Ja vīrieši dzenās pakaļ sievietēm viņu dzīve tikai un vienīgi iet uz leju. Jo tā vietā, lai krātu naudu un nopirktu sev kaut ko lietderīgu viņi iztērē to legālajā prostitūcijā uz randiņiem dzērieniem klubos.
Jo sievietes tikai rīvē rokas un plāno kā parazitēt uz vīriešu rēķina. Visi rēķini gulstas tikai uz vīriešu pleciem, bet šīs tikai sev pērk kārtējās kleitas un lupatas, lai draudzenēm vairāk skaustu par to cik viņas krutas tā vietā, lai kādreiz elektrības rēķinu vai par gāzi samaksātu.
Visas tikai grib dzīvot pa brīvu, uz vīriešu rēķina attaisnojoties ar argumentu ‘’ bet kā es tak viņam paplešu kājas tas tak arī ir darbs’’ pašām jau nevajag, un seks laikam ir darbs un apgrūtinājums vēl ar salvetīti no pieres sviedrus jānoslauka cik grūts darbs.
Vīrietim jābūt vīrietim un jāmaksā par visu, jo vīrieši ir vīrieši un viņi ir labāki un krutāki vīrišķīgāki un tas nav vīrietis, kas nevar parazītiskas sievietes pakaļu uzturēt. Bet kad tas pats vīrietis konkurē uz to pašu darba vietu tad visa patriarhālā mantra aizmirstās un sāk bļaut par vienlīdzīgu un taisnīgu konkurenci.
Vīriešiem par visu jāmaksā un jāuztur ģimene, bet kad viņi pelna vairāk tad tā ir sieviešu diskriminācija un tas nav godīgi, kāpēc tas losis saņem vairāk par mani strādājot ārpus ofisa reālu darbu un man te piržot ofisa krēslā maksā mazāk. Un skrien pie šefiņa sūdzēties , ka tā nav taisnīgi.
Respektīvi secinām, nav sievas nav bērnu nav problēmu. Un jo tālāk no sievietēm vairāk naudas atliek sev un var dzīvot daudz labāk un pārticīgāk nekā tad kad tu esi kopā ar maka putekļu sūcēju.