Labi ,diezgan smieklīgi izklausīsies. Bet drošvien šeit ir tādas drosminieces ,kas rīkotos manā vietā!
Tātad tagad strādāju pa vasaras brīvlaiku (rudenī beidzamais gads skolā sākās) Bet lieta tāda- brīnos kā šajā jaunajā darba vietā man tiek daudzu vīriešu uzmanība! Laikam tik liela uzmanība nekad nav bijusi kā šobrīd. :D Drošvien tāpēc ,ka esmu jaunākā tur, izskatīga, nu viss ok.
Bet mūžīgā problēma -tie ,kuri man iepatīkas īpaši neinteresējas par mani, tie kuri ne īpaši patīk-skrien pakaļ. Tātad ,ir darbā elektriķi, mehānisti :D Viens man īpaši uzmanību izrāda, sākumā izprasīja uzvārdu lai atrastu draugos, tad aicināja uz pasākumu(nepiekritu), numuru prasīja (neiedevu) :D Nav ne vainas ,bet nu nav mans tips,kaut kas atgrūž. BET savukārt ir tur viens ļoti smuks puisis. Bet viņš diemžēl neskrien man pakaļ. Vienmēr ierodas ,ierauga mani un pasaka "nu čau", pasmaida, bet vienmēr viņš tik skaisti smaida, ahh, atgādina aktieri no Supernatural. :D Vai es esmu sadomājusies ,ka tāpēc ,ka viņš man smaida es viņam arī patīku? Vai ja jums kāds ļoti iepatiktos darbā ,censtos kaut ko vairāk parunāt vai kaut ko mēģināt uzzināt? Ahh... es nezinu :D Kā lai uzzinu vai viņš vienkārši laipns pret mani ir vai tomēr simpatizēju viņam?