo samērā lielas daļas ~20 gadu veco puišu viedokli. Ir viens tāds puišu bariņš, kurā sanācis pavadīt vairāk laika un viņu viedoklis (ne tik tieši pausts), bet kopumā sakrīt ar autora pausto.
Proti, jaunie vīrieši, kuriem nav ģimenes un kuri bērnus pat vēl neplāno īpaši nenovērtē mājsaimnieču un gādīgo māmiņu rūpes par bērniem - lai arī viņas vadā savus bērnus pa pulciņiem un citādi rūpējas, šo puišu ieskatā tas nav nekas salīdzinājumā ar to, ka šo sieviešu vīri redz pelna piķi, lai sieva var sēdēt mājās un neko jēdzīgu nedarīt.
Mūsdienu vīrieši tiešām pieprasa vienlīdzību visās dzīves jomās - gan profesionālajā, gan saimnieciskajā sfērā un citās. Lai arī tas sniedz mums visai daudz pozitīva, tomēr neiztikt arī bez mīnusiem, kā šajā gadījumā, jo autora paustā doma visai loģiski izriet no mūsdienu sieviešu pieprasītās vienlīdzības - ja sieviete pelna, vīrietim jāpalīdz mājas darbos; un autora viedoklis - ja vīrietis ar mazu algu lūzeris, tad sieviete arī... ( ja nu kādai šeit krasi atšķirīgs viedoklis, iesaku pārlasīt diskusijas par naudu un saimniecisko pusi attiecībās, jo tur spilgti iezīmējas sieviešu izpratne par vienlīdzību).
Vienīgi autora uzskatā par to, kādai jābūt procentuālajai algu attiecībai gan vērojamas kompleksu iezīmes, jo nu vienlīdzība ir vienlīdzība!
23.07.2013 23:31 |

Reitings 65
Man šitie tipi, "es par dzimumu vienlīdzību", liekas tik mīksti..

Man atkal liekās šādas sievietes mīkstās, kuras iekrampējušās vīriešu biksēs. Es pat neprasu pelnīt vienā līmenī, es teicu ~70% no vīrieša algas.

Bet kā uzstāda kaut mazāko latiņu sievietem attiecībā uz finansiālo tad izrādās vīrietis ir kaut kāds skopulis, kapeikp*sējs.
Tikai sievietes TV šovos to vien dara kā apspriež vīrieša nākotnes potenciālus un runā par stabilitāti.

Nu labi gribi stabilitāti, tad sāc ar to kad esi pati stabila tad runāsim tālāk. A kas ir nepareizi, nepatīk kaut kas? Mums tādus noteikumus uzstādat, bet pašas pēc saviem noteikumiem negribat spēlēt. Izklausās pēc totālas liekulības.
23.07.2013 23:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits