Sievieties ir parazīti

Reitings 8
Reģ: 21.07.2013
Ja vīrieši dzenās pakaļ sievietēm viņu dzīve tikai un vienīgi iet uz leju. Jo tā vietā, lai krātu naudu un nopirktu sev kaut ko lietderīgu viņi iztērē to legālajā prostitūcijā uz randiņiem dzērieniem klubos.

Jo sievietes tikai rīvē rokas un plāno kā parazitēt uz vīriešu rēķina. Visi rēķini gulstas tikai uz vīriešu pleciem, bet šīs tikai sev pērk kārtējās kleitas un lupatas, lai draudzenēm vairāk skaustu par to cik viņas krutas tā vietā, lai kādreiz elektrības rēķinu vai par gāzi samaksātu.

Visas tikai grib dzīvot pa brīvu, uz vīriešu rēķina attaisnojoties ar argumentu ‘’ bet kā es tak viņam paplešu kājas tas tak arī ir darbs’’ pašām jau nevajag, un seks laikam ir darbs un apgrūtinājums vēl ar salvetīti no pieres sviedrus jānoslauka cik grūts darbs.

Vīrietim jābūt vīrietim un jāmaksā par visu, jo vīrieši ir vīrieši un viņi ir labāki un krutāki vīrišķīgāki un tas nav vīrietis, kas nevar parazītiskas sievietes pakaļu uzturēt. Bet kad tas pats vīrietis konkurē uz to pašu darba vietu tad visa patriarhālā mantra aizmirstās un sāk bļaut par vienlīdzīgu un taisnīgu konkurenci.

Vīriešiem par visu jāmaksā un jāuztur ģimene, bet kad viņi pelna vairāk tad tā ir sieviešu diskriminācija un tas nav godīgi, kāpēc tas losis saņem vairāk par mani strādājot ārpus ofisa reālu darbu un man te piržot ofisa krēslā maksā mazāk. Un skrien pie šefiņa sūdzēties , ka tā nav taisnīgi.

Respektīvi secinām, nav sievas nav bērnu nav problēmu. Un jo tālāk no sievietēm vairāk naudas atliek sev un var dzīvot daudz labāk un pārticīgāk nekā tad kad tu esi kopā ar maka putekļu sūcēju.

21.07.2013 20:09 |

Reitings 237
Reģ: 30.01.2010
Mūsu ģimenē rēķini tiek maksāti uz pusēm. Internetu apmaksāju es. Partika uz pusēm - kurš pirmais pie kases izvelk maku, tas maksā (un tas nenozīmē, ka es stāvu un blenšu uz kurpēm, kamēr viņš velk ārā maku). Nekādas lupatas, kosmētiku un dārglietas viņš man nepērk un arī nav vajadzība. Man ir pietiekami liela alga, lai sevi nodrošinātu pati. Viņa ziņā ir mašīna (degviela, remonts). Es atkal māku labāk krāt un no savas algas atlieku vairāk mūsu kopīgajām izklaidēm, pasākumu biļetēm. Es parazitēju?
21.07.2013 20:50 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Larina, nē, tu taisnojies! :D
21.07.2013 20:54 |

Reitings 382
Reģ: 25.11.2010
ka es stāvu un blenšu uz kurpēm

Šoreiz nevaru noturēties - blenžu.
21.07.2013 20:59 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Un Reptilim iesaku nomirināties, vairāk paskatoties uz sevi pašu! Un cienīgi novērtēt tās sievietes, kuras ienākušas viņa dzīvē. To, kas pagātnē bijis neizmainīsi ne ņerkstot, ne slienājoties par lietām, kuras pats nespēj sniegt.
Ir jāizaug! ;)
21.07.2013 21:00 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Beidz glupi vispārināt. Ko tad pinies vēl ar sievietēm. Aizej izkastrējies. Ja tev sievietes būtu tik vienaldzīgas, tad tu nemaz te nečīkstētu un dzīvotu savā nodabā, bet šis pierāda, ka tev tik ļoti sasāpējis, ka sievietes pratušas tevi nolikt pie vietas, ka žulti jāizliek uz visu pasauli :D
21.07.2013 21:08 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Es esmu precējies 15 gadus un nenožējoju to. Ģimene, bērni - tas dot pilnvērtību un piepildījumu dzīvē. Esam izgājuši caur dažādām grūtībām, gan finansiālām, gan citām. Tas mūsu attiecības norūdija un stiprināja. Šobrīd varam viens uz otru paļauties 100%.
Ģimene ir lielākā vērtība uz pasaules - pārējais ir pupu mizas.
21.07.2013 21:12 |

Reitings 237
Backy :D :D
Nē, vienkārši negribas taisnā tekstā teikt, ka pēc šī džeka loģiskas manā situācija ir otrādi, jo pelnu vairāk :D Esmu ievērojusi ,ka tas aizvaino vīriešu kārtas pārstāvjus.
21.07.2013 21:13 |

Reitings 237
Ak vai, šodien mani taustiņi neklausa, atvainojos!
21.07.2013 21:16 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tā nosmējāmies :D Baigi labais.
Man tieši tagad prasās tāds komentārs kā chantellei (piedod,ja nepareizi uzrakstiju) ar to kādi kļūst vīrieši, dzīvojot kopā ar sievietēm. Visus tos izdari to un padod to un kur ir tas un tas :D
21.07.2013 21:16 |

10 gadi
Reitings 1554
Tas ir katra vīrieša savs viedoklis, citam liekas, ka tiešām nav sievas - nav problēmas! Var pasist kulakā un paskatīties kādu porņuku datorā!
Bet laikam liela daļa vīrieši novērtē to, ka viņiem ir ģimene, sieva par ko rūpēties, arī sakarīga vīrieša pašapziņu ceļ tas, ka viņš nodrošina savu ģimeni un sieva var atļauties labu kleitu vai kārtējo kurpju pāri, vai aizsūtīt bērnu un labu nometni!
Pēc autora teiktā gan manu vecāku, gan mans ģimenes modelis ir sievu-parazītu ielenkts, bet nekad ne tēvs, ne draugs nav čīkstējis par to, ka viņi apmaksā lielāko daļu rēķinu. Jo zin, ka mēs viņus mīlam.
21.07.2013 22:16 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ak,mēs raganas!!!
21.07.2013 22:20 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Mīļais cilvēk, Tev taču ir dota ekskluzīva iespēja dzīvot uz saviem naudas maisiem un oliņu atvieglināšanai izmantot prostitūtu pakalpojumus :)! Re, cik pasaule rožaina var būt, vai ne?! :D
21.07.2013 22:27 |

Reitings 2532
Respektīvi secinām, nav sievas nav bērnu nav problēmu. Un jo tālāk no sievietēm vairāk naudas atliek sev un var dzīvot daudz labāk un pārticīgāk nekā tad kad tu esi kopā ar maka putekļu sūcēju.

tevi kāds baksta ar mietu, lai tu esi kopā ar sievieti??

Neej uz randiņiem, sakrāj naudu, nošņikā olas un dzīvo laimīgs.
21.07.2013 22:31 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Ak,mēs raganas!!!

Nē, parazīti:D
21.07.2013 22:46 |

Reitings 17
Reģ: 05.06.2013
Nevarēju šo diskusiju neiekomentēt. Tagad apdomājies pats kādas muļķības esi šeit sarakstījis. Ko Jūs vīrieši vispār darītu bez sievietēm? Kas jūsu vietā gatavotu ēst,darītu visus uzkopšanas darbus, iznēsātu jūsu bērnu? Tā dzīvē ir pieņemts,kad vīrietis ir galva, bet sieviete kakls. Ja tu uzskati,ka sievietes to vien dara kā tērē naudu, tad piedod atvaino tu neesi vīrietis. Paldies Dievam, mans vīrietis mani prot novērtēt un ir pateicīgs,kad es viņam esmu. Varu pateikt tev vienu- ja tev ir tāds uzskats par sievietēm, tad dzīvo visu dzīvi viens, un tev problēmu nebūs!
21.07.2013 22:53 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu bet tak nepinies ar sievietem! kas ta man:D
21.07.2013 22:55 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Nav sieviešu, nav arī to pašu vīriešu. ;)
Bet īstenībā sava daļa taisnības šeit ir, pastāv jau tāds sieviešu tips, kuras mūžam neparko nestrādātu un meklētu veidu, kā nahaļavu padzīvot uz kāda vīrieša kakla. Visas sievietes vienā maisā bāzt nevar. ;)
21.07.2013 23:13 |

Reitings 420
Reģ: 09.07.2013
Hmm, lasot visas šīs diskusijas, kur, piem., Klusais Smaids, Reptelis u.c. žēlojas par to, cik sievietes ir mantkārīgas, slinkas, vēlās vīrieša mantu un naudu, bet pašas nedara neko, vai aizbildinās ar to, ka arī viņas smagi strādā gatavojot ēst, tīrot māju utt.. es saprotu, ka esmu atpalikusi, laikam (?), jo es tiešām nezināju, ka tik daudzas meklē to otru pusīti pēc šādiem kritērijiem... Es meklēju tauriņus vēderā!

Laikam esmu vēl pārāk jauna un naiva...
21.07.2013 23:28 |

Reitings 8
Reģ: 21.07.2013
Nevarēju šo diskusiju neiekomentēt. Tagad apdomājies pats kādas muļķības esi šeit sarakstījis. Ko Jūs vīrieši vispār darītu bez sievietēm? Kas jūsu vietā gatavotu ēst,darītu visus uzkopšanas darbus, iznēsātu jūsu bērnu?

Nu kā ko mēs darītu visu to pašu, ko bez jums es pats varu piespiest veļas mašīnai pogu un uzcept sev pankūkas big fucking deal. Vienīgais kad jāmasturbē ir bet kad es porņukam piespiežu X pogu POOF tas seksī beibe pazūd no mana ekrāna.

Man nav jāklausās viņas ''sieviešu murgos '' no kura es bagātāks nekļūšu.

Dažreiz izvelku no sava seifiņa man tur sakrāti 5,000+ ls ko krāju tagad jaunai mašīnai papriecājos, pārskaitu katru menesi pielieku klāt. Naudiņa smuki čaukst man actiņas spīd.

Ja man būtu draudzene, kas tikai prasītu nopērc to nopērc šito iedod pie friziera aiziet 25 Ls, man visa tā krāšana jaunai mašinai ietu ilgāk. Es labāk braukāju jaunā mašīnā nekā pa celulītainu dibenu, kurš vēl runā man pretī.
21.07.2013 23:59 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Es labāk braukāju jaunā mašīnā nekā pa celulītainu dibenu, kurš vēl runā man pretī.
Labs! :D

kad es porņukam piespiežu X pogu POOF tas seksī beibe pazūd no mana ekrāna.
Nesapratu.
22.07.2013 00:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)