Nav auksts! Ir silts! Bet pelēks.. :) Normāli! Arī tā ir jābūt vasarā! :)
Man te radusies tēma beztēmā! :D Kolēģe! Paņēmām darbā uz laiku, likās normāla meitene, komunikabla, atvērta.. Izrādās - par daudz komunikabla! Reāli jauc kopā privāto dzīvi ar darbu, flirtē ar visiem biroja puišiem un pat šefiem.. tiem, protams, glaimo, ka blonda, simpātiska meitene pati nāk virsū.. šie piespēlē, paāzē, bet viņa - uztver nopietni.. Stāsta mums, ka džeki viņā samīlējušies, raksta, zvana (lai gan beigās izrādās, ka viņa pati pirmā raksta, šie vienkārši atbild, piespēlē viņai).. utt. Tajā pat laikā - daudzus tiešos darba pienākumus uzkrauj citiem, oi, izlīdzi man, man tam galīgi nav laika, man šitam galīgi nav laika, utt. Un daudzas lietas, ko viņa reāli dara, ir izdarītas neprofesionāli, galīgi garām, kas var radīt firmai arī zaudējumus.. Nevaram saprast, ko darīt.. aizrādīt nav jēgas, atbilde būs - a Jums skauž, ka man pievērš uzmanību, bet jums nē (nu gluži kā no cosmo).. Sūdzēties šefiem arī negribam.. Ir kāds cits risinājums? Vai vienkārši nogaidīt..
Un vēl viens jautājums- iedomājieties situāicju: korporatīvās sporta spēles - individuālās disciplīnas - 1, 2 un 3 vietas - ko Jūs gribētu saņemt balvās (bet nu tādas reālas lietas, nevis mašīnu, zelta medaļu, utt.. :D ).. Idejas, idejas, idejas??? :D
P.S. Bet, ja kādai interesē - vispār man iet ļoti labi, vienīgi diennakti vajadzētu pagarināt vēl par 24 stundām.. :D Un iedot man vēl 2 roku pārus.. :d :P