Sveicinātas!
Man ir tāds jautājums:ko Jūs domājat par transvestītiem?Lieta tāda,ka esmu attiecībās ar foršu vīrieti. Esam kopā 9 mēnešus.Vienu vakaru viņš man paziņo,ka ir transvestīts.Sākumā bija šoks,nezināju ko darīt.Dusmojos,trakoju,raudāju.Gribēju uzreiz šķirties,bet tomēr viņš ir tiešām labs cilvēks,un tagad nezinu ko darīt.Savācu info par šo lietu,un viss nav tik viennozīmīgi.Izrunājāmies pa nopietno vēl vienu reizi,un es šobrīd sliecos domāt,ka palikšu ar viņu kopā,jo viņš man teica,ka ka ir hetero,ka mani mīl,un grib lai esam atklāti viens pret otru.Es viņu mīlu,viņš nav slikts,teica,ka nekādas operācijas netaisīs,ka tikai dažreiz viņam patīk pārtapt par sievieti ar apģērba,make up palīdzību,ka tas nav nekas briesmīgs.Vispār varbūt jau tas tiešām tā ir,jo arī mēs sievietes taču savā ziņā esam transvestīti,jo nēsājam bikses.:)Viņš man parādīja savas pārvērtību bildes,un izskatās viņš neslikti.:)Tagad plānojam kopīgas pārvērtības,lai es varētu uzzināt visu kas un kā.
Ko Jūs meitenes domājat par visu šo lietu?Varbūt kādai ir pieredze ar šādu vai līdzīgu gadījumu?Ko man īsti darīt?Es viņu mīlu,gribu būt kopā,bet ir arī neliela baiļu sajūta.