Tad nesenajās diskusijās sievietes tikai apspriež to kādam būtu jābūt vīrietim, lai ar viņu veidotu attiecības. Tādam kurš spēj uzturēt ne tikai sevi bet + 2-3 cilvēkus ģimenē, nepieciešamības gadījumā + jābūt savai dzīves vietai + puslīdz normālai mašīnai.
Okey nav problēmu, saprotamas prasības, neviens sev blakus nevēlās neglītu lūzeri tas ir pašsaprotami.
Bet man ir jautājums ko sievietes spēj dod vīrietim kopdzīvē?
Kā būtu ja prasības uzstādītu sievietei. Teiksim es nevēlētos sev blakus sievieti kas nespēj nopelnīt 70% no manas algas.
Respektīvi ja es pelnu 1,000 Ls viņai jāpelna 700 Ls. Ja es pelnu 700ls viņai jāpelna 500ls.
Tātad ne vairāk, bet mazliet zemāk, bet ne pārāk zemu. Tātad ja es pelnu ap 1000ls tad es nekad nesatiktos ar tādu, kas velk dzīvību ar saviem 200.
Jo tas nozīmē ka liels izdevumu slogs balstīsies uz maniem pleciem, un man ''sievietes lūzeres'' arī negrībētos sev blakus, kas visu laiku prasītu ''iedot mīlestības vārdā''.
Ko jūs domājat par šādiem vīriešiem, kas negrib pīties ar ''lūzerēm'' ? Un kas ir tas ko tādi vīrieši, kuri pelna krietni vairāk par sievām iegūst no savām sievām?
Labi sieviete ir stāvoklī vīrietis sedz izdevumus, bet 2-3g un var atsākt strādāt tas pašsaprotami. Neiesim galejībās, izvirzot kaut kāda teorijas par skopumu ar galējiem piemēriem.
BET ko tad ko īsti tad sieviete dod vīrietim un kā ir tiem vīriešiem kam ir finansiālas prasības pret sievieti ?