Šodien uzgāju internetā interesantu rakstu par to ka bieži vien apģērbu veikalos, vai lielveikalos kur var kabīnē pielaikot apģerbu ir izvietotas video novērošanas kameras! Es pilnīgi apstulbu! :D Ok, arpus kabīnes tas ir normāli!! Bet ja es tur pielaikotu kādu bikini, diezvai es ērti tad justos, nezinot ka vel kautkur tas video neuzpeld!
Varbūt tās kas ir strādājušas apgerbu veikalos var pateikt tā tiešam ir vai tā ir butaforija pat ja uzliek zīmi kad ir videonoverosana, bet arpuse tas neredz, jadomā ka tās ir kabīnēs! :o
Nezinu kā tur ir ar tām kamerām, bet cik tieši šādus "uzpeldējušus" video esi redzējusi? Es, piemēram, neeamu. Tad nu pieņemu, ka pa lielam viss ir ok. Bet man diezgan vienalga, lai skatās. :D
nesen ģērbjoties newyorkerā, skatoties pāri kabīnes durvīm manīju kameru uz ģērbtuves durvīm pavērstu... nez, palika neomulīgi, kaut kā sāka likties, ka kkā iespējams, mani tur var redzēt viņās. :D jo tā padomājot tas būtu iespējams kaut tajā pašā spogulī, jo viņš ir pret kabīnes durvīm.... bet tā, neesmu redzējusi nevienā veikala ģērbtuvē kameras.
Salīdzinoši nesen kādā no Beztabu veidīgajiem vai pašā Beztabu raidījumā bija sižets par Sporta preču outletu pie VEF tilta, ka tur ir kameras kabīnēs.
Es domāju, ka nav gan. Nu kāds īsti būtu pamatojums tam, lai redzētu, ka zog? Apsargs ieraudzīs kamerā un tad pie konkrētās ģērbtuves stāvēs un teiks, ka redzēju kamerā, ka somā ieliki to drēbes gabalu?
Bet man liekas, ka ir kādi veikali, kur tieši vai netieši, bet var kamerā redzēt, ka notiek ģērbtuvē.
Bet, piem, ZARA u.tml., kur dod attiecīgo apģērba gabalu skaitam numuriņus, tur gan sirds mierīga.
Bet pat ja skatās, who cares, ja vnk pielaiko apģērbu? Dienā tak to dara tik daudz cilvēku.
Pēc tiem dažiem Bez Tabu sižetiem nu jau katru reizi kārtīgi aplūkoju ģērbšanās kabīnes :D Nu forši, Ewane, tagad būšu vēl "drošāka" :D
Taču no otras puses, ne jau tur video ir HQ formātā, ka redz VISU.
Nezinu gan. Jautāju kādam draugam, kurš pirms gadiem 5iem strādājis vairākos apģērbu veikalos- nekur neesot bijusi iespēja redzēt to,kas notiek iekšā kabīnēs.
Man ir vairāki klienti, kas nodarbojas ar tirdzniecību, un no tiem viens ir teicis, ka viņiem ir kameras ģērbtuvē. Tas veikals ir no šiko gala. Pārējie gan visi ir teikuši, ka viņiem nav.
Vispār ļoti neētiski, ja ne pretlikumīgi. Vai tiešām gadījumā, ja kameras ir ģērbtuvēs, pietiek ar to, ka brīdinājums par videonovērošanu ir redzams pie ieejas veikalā?
Es esmu dzirdējusi, ka tas it kā neesot likumīgi, bet nekad neesmu pārbaudījusi normatīvajos aktos, kas tur par šo lietu ir rakstīts.
Bet ja runā par cilvēcīgo pusi, tad man laikam ir vienalga, vai kāds skatās vai neskatās. Kad es esmu ģērbtuvē, kāds varētu redzēt tikai to, ko pludmalē. Nekādas traumas man noteikti nebūtu.
Bet pat ja skatās, who cares, ja vnk pielaiko apģērbu? Dienā tak to dara tik daudz cilvēku.
un, ja kaut kur plašsaziņā uzpeldētu kāds ieraksts, tad
Ietiesāt uzreiz tādus un viss būs darīts. Morālo ar kādām piecām nullēm!
Bet nu nedomāju, ka kādam tas kā mēs tur ģērbjamies baigi interesē, internetā tīri viegli pieejami visādi labāki video, kas paredzēti cilvēkiem ar dīvainām tieksmēm. :)