Kaktusu gan labāk nē. Atceros, ka es skolas laikā reizēm mēdzu kādam uzdāvināt kaktusu, jo man tie likās tik dažādi, interesanti, mīlīgi un man pašai būtu paticis kāds kaktuss. Likās, ka ir forša dāvana. Bet reiz kāds mans draugs to uzzinājis bija riktīgi šokēts un teica, ka cilvēkiem taču kaktusus nedāvina. Man tā bija pirmā dzirdēšana, nebija pat ienācis prātā, ka cilvēkiem tas varētu likties galīgi garām. Bet tagad arī, palasot tēmas par nejēdzīgākajām dāvanām, saprotu, ka tiešām lielai daļai cilvēku ir nepatika pret kaktusiem kā dāvanu. Īsti gan nezinu, kas tam par iemeslu, kāda māņticība vai kas, bet tā tas ir. Man gan joprojām patīk kaktusi. :D
Par tēmu - vislabāk tiešām kādu aliņu, varbūt vēl kādas interesantas uzkodas klāt. Vienkāršam koju biedram būs laba dāvana. Nebūs pārspīlēti un nebūs arī, ka ar tukšām rokām iesi. :) Nu, ja vien nav tā, ka droši zini, ka tas cilvēks nelieto alkoholu. :D Smuki sasaiņo, kaut vai apsien pušķīti ap pudeli un būs ok. Esmu pāris reizes tā dāvinājusi draugiem, vienmēr visi bijuši priecīgi un licies forši. :)